@danu Moj navrh na IPcku:
Co tak sa k sebe spravat milo?
Ahojte,
dopocul som sa, ze sa navzajom ohovarate a zosmiesnujete sa. Chcem vas poziadat, aby ste sa k sebe spravali pekne. Mne zalezi na nasej stranke a to znamena, ze nedovolim, aby sa nieco taketo akceptovalo. Samozrejme nemusite to robit kvoli mne, urobte to kvoli sebe, urcite casom zistite kolko dobrych veci vam to do zivota prinesie a staci len byt mily a uprimne pomoct ked je potreba.
Viem, ze vykrocit spravnym smerom je tazke, preto vam poradim. V tomto pripade nic nepokazite ak poviete prepac, zazelate stastne a vesele vianoce a medzi novorocne predsavzatie si pridate, ze sa budem spravat k ludom lepsie. Moze to byt zaciatok dobreho priatelstva. Mozete to skusit. Ak sa vam to nepodari, je viac ako mozne, ze vam zablokujem pristup na stranku. Drzim vam palce.
Prajem vam krasne a vesele Vianoce,
PS: Tato sprava sa tyka vsetkym rovnako bez vynimky.
PS1: Odpovede nezabudnite preposielat vsetkym. :-)
@martinjasen no, na to som hrozne zvedava, vacsina z nich su fučky, ofucia sa kvoli prkotinam :-p toto chce kusok pokory, aby sa ospravedlnili na prvy sup... :-N
@danu@latvia Mam prvu odpoved od Adal:
Dobrý večer, neviem kto Vám podal túto informáciu, ale môžte si prečítať moje príspevky a potom mi prosím znova napíšte kde a kedy som koho zosmiešňovala ja. Nehovorím že sa to v téme deje, ale mňa prosím z toho vynechajte. A potom prosím sa mi môžte ospravedlniť.
Ja sa nemám komu ospravedlňovať a už vôbec nevidím dôvod aby ste ma zablokovali. Takže najskôr preveriť a potom zaútočiť a nehádzať ma do jedného vreca. Tiež Vám prajem pekné Vianoce
Co vy na to? :)
Po niekolkych IPckach s Adal sme to urovnali. Dokonca padli slova, citujem: "ak sa niekto domnieva že niekoho ponižujem, ospravedlňujem sa a budem sa tak ako doteraz venovať problémom čo sa týka detí." Blokovat ju nebudem, myslim, ze tato skusenost jej bude stacit.
@martinjasen Martin Adal aspon priznala ze sa to v teme deje a fajn sa k tomu postavila ze sa bude venovat problemom co sa tyka deti, to je fakt uspech ;-)
@mmmk netolerujeme, viem ze je vo fotoblogoch hlavne vela pohladnic , tie neviem ci mazat, ale stromceky a vyzdobu mazem furt. alebo mas nieco konkretne co nie je zmazane? =-)
@domika007 ee, iba samotna vyzdoba ked je bez deti tak mazem, akonahle je tam hoc len polovicka detskej hlavy zozadnu tak necham ;-) uz viacere pochopili ze pod stromcek maju strcit aj dieta :-D
a taktiez nechavam pohladnice vianocne kde je aspon cudzie dieta :-p kde nie je dieta, mazem, aj ked v oflagovanych su 2 pohladnice, v ktorych neviem co...kedze su na nich hracky, tak niekto by mohol povedat ze ho napadne slovo dieta ked na to kukne :-p to uz asi prehanam, nie? :-D
@domika007@latvia Pred chvilkou, jak jsem cekala, nez se mi dovari brambory :-D, jsem mrkla na fotoblogy a vypadalo to jako na serveru o vanocni vyzdobe, stromkach a cukrovi :-N
@latvia neviem, budu sice pindat ale moj osobny nazor ze jedna snad staci nie? Lebo potom sa moze stat, ze vyfotia zabaleny kazdy jeden darcek a bude 100 fotiek, len zabalenych darcekov 8-(