@emjee Nemuzu zjistit, jestli je to dupla nebo ne, nicmene jsem o tom presvedcena. @janocka , jaky postup s tim martiniko navrhujes? Zda se ti v poradku? (ten uzivatel)
@nikka.vo obe inzeraty som jej stopla
@mmmk nejako som si vcera nevsimla, ze si ma tu spominala.... sorry :-N co ta uziv. martiniko robi, okrem toho, ze ma duplu?
@mmmk tak uz som nasla co robi martiniko.... temy, kt. suvisia s detskou vyzivou - mixovanim - by som mu nechala, ostatne nech sa popozera na streche ci take nieco nie je a ak nie je, nech sa pyta tam
@janocka@krista@kalerat@aguaverde@ikarkulka Pripada vam kozinka normalni? Tak necha si bloknout nick (24.11.) kvuli mazani alb, ze se ji tu nelibi. Ted prileze zpatky a zas buci, ze ji mazeme alba, kdyz foti na kseft. Ona je fakt nejaka ujeta! Hlavne, ze jsme ji tu trpely i pote, co zaspamovala forum zadostma o hlasovani - 2x!
@mmmk@krista
sorry, ale já bych celou kozinku2 blokla i s počítačem. jestli to dělá schválně, tak není o čem. přece nemůže být takhle blbá, vždyť byla i v televizi :-D
@mmmk našla jsem si. a právě proto bych jí blokla. byla upozorněna, blokla se na vlastní žádost, přesto si vytvořila další nick a pokračuje dále v tom, co jí bylo vysvětleno, a co MUSELA pochopit. vždyť na tom není nic těžkého.
teď se bude ještě dohadovat ve vymazaných albech a dělat tady vlny.
a hlavne im tam napiste, ze kazdy novy uzivatel si ma ako prve v ramci registracie precitat pravidla, a ked si ich neprecita, tak my nemusime ani upozornovat na zmazanie. oni robia chybu, ze su natolko zdochnute aby si to precitali a potom nahraju blbe fotky, takze nech zacnu od seba 8-(
@ikarkulka jj, a slovo zdochnute nahrad kludne slovom lemrave, zdechle alebo ako chces ;-) proste su to fajnove frndoliny ktore len kotkodakaju a hovno z nich