@danu uplne vymazat? ci zamknut? ak vymazat tak dovod aky? kedze tu mame aj nastrcovne maminky, tak aby to nebolo ze niektore nechame, niektore nie =-) :-N
@latvia hm to je pravda, ak zamknut tak pouzit toto
Ak máš menej ako 18 rokov, čestne vyhlasuješ, že súhlas s Pravidlami a Tvojím Používaním Internetovej stránky vyslovil Tvoj rodič alebo iný zákonný zástupca.
Lenze na to sa nam mozu uzivatelky hned ozvat ze ostatne sa ako preukazali, ci dali od rodicov a bla bla bla.
Tak pockaj od nej na odpoved :-N
@danu neviem to na 100 pro, ale ktora dcera by pouzila registracny mail svojej matky? =-) ved privitanie chodi na mail, nie?co keby to matka zbadala vo svojom maili?a uz si nepamatam na ten uvitaci mail, ale nechodi v uvode z konika taky, kde sa pise ze aky mas nick a heslo? :-N
@danu skusim teda este pockat, ci sa prihlasi a nieco napise. ale na druhej strane, kazdemu je jasne ze 20 rocny nebude na 14 rocnu kukat niekolko mesiacov.....a to by sme podporovali trestny cin, nie? :-D
takze jak to urobime? :-D ja som uz z tychto veci nanervy :-p
@danu@janocka@krista@mmmk
ja uz zacinam mat nervu, kukajte
http://www.modrykonik.sk/adminclub/ip...
diamond novo prihlasena, zda sa ze eliska je jej dupla, ci nie? no a eliska ma dceru 8 mesiacov a 2 tyzdne a ma 16 rokov a fotku , rovnako ako vcerajsia schiza tina339............ ja uz si zacinam mysliet, ze sibe mne.........
@danu
motyl77 ahojte...prajem krásny víkend
krásne tortičky ste porobili
@dm1 svadobná je nadherna.Prosím ta čo si dávala do marcipánovej zmesi aby bola tak krásne biela?
30. okt o 12:32 •
z tohoto nezistim ci je to zena alebo chlap, ale do tej istej marcipanovej temy prispieva aj vierka6....pecie torty....takze teoreticky velmi pravdepodobne ze to je ona, nie?
@latvia ked sa pyta na torty je predpoklad ze je to zena, je dost malo muzov aby sa pytalo co dava do marcipanovej zmesi :-N . Ak sa prihlasuje minutu po minute tak to bude onaurcite. napis jej, co ti odpise
@latvia mě už z těch dupel taky hrábne, včera jsem obesílala rookies a mám uložený asi 3 podezřelý který musím dneska projet 8-(
Ta eliska26 je jasná, ale já myslela že jsme ji blokovali PC nebo ne???
@krista to neviem =-) takze aj eliska26 blok? ja som myslela ze ona je ta prava 16tka a ze tina339 si len prevzala jej identitu...alebo je to diamond26 ta eliska? :-N uz mam v tom fakt bordel
latvia ahááá no vidíš, už mi hrabe z těch jejích přezdívek ]-(
cože jaká pravá 16tka :-N jsem z toho už fakt vedle teď :-N
poraďte jak řešíte ty duply u kterých si nejste jisté:
http://www.modrykonik.cz/adminclub/ip...
Já nechci furt otravovat janocku aby musela koukat na PC a nebo nám tu funkci taky udělejte :-D
@latvia koukni na fotky k tina339 má tam pokaždé nějakou jinou, to beztak diamond někomu ukradla, já nevím, asi bych blokla i eliska26... mám dojem že to pořád jen ona 8-(
@krista no, aj mne by bodlo vidiet do PC, lebo janka ma tympadom toho velmi vela ked ju bombardujeme stale tym PC :-| preco to vlastne nemame? ved tam niesu nejake udaje ktore by sa dali nejak "pokazit"
@latvia no je tam možnost blokovat PC, funguje to stejně jako když koukáme na IP adresy a nicky... tak možná se tím chrání, abychom neblokovali každého jen tak :-N no sama nevím, můžeme to ale chalanům navrnout, třeba hned na FB ne 8-) :-D :-D :-D
@krista nais, bo ja pisem jak hotentot, podporim ta. nikomu sme doteraz len tak neblokovali IP ani nicky, stale vsetko zapisujeme, a myslim ze ziadna z nas nema tu potrebu sa na niekom vysalit, tak myslim ze by nam to mohli povolit. ale mozno na to maju iny nazor, opytame sa :-N