@mmmk v starom admine sme na diddi kratki, kedze ona ma pohyblivu IP....
ja neviem presne co jej napisat..... Martin, nechce sa ti nam, prosim, pomoct ako diddi vysvetlit, ze na MK je persona non grata? :-N @martinjasen
@danu diddi pisala aj mne.... som sa divila ako moze napisat Ip, no isla cez strechu.... super, lebo tam este nebola, tak som nemala zaznamenany jej PC :-D takze PC na SK streche jej bloknem, este pockam kym sa prihlasi na CZ strechu.
@danu Dani, este by mohla ist cez finalstitch.com , finalstitich.co.uk, fairelanoce.fr, brautpunkt.de, ledadableu.fr, blauesponny.de, bluehorsey.com a bluehorsey.co.uk :-D ale nastastie o tom (asi) nevie 8-)
@domika007 domi, temu som sfleku vymazala..... je to "pokracovanie" sukromnej skupiny Loreta z CZ kona, kde dvorkacz dvoril uzivatelke kaleillah (alebo tak dako), kt. je vydata..... pisali sme si o tom s @krista@mmmk a @ikarkulka aj v Skupinke..... tak ak sa chces pobavit, tak si to precitaj ;-) dotycneho som blokla lebo pisal nevhodne kratke spravy aj napriek upozorneniu a ked ho @mmmk slusne upozornila, ze nech jej vyznava lasku v sukromi, tak bol drzy a arogantny....
@martinjasen@janocka + vsetci ostatni, co s tymto?
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/m...
v skratke - burliva debata o takmer nevydarenom porode, kde sa zapojili aj porodna sestra ktora bola pritom...uvadza mena lekarov, cely porod v konkretnych veciach, jedine rodicku vola Romana.....mrknite si flagy od maggie2.......ked premazat, tak treba mazat ovela viac, diskusia ma minimalne 5 stran.....chcem hlavne vediet ci je to uz fakt porusenie zakona
este podotykam ze v tej teme sa spominaju sami doktori celymi menami a nie moc lichotivo....uz som mazala prispevky kedy zrejme dotycny lekar ako neregistrovany ziadal zmazat prispevky o nom s tym ze nas bude zalovat
@latvia@danu vidim, ze uz su premazane prispevky od "monic72" (k nej chodievam cvicit kvoli chrbtici :-p) - co tam bolo? =-) zbezne som precitala prispevky a myslim, ze by sa to malo viac premazat, napr prispevok, v kt. uzivatelka pise, ze ju rodila Dr. Masiarova, ze to priezvisko sa jej velmi hodi...... to by tam fakt nemalo byt.... a kde to vlastne zacalo, na ktorej strane?
@janocka jj, od 110, prispevky som editovala, a tieto som si skopcila....
monic72 @maxara ,polovičku tvôjho príspevku som videla cez slzy,je mi veľmi ľúto čo si zažila,ale aspoň viem,že to čo sme zažili mi s Romčou nebol sen,lebo aj to sa mi už zdalo.Prosím ťa ,ako sa volali tí doktory?Treba ich menovať,aby žienky vedeli.a boli varované.Presne sa nám stalo podobné čo tebe,po Romče zvrieskla sestra,keď sa jej Romča nechtiac dotkla pri tlačení"čo ma chytáte za ruku"!, dnes ľutujem ,že som jej do tej ruky nebuchla.Vieš napadlo ma či by sa tieto fúrie/nazvala by som ich ináč,ale nechcem byť vulgárna/chovali takto,keby tam bol s rodičkou C H L A P !!!!Asi nie,že?Lepilo by im.Keby tam bol môj muž,tak teraz by mal ten netvor-pôrodníčka ,obe ruky v sádra a nie po lakte v tele rodičky!Je veľmi smutné,že žena žene dokáže urobiť toto.Žeby závisť,?ale veď vraj ten blonďatý netvor/MUDr.Tomková má dve deti.Keď som sa pýtala sestričky,kto ju rodil,pokrčila ramená.Žeby tá zloba pramenila z jej zlých pôrodou?Ale to ju predsa neospravedlňuje ,aby bola taká S U R O V Á .Nato sú psychológovia,jej kolegovia,a tí je hádam pomôžu.
