@domika007 asi ano, se stránkou to nesouvisí, navíc má v popisu odkaz na stránky...
zajímalo by mě, jestli se na svatbách nějak výrazně měnila pravidla, co se alb týká. v podmínkách používání nejsou uvedena. tak vlastně nevím, jestli jsou teď nějak benevolentnější nebo platí stále to samé.
@domika007 rychla odpoved asi nebola, co? :-N
jednak forum nesluzi ako inzercia, v bazare sekciu kupim nemame a prispevok nie je v sulade s legislativou, kedze predaj liekov na predpis je na nete protizakonne ;-)
@danu Dani, ad 31. 12. 09:11 hry na PS, Wii, Nintendo, Xbox a pod. nechavat
@domika007 Domi, ad 01. 01. 11:45 - co tam bolo? dake predsvadobne foto? :-N
@latvia ad 30. 12. 12:20 - stretnutia chapem, ze stretnutia.... ako napr. baby z Hornej Dolnej si tam mozu dohadovat stretka... no neviem ci je ta kategoria este aktualna, kedze sa to teraz asi riesi v sukromnych, nie?
@krista ad 28. 12. 13:40 - rookies ak si nebudes ista ci su to duply tak mi to, pls preposli a pozriem sa na to..... len nie dnes, prosim :-D
@domika007 - 28. 12. 13:40 - only SK/only CZ moze byt CSFR ale CSFR nemoze byt only CZ/SK.... ze casom ak budu taketo poziadavky pribudat "sa" tlacitko doprogramuje
@ooo 01. 01. 11:55 - ano, viem, vsimla som si to, vsimla si to aj @domika007, nahlasila som to a nist :-N skuste to napisat do errorov na novej svadbe a ozavinacovat boba ;-)
@ikarkulka ad pravidla svadobnych albumov - myslim, ze daka vacsia volnost tam bude, no neviem presne aka..... napr. neviem sama co s fotkami zo svad. cesty, opytam sa dnes a dam vediet.....
@janocka ale tak divne fotky, ani nie predsvadobne, ale skor darcek pre BM :-N
ok, cize sa to neda momentalne vratit iba na jednu verziu hej?
a jani este ad moj dotaz zo vcera o 16 39, diky moc ;-)
@domika007@ooo@ikarkulka - albumy zo svadobnej cesty mozu byt ale iba ako only for friends, nemozu byt verejne.... v albumoch zo svadby nadalej ostane, ze fotky z cesty iba 2 lebo ked pride nezainteresovany clovek tak aby nebol mimo, ze 100 fotiek zo svadby a 500 zo svadobnej cesty :-N
@domika007@ikarkulka@ooo@danu@emjee@nikka.vo@kalerat@krista@mmmk@aguaverde holky, mazete v albumoch fotky, pokial je na nich vodotla c napriklad babybazar.sk, teda bez komplet adresy aj s www? alebo ked je to fotka z mimibazaru s potlacou mimibaraz.sk- prejdacov nick a podobne. mazete ci nechavate?