Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
@janocka http://www.modrastrecha.cz/adminclub/... no ty foléééééé =-) To jsem ještě nezažila takových duplicitních nicků :-N Navíc je to evidentně firma, protože pod jedním z nicků se vyptával/a v duplicitním tématu na firmu vyrábějící schody s velkým výběrem z Přerova a v jiné diskuzi, starší pod jiným nickem doporučoval/a firmu z Přerova na výrobů schodů. Tudíš se chci zeptat, jestli rovnou blokovat, nebo dávat nějaký šance a výběr jednoho nicku z těch všech ? Prohřešků je tu víc než dost =-) Jo a hééélp, vymazala jsem omylem tu starší diskuzi, místo té nové duply - název Schody :-S Jde to vrátit? Jen si teď nejsem jistá, jestli i tu nezakládal ten z firmy. Měla jsem tu otevřená dvě okna a smázla jsem tu, kterou jsem ještě nezkontrolovala pořádně. ;-) Děkuji převelice a omlouvám se :-N
Odpovedať
Už jsem našla 4 témata kde si schizofreně odpovídá a propaguje firmu, takže asi není o čem a rovnou blokace? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo blokla som PC, ak sa ti chce, poblokuj nicky :-N Ta tema o schodoch bola daka robehnuta? Ak to bolo iba par prispevkov, nechala by som to tak.... ak je vsak rozbehnuta, da sa to vratit - ceresnam to vie spravit
Odpovedať
@janocka myslim, že jen jedna stránka ;-)
Odpovedať
tejto http://www.modrykonik.sk/bazar/modne-... som blokla vacsinu inzeratov - podla fotky je jasne vidno, ze je to fotene v nejakom obchode
Odpovedať
a dufam, ze vianocne stromceky povazujeme za fotky na ktoré keď sa niekto nezainteresovaný pozrie, tak bez dodatočného vysvetlenia ho nenapadne slovo „dieťa“ ani „tehotenstvo“ :-D
Odpovedať
Profilova fotka
doteraz som robila bazar :-p dnes rano 50ip a 110 inzeratov stopnutych, pekny den sa zacina :-N
Odpovedať
@janocka , tak já už fakt jako nevim co s tou firmou JAP mám dělat http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... , stará IP bloknutá, jede přes jinou 8-( Než se to vyřeší, jdu psát IP ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo hmmm, sa vynasiel, ide aj cez iny PC... blokla som ho.. nick zatial necham aby sme skor zistili z akych PC sa este prihlasuje
Odpovedať
@janocka napsala jsem milou IP :-D , ale neočekávám odpověď :-N Kurňa, tohle mě vytáčí :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka @emjee @latvia @martinjasen Neviem to vyriesit sama, kedze nemam pristup do sukromnej temy, viem ze ste pisali ze uz nemas ani ty Janka ale co s tymto. Je to dost dlhe. Tuto ip mi poslala dnes uzivatelka Fwd: zubatá kobyla Dnes o 00:13 leelo (Nemecko) Príjemcovia: danu ahoj danu, preposielam ti ip od osoby, ktora sa opakovane vyhraza udanim, sudmi, socialkou mne aj inym kockam tu z konika. myslim, ze ste to uz raz riesili s kockou ziziiiicek, na ktoru poslala socialku, psychicky ju tyrala a pod. mne uz tiez pisala, ja som nereagovala, ale napisala zase, a preto som sa rozhodla ju takto ohlasit. je nieco, co sa s tym da robit? dakujem. mukky 2010-12-13 23:39:38 píše: je velmi spravne ze si na FB a viem tvoje meno a priezvisko,kde byvas,kde ti pracuje muz atd takze aj ty si toto uz dost dosrala a vidim ze ani dnes neprestavas o mne dristať a rypat a ohovarat ma,takze toto bolo posledne na co som cakala ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pisala som jej ze sa ozvem uzivatelke mukky nech mi vysvetli oco ide Moja ip mukky + odpoved od nej Citat odspodu Re: otazka Dnes o 15:33 mukky pas užívateľa Príjemcovia: danu ahoj danu, pokial mozes nahliadnut do sukromnych tem,tak by si videla o co ide....ja cakam babatko a mala som problemy a a mam synceka choreho a naozaj nepotrebujem ziadne stresy....vsetko zacalo asi pred 3 mesiacmi a jeden admin o tom vie......jedna mi napisala ze moj syn ktory trpi dozivotne na zapchy :( a je to pre mna velmi bplestive,je este aj alergik a zistili nam aj zvyseny cukor tak mi napisala do verejnej temy ze som siliva a precitlivela a ze robim dramu z toho ze moj syn sa nevie vysrat a ze neumiera na kramaroch na rakovinu... takze po tomto vyroku som prestala chodit do verejnej temy a vsetkym dievcatam ktore sa na tom naramne bavili ze placem a trapim sa koli syncekovi som ignorovala a neodpovedala im a tak to zacalo-.... oni si zalozili sukromku a jedna ktora bola aj v mojej som nevedela ze je ina a smeje sa mi tiez kopirovala moje prispevky aj ine prispevky a dozvedela som sa to..ja som uz tamtioe ostatne vobec neriesila.....cele mesiace....len som bola sklamana a nechapala