@mmmk@latvia@danu tak to se fakt vyplatí takový kup 8-( já když chci nějakou origoš. věc tak jdu vždycky do obchodu, přes ten net člověk nikdy neví a obzvlášť tohle nebylo ani levný, v obchodě by určitě za takovou cenu sehnala ne =-) :-S
@krista ja kupujem vacsinou next a to cez mmb ale cez overene maminky. Nike a adidas jedine v obchode. Si pamatam ako cez Vianoce sme boli u nas v ba na Mileticke to je taky trh so zeleninou a cinskym oblecenim bola som kupit kyslu kapustu tam predavaju fajnovu Zahoraci, a idem okolo veci a pozeram suprava Nake, Hello KUTTY a podobne a pytam sa jej /vedela som samozrejme ze to neni original/ ked je to tak pisane a ona mi vravi samozrejme pani predavajuca mi vravi "stoprocent original" :-D
@danu@martinjasen@emjee petra1303 mala bloknuty inzerat na klokanku, kedze v inzerate mala napisane ze ma este 4 kusy. chce ho odblokovat, ze si tam teda zmaze tu vetu ze ich ma este 4. ja som jej napisala ze jej to neodbloknem lebo uz vieme ze ich ma 4 a bude predavat kym ich nepreda vsetky.... co si o tom myslite? mam jej ho odblokovat? mne to pride len ako obchadzanie pravidiel...ona tvrdi ze tie klokanky dostala 8-( akoze dostat 5 klokaniek rovnakych je sila....
@latvia@martinjasen@emjee v ziadnom pripade, ja som jej ho stopla, s tym ze to tam mala jasne uvedene, aj ked si pozries historiu predava nove veci, cize nie! Napisala som jej to jasne aj do ip, ze to ma komercne a ani nenamietala.
Chjo, uz je tady zas http://www.modrykonik.cz/fotoblog/elsie/ - opet bydli v Pardubich, jeji dcery se volaji tak a tak. Exoticka jmena, btw. Christabel v CR ZADNA neni.
@janocka@latvia@danu@krista@domika007 Tak dotycna z meho prispevku vyse do diskuze o netradicnich holcicich jmenech napsala
elsie Tak já mám 3 dcery a volají se: Amely Thea,Louisa Eira,Christabel Lina ;-)
Do Predstav se nam, napsala, ze ma dve deti - chlapecka a holcicku a pritom v pase ma 4.
Navic ted detem zmenila jmena na Jozef, Helena , Zuzana, Anna. Jestli je z Pardubic a neni Slovenka, pochybuju, ze by skutecne jmenoval Jozef. Duplu jsem nenasla, ale pripojuje se ze slovenske Ip.
Je to dost duvodu k blokaci? =-)
@mmmk určitě bych ji zablokovala, sám martinjasen kdysi někde psal že naším cílem je aby se lidé k sobě chovali korektně, upřímně, s důvěrou atd. (zrovna mě nenapadají vhodná slova). Blokovala bych ji ;-) a PC taky :-p
@martinjasen vies mi/nam poradit? ja by som tuto temu zmazala, alebo uplne pravila vela veci zmazala, prezentuje mc, burzy, darovanie atd, chcela by som vediet tvoj nazor, dik
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/s...
@danu Ja by som jej veril. Normalne mam chut jej napisat, vyzera byt dost aktivna, co keby sme s nou organizovali nejaky baraz, kde by sa mohli mamicky stretavat osobne.
@martinjasen Masrtin, ja by som zas na druhu stranu jej temu upravila, beriem to ako reklamu mc + predprivavu na ziadanie o darovanie oblecenia. Aktivna je, to je vidiet, kedze organizuje veci v mc tak urcite je dost komunikativna a urcite vie co chce. Ale OK, ako povies ;-)