Ahojte,
nestiham citat :-)
@janocka@danu Diddi, ja som jej napisal, ze je zablokovana a ze sa to menit nebude. Ak odpise a bude namietat, vysvetlim jej to po lopate.
@latvia K tej teme porod v ruzynove. Nie su tam uz flagy. Ak spominali konktretne mena, pokojne to maz, toto nemame sancu osetrit. Ak su tam prispevky, ktore vytvaraju vela negativnych emocii, tiez maz. Napis im, ze nech si otvoria sukromnu temu a pozvu iba zainteresovane spravy. Rad by som vsak pocul aj vas nazor, ako by sme sa mohli k tomu postavit.
@domika007 diddinu temu som vymazala..... pisala do tej temy, ze vidi, ze som adminovala.... ved som nezamykala ziadne temy, tak ako moze vediet, ze som adminovala? =-)
@domika007 jaaaaaj, sakra, som si neuvedomila..... lebo cez vikend a cez volno sa snazim byt ikognito - stopujem inzeraty, blokujem uzivatelov, odpovedam v adminclube, snazim sa nepisat do verejnych for... no asi som sa pozabudla :-x
@martinjasen flagy som uz zrusila, lebo som editovala prispevky. maggie2 mi totiz napisala ze pokial sa prispevky nezmazu tak da podnet na urad pre dohlad na presetrenie za porusenie mlcanlivosti. takze som vymazala mena a vety kde dotycne pisu ze su porodne asistentky a boli pri tom, resp. monic72 si aj urobila taku minireklamu na predporodnu pripravu. negativnych emocii tam bolo dost, ale mazat uplne som nechcela, je to tiez nazor, aj ked negativny....kazdopadne nikto nevie posudit ci to bolo tak alebo onak. este som rozmyslala ze napisem monic72, ale vcera som uz nerozmyslala velmi tak som to radsej nechala tak...
@janocka@martinjasen mate vo firme nejakeho pravnika? nech sa pozrie na toto
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/m...
ja som vcera odtial vymazala mena tak, aby nebolo zrejme o koho konkretne sa jedna. maggie sa len vyhraza a vyhraza, tak by bolo vhodne aby na to kukol pravnik
@martinjasenhttp://www.modrykonik.sk/forum/tema/m...
prosimta, maggie2 je pravnicka, rada moralizuje a pouca, podla mna v tejto teme uz prilis, vyjadrila sa stranu dozadu a myslim ze dalsie rozpitvavanie ako sa zdravotnici chovaju a ako by sa mali chovat uz do tejto temy nepatri... potrebujem s nou pomoct, ja som na nu kratka, ona ma furt zhodila pod ciernu zem ze neovladam pravnicke veci ohladne zdravotnickych veci, tak jej to neviem napisat, nech uz da v tej teme pokoj....na pravnikov som zial, kratka.....napises jej nieco? :-N takisto ten prispevok ktory chce cely zmazat, ja na nom nevidim nic take co by muselo ist uplne prec
@latvia podla mna je ten prispevok ok.... preco do toho pinda maggie2, ked sa jej to netyka? nepisu predsa o nej..ci? =-)
ved ked da podnet na urad pre dohlad a tí nieco napisu nam, tak sa to bude riesit.....
@janocka ci ma titul judr, to neviem, ale pravo ovlada velmi dobre, dokonca mi pisala ze robi s pravom, tak zrejme pravnicka je. ona takto moralizuje lebo si zije v rakusku a tam je to INE 8-( a tu pravnicku co si mala namysli bola babulka ;-)
@latvia Napisal som jej, aby som zistil v com ma problem. Text: bol mi preposlany problem tykajuci sa temy Maminy, ktore rodili v Ruzinove. Mozete mi prosim opisat v com je problem a ake navrhujete riesenie. Budem sa snazit to vyriesit vzajomnej spokojnosti.
Podobny text mozes pouzivat, ked neviem presne co riesi uzivatel. Tymto ho neurazis, ani nic neslubis.
Riesili sme ten prispevok a nevidime ziadny dovod, aby sme ho mazali. Uvidim co maggie2 odpise.
