Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@danu jj, dikes, tuto si pockam na viacere, mimikuku je jedna z tych velkych ryb, co sa bude hadzat na haciku :-p
Odpovedať
@latvia také bych ji blokla, když byla už tolikrát upozorněna ;-) evidentně pravidla respektovat nebude
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ona to hlavne robi takymto "nenapadnym" stylom..... 8-( akoze nie vsetky uzivatelky maju IQ tykve
Odpovedať
@latvia myslim, že moc dobře ví, že to tam psát nemá, i když se snaží to napsat "nenápadně". tím hůř pro ni - obchází pravidla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ked uz bola viackrat upozornovana, tak nie je o com :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani ked budes mat cas pozries mi tuto babu? @latvia nevies o nej nic? Je mi len podozriva fotka ktoru mala v profile, na 21 rokov mi nepripada vobec + nepridala ziadny prispevok a nema ani album ale priatelov ma kopec http://www.modrykonik.sk/adminclub/us... @latvia uz dala aj do fotoblogu davnejsie flagy
Odpovedať
Profilova fotka
@danu sakra, uz som ju riesila niekedy - foto mi je povedoma a mam jej nick fialovy, aj PC je fialove, no uz neviem preco som ju riesila 8-( no nic, idem sa na nu pozriet zas
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka hm dala som ti robotu
Odpovedať
Profilova fotka
@danu nic som nenasla, ziadnu duplu.... to, ze ma priatelov ma dla mna preto, ze si nahodne vybrala niekoho a ony jej to potvrdili :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@danu v pohodeee ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani dik, necham tam radsej flagy od latvii uvidime
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia též sem za bloknutí
Odpovedať
Článok sa načítava...
ad mimikuku som za blok, odo mna bola upozornovana uz x krat, dokonca naposeldy bola upozornena, ze uz viac nebude upozornovana ale rovno blokovana: mimikuku Fwd: Re: Re: Re: Fwd: kratke spravy su sucastou fotoblogu - ahoj pripominam sa posledny krat - nabuduce blokujem bez upozornenia emjee 28. nov 2010 mimikuku Re: Re: Re: Fwd: kratke spravy su sucastou fotoblogu - ahoj uz som ta viackrat upozornovala, ze kratke spravy su sucastou fotoblogu a preto sa do nich nepisu odkazy na bazar (zlacnovanie, novopridane inzeraty, ...) dakujem, ze to budes respektovat emjee 14. sep 2010 mimikuku Re: ahoooooooooj - ahoj nie nemoze, pravdepodobne to ina adminka zatial nezaregistrovala, ja som teraz menej casto online, ale dam si na to bacha, vdaka za upozornenie emjee 24. aug 2010 mimikuku Re: Re: Fwd: kratke spravy su sucastou fotoblogu - nikto nemoze, ano aj oni dostavaju odo mna taketo ip 30. jún 2010 mimikuku Fwd: kratke spravy su sucastou fotoblogu - ahoj uz som ti raz pisala, ze vo fotoblogu sa nesmie odkazovat na bazar, prosim aby si to respektovala dakujem, emjee 30. jún 2010 mimikuku na inzerovanie sluzi vyhradne bazar - ahoj kratke spravy a clanky su sucastou fotoblogu a teda pre ne platia pravidla ako pravidla albumov - vid http://www.modrykonik.sk/podmienky/#a... konkretne Čo do albumov nepatrí: Rôzne veci na predaj. Patria do bazáru. tzn. ze v kratkych spravach 22. jún 2010 mimikuku kratke spravy su sucastou fotoblogu - ahoj kratke spravy su sucastou fotoblogu a teda pre ne platia pravidla ako pravidla albumov - vid http://www.modrykonik.sk/podmienky/#a... konkretne Čo do albumov nepatrí: Rôzne veci na predaj. Patria do bazáru. tzn. ze v kratkych spravach nedavaj 13. jún 2010 mimikuku veci na predaj patria do bazaru, nie do albumov - ahoj tvoje albumy plne veci na predaj boli zmazane - taketo veci sa umiestnuju do bazaru, nie do albumov (fotoblogov) emjee (admin) 7. jún 2010 ad anjelina21 - dotiahla ju sem nejaka jej kamoska (nepamatam nic ale mala to v statuse, ze anjelina je kamoska, ktora sa dnes registrovala, privitajte ju ... nieco v takom style), tipujem, ze ju ma v priateloch
Odpovedať
@latvia @janocka @danu mimikuku som blokovala mam je stopnut inzeraty a pomazat fotoblog?