PS.ľtujem,že so nespustla na mobile nahrávanie,to by bol iný dôkazový materiál.................... .Prajem celej tvojej rodinke veľa zdravíčka.Monika
monic72 @andrea ,milá pani Andrea,rada zareagujem na Váš príspevok a rada sa s Vami stretnem u pána prednostu pri vzájomnej konfrontácii,lebo všetko čo popisujem je "skutočne"pravda,len jedno ľutujem,že som nezapla mobilný telefón a danú sitiáciu NENATÁČALA. Aspoň by sme mali dôkazový materiál,a potom by som rada videla,ako by všetci zúčastnení reagovali.Je mi jasné,že svojích kolegov NEZHODÍTE, pretože ste stále zamestnankyňou nemocnice.Nie je pravda,že som rodičku zle pripravila na pôrod,také tvrdenia si "vyprosím",Romanka ku mne chodila poctivo TRI MESIACE- DVA KRÁT DO TÝŽDŇA, je to športovkyňa,ktorá aktívne robí mnoho športov.Ako môžete posúdiť jej kondíciu,ak ju NEPOZNÁTE ? Ja si dovolím tvrdiť,že za tie tri mesiace som ju spoznala dosť.Áno pri pôrode asi zle reagovala,ale ja sa pýtam "PREČO STE MŇA NEVOLALI SKôR? To jej správanie by bolo ,dovolím si tvrdiť,iné!!!!! Takže milá pani Andrea,k prednostovi idem utorok na 7.00 a rada sa tam s vami stretnem,pretože som zvedavá,ako vyzeráte,lebo pri tom pôrode bolo dosť personálu a neviem si teraz vašu tvár vybaviť.Dovidenia v utorok a prajem pekný deň.Monika
@janocka hej, je, a na str.110 opisuje detailne i s menami doktorov a krstnym menom rodicky + datum porodu takmer vsetko co sa dialo.....fakt silne kafe...par prispevkov som jej vymazala kedze si robila reklamu ze pripravuje rodicky na porod
@danu hej, preto som vacsinu len editovala. ty si rodila tiez v ruzinove? =-)
kazdopadne pokial som tam nebola tak neverim ani jednej strane. zazila som tiez hysterky a to sli "len" na sekciu, fakt sa s nimi nedalo nic robit, si viem predstavit ako to moze vyzerat pri spontannom |-|
@latvia ano rodila som v ruzinove, a rok 2006 bol fakt nabity, ale nikdy som nezazila taketo spravanie, zo strany doktorov, tiez mi nebolo vsetko jedno ked som isla na sekciu ale taka hysterka som nebola. Mozno ma pravdu, nechcem ju sudit, ale ked rodicka nebude spolupracovat je to velmi tazke ....
@danu ved to, niekedy aj ked spolupracuje je to tazke, a ak fakt kopala do doktorky a jacala jak diva tak sa im nedivim :-| byt porodnik to je 2nohami v base :-p
@latvia ku ne tiez neboli bohvieako privetivi kedze sa mi spustil porod spontanne a neboli pripraveni na sekciu tiez som pocula ako pindala doktorka ze o 3.00 rano musi riesit sekciu, ale bola fajn az na tu jazvu :-S
@danu :-D jeeeeemine, to si vdacny pacient ;-) mne jedna mamicka po pichnuti spinalu zacala uplne saliet, ze ona ostane ochrnuta a ze sa boji rezania a zacala sialene hadzat vrchnou castou tela, kedze mala ochrnute nohy a cisto nepricetna :-o tak som to s nou nejak vydrzala kym nevytiahli babatko a pichla som jej oblbovak :-p inac by asi spadla zo stola