http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p...
mam otazku: co robit ked jeden uzivatel zalozi otazku aj temu ktore su rovnake ale ani tema ani otazka nemaju duplu, jedine su duple navzajom....nechat?ci jedno zamknut?
anny84
Příjemci: aguaverde
Dobrý večer,
včera jsem jsem dávala sem na bazar několik věcí, inzeráty se mi odeslali, já je u sebe vidím, ale když se podívám na bazar a odděleni, kam sem inzerát dávala, tak tam nic není.
Kde je prosím Vás problém?
Děkuji, Anny
co s tím???? =-)
@aguaverde
napis im toto, ja som to pisala teraz na mk.-sk
Ide o technicku chybu, budeme to riesit, kedze je vikend, skuste pockat do zajtra, najneskor do pondelka, dakujem
@aguaverde agu, asi si zabudla pripojit link :-N
ak by sa ti chcelo tak, prosiiiiim, popros opat sestru ;-) kujeeem.... za odmenu poslem tricko modrykonik :-p
@janocka už ok ;-) :-D sem nějaká...ehm jak to říc.....zmatená.... :-N =-)
oki hned jak tu bude poprosím ji ;-) :-D od teď ji budu říkaz koníkův špeh :-D :-D :-D :-D :-D to má za toho černýho osla :-p
@janocka jani ještě ty si tady minule ukazovala jak nají IP od určitých uživatelů pls můžeš mi to hodit znovu sem si to tenkrát jaksi nezapamatovala :-N
@domika007 domi, maju hesla podobne - zdrobnenina zenskeho mena (ale kazda ineho) a za nim rovnaka cislovka... takze ak ti tvrdi, ze nie je dupla, tak podla mna je... a cez novy admin som nasla jej inu duplu kulinka29 =-)
tak teda kulinka29 je mozno jej daka rodina alebo jej pipii uhadla heslo pred casom..... lebo prihlasovali sa z rovnakej IP v rovnakych casoch, z 1 PC v juli, potom uz nie.... kulinka29 ma v pase, ze zije v CH a podla IP, z kt. sa prihlasuje najcastejsie to sedi.... ale z IP, z kt. sa prihlasovala v lete, tak to bolo v CZ.... no mozno bola na navsteve.... takze beriem spat, kulinka29 tam nepatri