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee ak je blokovana tak myslim ze ano
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @emjee blokla som jej aj PC, takze inzeraty stopnut urcite..... album by som nechala, kym sa neozve, ze ho chce vymazat
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani stopnem jej ich, dovod mozem dat z dovodu blokovania?
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ked niekoho blokujem, tak mu stopujem inzeraty ako Iny dovod a dopisem zablokovany uzivatel
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani idem na to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @janocka anjelina21 je nejaka pubiska ktora sa vraj zabava....pisala mi simika26 ci ako sa vola, ze ju pozna zo svadby, kde tiez odhalila jej klamstva, ze si vymysla rozne happyendy alebo tragedie len aby uputala. hned ako simika26 napisala verejne ze ju ma kontaktovat admin, ze ma podozrenie na falosneho uzivatela, tak anjelina stiahla fotku. bola bloknuta aj na svadbe, ale kedze sa svadba presuvala, tak sa vsetky potrebne udaje zmazali, takze nemame dokaz ze je to ta zo svadby a teda nemozeme jej nic zatial urobit. simika si je ista ze je to ona, vraj si mame pockat, ze zacne blabolat ze otehotnela, potom zrazu potrati atd... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @janocka @emjee kuki, uz sa to zacina, berme pukance, kolu, pohodlne sa usadme, zacina nove dejstvooooo http://www.modrykonik.sk/fotoblog/taj...
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ja tam zatial reagovat nebudem
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ani ja, nech sa vyzaluju, ak sa to niektora opyta v otazkach pre adminov, tak odpoviem
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia @danu akoze sorry ale ta tajkar je vadna, nechapem preco sa pyta, ked odpoved vie (citat odspodu): Re: Re: stopnuty uzivatel Dnes o 18:05 tajkar Príjemcovia: janocka Dakujem pekne za odpoved, takze v tom je vlastne cely problem- janocka 2011-01-04 18:04:16 píše: Ahoj. Uzivatelka mimikuku bola zablokovana z dovodu, ze viacnasobne, napriek upozorneniam nerespektovala pravidla fotoblogv a v kratkych spravach upozornovala na to, ze pridala nove veci do bazaru, pripadne ma zlavu na niektore veci, akcie a pod. Bola inou adminkou 4x napominana, dnes si pridala upozornenie na bazar opat, tak z toho dovodu sme jej odopreli pristup na stranku. janocka asmira team tajkar 2011-01-04 18:00:44 píše: Dobry den prajem, dnes som reagovala na inzerat u jednej maminky pod nickom MIMIKUKU a vybrala si u nej v albume tovar. Pani bola velmi mila, ochotna, aj mi vecicky pofotila a tak sme dohodli obchod a presvedcili ma aj kladne referncie tejto pani . Vsetky jej inzeraty sa mi zdali vp oriadku, nic zvlastne som si nevsimla. Ake vsak bolo moje prekvapenie, ked som sa teraz dostala na stranku, lebo som si chcela opisat c.uctu na zaplatenie a tam mi cervenym svietilo, ze stopnuty adminom a zablokovany uzivatel. Neviem co sa stalo, preco je pani zablokovana. aj som jej pisala a napisala mi, ze Vam aj ona pisala a tiez prosi o vysvetlenie celej situacie. Dakujem pekne za odpoved, ak to bude mozne. Tatiana Rosova
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani stale sa je comu cudovat :-D 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka pozeraj radsej tisic a jedna noc, tuto su slova zbytocne :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia to je blbost na jojke je ten Test lepsi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@danu :-D urcite, ja len ze nejaka telenovela je lepsia nez taketo ip :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu sakra, na JOJke je Test? sakra, som si ani TV program nepozrela, ze sak Panelak nie je, tak asi bude len daka blbina tak pozeram nahravky Ultimate Survival :-D clovek sa na MK dozvie, ze v TV je dobry film :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka o dovod viac chodit sem aj po praci :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?