Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Moj navrh na IPcku: Co tak sa k sebe spravat milo? Ahojte, dopocul som sa, ze sa navzajom ohovarate a zosmiesnujete sa. Chcem vas poziadat, aby ste sa k sebe spravali pekne. Mne zalezi na nasej stranke a to znamena, ze nedovolim, aby sa nieco taketo akceptovalo. Samozrejme nemusite to robit kvoli mne, urobte to kvoli sebe, urcite casom zistite kolko dobrych veci vam to do zivota prinesie a staci len byt mily a uprimne pomoct ked je potreba. Viem, ze vykrocit spravnym smerom je tazke, preto vam poradim. V tomto pripade nic nepokazite ak poviete prepac, zazelate stastne a vesele vianoce a medzi novorocne predsavzatie si pridate, ze sa budem spravat k ludom lepsie. Moze to byt zaciatok dobreho priatelstva. Mozete to skusit. Ak sa vam to nepodari, je viac ako mozne, ze vam zablokujem pristup na stranku. Drzim vam palce. Prajem vam krasne a vesele Vianoce, PS: Tato sprava sa tyka vsetkym rovnako bez vynimky. PS1: Odpovede nezabudnite preposielat vsetkym. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin, ako vzdy perfektne, mas fakt talent to napisat pekne ale zaroven tvrdo ;-) diky
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @latvia dam vediet co to spravi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen no, na to som hrozne zvedava, vacsina z nich su fučky, ofucia sa kvoli prkotinam :-p toto chce kusok pokory, aby sa ospravedlnili na prvy sup... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin som zvedava, ale ratam ze baby to nezoberu, myslim tym, ze ospravedlnenie asi nehrozi.
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @latvia To je viac ako mozne, ale ja i tak verim, ze sa ospravedlnia. Ale ak nie...ako sa hovori, neuc svine spievat, iba ich naseries. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D to pocujem prvy raz :-D ja tipujem ze sa ospravedlni leelo a vinifera, tie vedia ze riskuju blok
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin som sice optimista, ale az taky nie
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @latvia Mam prvu odpoved od Adal: Dobrý večer, neviem kto Vám podal túto informáciu, ale môžte si prečítať moje príspevky a potom mi prosím znova napíšte kde a kedy som koho zosmiešňovala ja. Nehovorím že sa to v téme deje, ale mňa prosím z toho vynechajte. A potom prosím sa mi môžte ospravedlniť. Ja sa nemám komu ospravedlňovať a už vôbec nevidím dôvod aby ste ma zablokovali. Takže najskôr preveriť a potom zaútočiť a nehádzať ma do jedného vreca. Tiež Vám prajem pekné Vianoce Co vy na to? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Po niekolkych IPckach s Adal sme to urovnali. Dokonca padli slova, citujem: "ak sa niekto domnieva že niekoho ponižujem, ospravedlňujem sa a budem sa tak ako doteraz venovať problémom čo sa týka detí." Blokovat ju nebudem, myslim, ze tato skusenost jej bude stacit.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen :-) prvy uspech, myslim ze takto zacnu vsetky, ze oni s tym nic nemaju :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@martinjasen Martin Adal aspon priznala ze sa to v teme deje a fajn sa k tomu postavila ze sa bude venovat problemom co sa tyka deti, to je fakt uspech ;-)
Odpovedať
@latvia @danu @krista @domika007 - uniklo mi neco nebo fotky stromecku, cukrovi adv. vencu atd. stale netolerujeme? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk no foto vianocnej vyzdoby nema v albumoch na koniku co robit, na streche je to ok...teda ak su tie foto s detmi tak na koni mozu zostat
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk netolerujeme, viem ze je vo fotoblogoch hlavne vela pohladnic , tie neviem ci mazat, ale stromceky a vyzdobu mazem furt. alebo mas nieco konkretne co nie je zmazane? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia a ked su na foto deti pri stromceku to tiez mazes? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ee, iba samotna vyzdoba ked je bez deti tak mazem, akonahle je tam hoc len polovicka detskej hlavy zozadnu tak necham ;-) uz viacere pochopili ze pod stromcek maju strcit aj dieta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a taktiez nechavam pohladnice vianocne kde je aspon cudzie dieta :-p kde nie je dieta, mazem, aj ked v oflagovanych su 2 pohladnice, v ktorych neviem co...kedze su na nich hracky, tak niekto by mohol povedat ze ho napadne slovo dieta ked na to kukne :-p to uz asi prehanam, nie? :-D
Odpovedať
@domika007 @latvia Pred chvilkou, jak jsem cekala, nez se mi dovari brambory :-D, jsem mrkla na fotoblogy a vypadalo to jako na serveru o vanocni vyzdobe, stromkach a cukrovi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk naceskom konovi mozno :-N ja som dnes prechadzala sk kona a mazala :-p ma musia mat rady zienky 8-)
Odpovedať
@latvia Jsi pro ne neco jako vanocni skret (grinch) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk :-D obcas tak aj vyzeram :-o :-D ale nech, aj ked su sviatky, predsa nepolavim :-p
Odpovedať
@latvia Takze jsem pogrinchovala, jdu si dat polivku :-D Proc nekdo dava do alba fotky cukrovi? To ho copak nikdo jiny nema? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk mazeme aj vianocny stromcek s darcekmi pod nimi? ak vidno ze su to hracky pre deti? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som aspon jednu foto nechala kde su darceky pod stromcekom
Odpovedať
Profilova fotka
@danu a ostatne mazat? ked su 4 take, len z ineho uhla? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia neviem, budu sice pindat ale moj osobny nazor ze jedna snad staci nie? Lebo potom sa moze stat, ze vyfotia zabaleny kazdy jeden darcek a bude 100 fotiek, len zabalenych darcekov 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@danu jasne,....ako to martin hovoril? pravidla su orientacne, admin je zakon :-D alebo tak nejak to bolo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?