@latvia@janocka predsa sa odvazila odpisat.
urcite to nebolo umyselne klamstvo! to by som si v zivote nedovolila. a co by som z toho mala??
z nicoho nic mi zmyzol album tak co som si mala mysliet???
je mozne ze sa to stalo pomalym zamrznutym netom a kliknutim mysou, ze to reagovalo nejako oneskorene, neviem. ale ja som si album nemazala.
Myslim, ze uz bude slusna, ak nie plati to co som jej napisal ako prve. este som jej prehovoril do svedomia:
Ahoj, nic to nemeni na mojom upozorneni. Admini tu nie su na nadavanie, takze ak vznikne v buducnosti problem tak slusne a s uctou. Pekny den, Martin
@martinjasen zrazu je aka krotka :-N ked som jej to vysvetlovala v 2 Ip + @emjee jej to tiez vysvetlovala, tak taka krotka veru nebola, trvala na svojom, ze sme jej to vymazali my
@ooo majiiiiiii ak budes mat niekedy cas, tak sa pls cucni na strechu... trochu som sa "vyřádila" s flagmi, neviem si dat rady s niektorymi temami..... vsetky mozne tarchy a vecne bremena.... vdak..... ja sa do toho voooobec nevyznam.... ale ked mi to vysvetlis, budem rada
baby co s fotkami v albume s vodotlacou - odkazom na zahranicne stranky? tiez pomazat? asi hej, ked mame pravidlo, ze len vlastna vodotlac moze byt, co?
@emjee ked sme uz pri tych dotknutych... tak dotknuta lilix sa dnes vysantila na albumoch :-N vysvetlila som jej preco "home made vlniaky", "home made latkovky" nemazeme.... uvidim, ci pochopila... oflagovala hadam 20 albuvmov =-)
holky koníkovky, na webu tv nova probíhá nějaká soutěž o dětský pokoj, je k tomu zapotřebí hlasování, takže to tady teď jede ve velkém - krátké zprávy, spamování fóra...
občas něco smažu, ale je tady toho mraky.
tak jen tak pro info.
@mmmk I have a strange question - could you delete this discussion in my forum Frage: Hallo Ihr Lieben, ich bin neu hier :-) Hab gleich mal eine Frage:Was habt Ihr für Gastgeschenke? I don´t know why, but at the moment it´s not possible for me to delete it. This would be great! Nice greetings!
neviete niekto co bolo v tomto alubme? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/slu... komentare nie su prave priatleske + som si precitala Ip od uzivatelky, ze nech to zmazem, ze je to nechutne =-) a zvedava som
@janocka Jo, to jsem promazala ja a asi pak i autorka. Byl hned na titulce jeji syn vyfoceny jakoby zespoda a pindik fakt jako dominanta fotky. Takovych fotek tam mela snad 15 8-(
@latvia uz som pisala aj uzivatelke, kt. ma na to upozornila, ze co tam bolo......
aj ja si myslim, ze genitalie, ale tak deti s genitaliami tu je viac, tak to muselo byt asi silne kafe :-N