@danu@latvia nie je legalne kupovat si vajicka alebo zhanat takto darkynu, musi to byt anonymne.... pred casom som o tom diskutovala s niekym, no uz neviem kym....
@danu tu cast prispevku, kt. si napisala vymazem a hodim jej temy, kt. si dala....
@domika007 nejde mi to otvorit, dlho sa to loaduje..... tak neviem ci nejde admin alebo co :-N skus mi dat nick, pls a skusim to dohladat podla toho
@mmmk též sem pro zamknutí ;-)
jinak se všem omlouvám že tu moc nejsem ale mám chřipku jak řemen 8-( nejsem schopna vůbec nic....dokonce sem se musela omlouvat paní že nemůžu na poštu s prodanou hrazdičkou pač bych po cestě určitě umřela 8-(
@mmmk@kalerat@aguaverde@janocka já bych ji tam něco napsala ]-( jednoho krásného dne tu fakani zapálili barák, kdybych v tu chvíli byla na poště nebo v krámě pro Kristýnku bych se nedostala a ona by se tady udusila ]-( nebo já po cestě k ní! Díky tomu že jsem tady byla a zabednila všechno co šlo, dala nám mokrý hadry na obličeje a zalezla na balkon jsme se tu neudusili obě dvě a já těhotná v 36tt 8-( je ale dobře že jsi to zamkla ;-)
@danu dani, pozerala som sa na to pred par dnami a neviem ci je to original, ta fotka je dost slaba.... ale ta cena sa mi nevidi.... ktovie, mozno to ma z dakeho outletu, fakt neviem, potrebovala by som vidiet zips aby som to zistila
@danu vidim, ze si sa s tym "pohrala".... som isla poodpisovat na Ip a potom ze sa pustim do tych flagov, lebo len pribudaju aj ked som ich denne priebezne likvidovala - a zistila som, ze uz je iba 1 flag. :-o
@mmmk silne mi to pripomina jedneho mojho "oblubeneho uzivatela" s podobnym nickom a podobnou uchylkou na mixery - idem zistit ci to nie je dupla (ale nejde mi nacitat jeho ip ci nema duply)
20 stopnutych inzeratov http://www.modrykonik.sk/bazar/predaj... hlavne kvoli fotke (ma to v dovode stopnutia uvedene) a ona mi posle 20 ziadosti na odblokovanie (niektore aj duplicitne) bez toho, aby si to opravila a este aj potom, ako som jej napisala ip, ze neodstopnem :-D