@mmmk mozeme, a
@janocka by mohla pretlacit nove pravidlo, kde bude zakaz davania fotky s viditelnymi genitaliami s odovodnenim ako ochrana pred moznymi pedofilmi zvonku :-p
@latvia@mmmk podebatim o tom novom pravidle.... uz sa to ale riesilo a myslim, ze sa to uzavrelo nejak tak, ze to pravdilo s genitaliami a zosnulymi bude ked budu albumy sukromne..... a nejako sme na to pozabudli =-)
@latvia z PC sa prihlasuje iba ona.... mala fake foto tak som ju vymazala....
ta lilix mi nedala spavat, tak som sa jej pozrela na zubok (pisala, ze sak ked ju zablokujeme, tak je moznos vratit sa s inymi nickom) a prosim pekne, nasla som asi 3 dalsie nicky z tych istych PC.... a ona caka dieta 16. 01., tie zvysne tiez vtedy alebo plus minus jeden den... prispievaju tiez do temy Januar/Leden 2011.... asi jej idem vykrtutit krk ]-(
@janocka ano? tak ju pekne s kludom blokni, co je vel to je vela, suzik77 som zablokovala tiez po viacerych takychto preslapoch, takze ak mas istotu ze ma duplu, blokni ich, lilix nechaj, ale blokni kompy, nech vieme dalsie "hniezda" lastovicky :-p
@latvia dobre som urobila, ze som blokla iba PC, lebo dnes rano sa lilix opat prihlasovala z ineho PC a s nou aj tie ine nicky.... takze som si ista, ze ma duply.... budem ju sledovat dalej
@latvia dobre som urobila, ze som blokla iba PC, lebo dnes rano sa lilix opat prihlasovala z ineho PC a s nou aj tie ine nicky.... takze som si ista, ze ma duply.... budem ju sledovat dalej
@danu neviem o co jej ide..... rano mi pisala Ip: Takze ma zablokujete? (to bolo uz po tom ako mala bloknute PC)..... krava, keby nepisala vcera: Stale je tu moznost prihlasit sa pod inym nickom - tak by som si ju neoverovala.... ale tak ked toto napise, tak je to dooost podozrive
@danu dani, sa mi vidi, ze to bolo 58b -
uverejňovať Príspevky, ktoré obsahujú neoverené, zavádzajúce, klamlivé, nepravdivé alebo pravdu skresľujúce informácie alebo akékoľvek iné (aj pravdivé) údaje, ktoré sú alebo by mohli byť spôsobilé privodiť ujmu Ostatným (napr. v dôsledku poškodenia ich dobrého mena, povesti a pod.),
toto ale asi nie je presne ten pripad, tak rozmyslam ci by nebolo vhodnejsie to zmazat s dovodom aky si dala do flagu, ze MK nesluzi na zbieranie penazi alebo take nieco..... co myslis, kt. dovod je vhodnejsi? =-) mne sa zda ten druhy lepsi
@latvia ja by som ju dala do vseobecnej o nevere sem
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/n...
a ten posledny prispevok je uzasne inteligentny
"ako podvádzať manžela s malým dieťaťom a nenechať sa pri tom prichytiť". 8-(
@danu dik :-)
nuz, tiez mi dupkom stoja vlasy z nej...akoze ja sa nemam co chvalit, ale aby to ona robila vedome a hladala "radu" ako ju v tom podporovat, tak to mi uz pride ako silne kafe