@latvia aj maggie2 mi uz mudrovala, som si to teraz dohladala.... som zamkla daku temu o pozemku a zacala, ze to je prilis chulostiva tema na to aby sa to zamykalo, ze to mam odomknut :-p
@janocka maggie2 zatial neprevalcoval nikto, ona tak vie sfuknut pod ciernu zem a tvoj nazor tak zjezdi ze nemas chut o niecom pisat 8-( na zaciatku som ju mohla, ked prisla na forum, dokonca sme si aj pisali ip, ale po par temach kde zacala moralizovat a hustit do vsetkych ze toto je protipravne a takto to ma byt a nie takto a nezabudla ustipacne spomenut ze sa niekto myli, tak som jej napisala ze ma velmi sklamala (povazovala som ju za ustretovu a rozumnu) a viac som sa s nou nebavila. az doteraz, ked som jej pisala ip co s tym navrhom na urad pre dohlad mieni robit
@latvia tak maggie2 mi pride ako klon andzi - uuuplne rovnake spravanie..... a s andzi som si rozumela ked som zacinala na fore, zdala sa mi v pohode, no potom zacala do vsetkeho mudrovat, ona bola pani dokonala.... a potom ked sa presunula na kona, tak zacala byt drza k uzivatelkam, kt. mali iny nazor ako ona.... a nebodaj ak sa v teme s nou stretol iny JUDr. a mal iny nazor..... to nebolo veru pekne citanie :-D
@latvia ano, ano, andzi chela byt velice admin.... a ja som jej napisala, ze ake poziadavky musi admin splnat - flagovat a tak, potom zacala flagovat hlava-nehlava :-N a ze ak by sme hladali admina ozvem sa.... a neozvala som sa:-D aj janka_a, janka_ka chcela byt admin ;-)
@latvia ked to ale ziadala tak sa necinila vobec..... som jej vysvetlila ako sa stat adminom a potom sa riadne rozbehla, flagovala k veci, pisala uzivatelkam..... lenze potom som zistila, ze je to blbka :-|
co s tím? vůbec nevím......
Krásné odpoledne,
večer jsem si přidala nabídku do Katalogu firem:
http://www.modrykonik.cz/katalog/my_c...
Ale vyskytly se tam hned 2 problémy:
nejdou přidávat další fotky a i ta jedna tam nejde otevřít, ani změnit,... píše to :
Zdá se, že stránka www.modrykonik.cz/firma/blanka.k/albu... neexistuje.
Zkus nějaku jinou, máme jich zde dost
Tak jsem si říkala, že to zkusím smazat vše a začít znovu a ani žádné tlačítko "smaž prezentaci" tam nemám
Prosím o radu jak a jestli vůbec to jde nějak vyřešit. Předem děkuji za odpověď.
Blanka T.
@aguaverde Ali, @nikka.vo mi vcera fwdla podobny problem, tak som to fwdla Viktorovi.... asi daky error na stranke, s kt. my admini nepohneme.... zatial jej skus napisat, ze je to technicka porucha, na jej odstraneni sa pracuje, ze sa ospravedlnujeme za neprijemnosti... a tak :-N
Teda jako nedalo mi to a mrkla jsem na ty "fotografky" a fotografy v katalogu firem. Ehm, nechci si hrat na machra, sebevedomi mam vysoky to jo, ale to, za co nektere chteji penize, mi prijde docela drsny :-D :-D :-D Ze si poridim techniku jeste neznamena, ze to s ni umim :-D
Jo, co si myslite o tehle fotce? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/kov...
@nikka.vo ked sa ku mne dostane info, ze je to fixnute, dam ti vediet :-) zajtra tu cely den nie som - idem do Prahy - takze vo stv. sa opytam Viktora co noveho....
@mmmk ja mam sebavedomie nizke, ale aj tak nechapem ako niekto moze brat za tie fotky prachy..... mi to pride, ze kupia zrkadlovku, prenjamu atelier, fotak daju na stativ a cvak, cvak, cvak, hotovo, koniec.... ziadny napad, ziadny "duch" niekotre tie fotky nemaju...
a tu fotku by som vymazala, bo jej vidiet viac ako by bolo vhodne =-)