ako sa mozu vysmievat z choroby a nestasta inych..... a ich nevhodne prispevky boli aj adminmi vymazane vo verejnej teme..... no a potom som sa dozvedela ze ma stale ohovaraju a osocuju a to nemaju jedinky dovod len to ze som sa snimi prestala bavit..jedna aj bola u mna doma na navsteve....a ona zacala teraz rozpravat ze ja ako zijem ze co moj manzel ze sa hadame ,ze som mala mastne vlasy,ze vyzeram ako obluda,ze mam monokle pod ocami,a neviem co este.....tak som len tejto osobe napisala a mimochodom cez mail a nie cez MK ze pokial toto bezdovodne osocovanie a ohovaranie neprestane budem nutena si branit cest mna a svojej rodiny a budem bojovat za moje ocistenie mena kludne aj sudnou cestou a to je vsetko danu..... mozes sa kludne opytat aj inych dievcat ktore z ich temy odisli,prave preto ze mna a ine dievcata bezdovodne napadali a smiali sa na mojich fotkach,albumoch......dokonca ma aj v teme maj 2011 vraj vystopovali a bavili sa mozno aj na tom ze krvacam,,,,bohuzial aj takyto ludia su a je to pre mna sok.... ja som cez rok priosoievala do jednej temy,kazdemu som sa snazila pomahat ohladom stravy,pomahala som im vzdy,obetovala svoj cas a oni toto...za cely rok som si nepomyslela zeby sa mi niekto mohol smiat za chrbtom a to len preto ze som citlivejsia.....ale som si myslela ze sa im mozem vyplakat na ramene a nie doma aby som nebola smutna pred dietatom a rodinou a to je vsedto danu.... ak budes potrebovat dam ti nicky na rozumne a dospele zeny ktore ti potvrdia to co som napisala ze ja som ich ani raz neohovorila vtedy,neosocovala som ich,len som im pomahala a oni toto...... dakujem a budem rada ked mi odpises danu 2010-12-14 14:53:27 píše: Ahoj, chcela by som sa ta opytat o co ide medzi tebou a niektorymi uzivatelkami. Dostali sme podnet, ze sa im vyhrazas sudmi, a pises im, ze vies kde pracuje ich muz a ine veci. Mozes mi prosim napisat o co ide? Na tejto stranke mame zaujem, aby sa uzivatelky citili fajn, a nie, aby sa im niekto vyhrazal a urazal ich. Dakujem za odpoved. Dana admin za Asmira team --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- + dodatok ip od mukky Dnes o 16:05 mukky pas užívateľa mukky Príjemcovia: danu ta sukromna tema sa ich vola Normalne baby: a ak mozte tak si tu temu pozrite,som pisala aj emjee ze co mam robit ked kopiruje moje prispevky z nojej sukromnej,teda kopirovali lebo tu dotycnu som vymazala ..... preco ma stale napadaju bezdovodne?preco tolka ludska zloba?preto viac dievcat ztamad odislo ze je to tam neunosne bohuzial.......zakladatelka je adal a tusim ma nick aj krpito -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Viete niekto nieco blizsie?
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ja som riesila konflikt medzi mukky a zuziiceeek ci jaky nick to mala.... popravde, neviem kde je pravda, vtedy som myslela ze mukky to preziva az moc, ale je pravda ze sa s nou tie ostatne nemaznali....a kto vie ako je to v tych sukromkach, to ma najviac stve ze tam nemame pristup, vela veci by sa poriesilo kebyze tam vidime.... osobne co poznam leelo z inych tem si myslim ze prilievala olej do ohna, tiez by niekedy mohla drzat zobak, a ak fakt kopirovala jej prispevky a smiali sa jej za chrbtom tak sa mukky nedivim :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
preposielam moje IP so zuziiicek17 citat odspodu zuziiiicek17 Príjemcovia: latvia neragujem absolutne ,akurat mi tu istu ip poslala uz druhykrat ,kedze som nereagovala . Dúfam ,že už prestane . Ale aj tak ďakujem keď bude problém ,tak sa ozvem latvia 2010-08-03 10:44:32 píše: ignoruj ju a neodpisuj, mala by prestat. ak to bude trvat, daj mi vediet. ale na taketo ip je najlepsie vobec nereagovat, ani necitat. zuziiiicek17 2010-08-03 10:43:14 píše: hej mukky je to :-( vzdy sa prejavovala inak ,ale teraz ma z nej mrazi co mi vypisuje latvia 2010-08-03 10:41:54 píše: mukky? zuziiiicek17 2010-08-03 10:41:05 píše: v teme sme sa s jednou nezhodli a teraz mi vypisuje nenavistne IP o tom ,ze sa lutujem ,ze nemam peniaze a ze cakam ,ze mi niekto nieco posle |-|pritom to vobec nie je pravda -ved kazdy sa obcas postazuje. Nemusis jej zatial pisat ,ale ak mi napise este raz ,tak ti dam vediet . Az ma striaslo ,ked som to citala |-| Ale dakujem latvia 2010-08-03 10:38:16 píše: nejde to. povies mi aj o koho sa jedna? mozem ju upozornit, ale bloknut zial nie zuziiiicek17 2010-08-03 10:32:25 píše: Ahoj ,chcem sa opytat ci sa nahodou neda nejak bloknut ,aby som nedostavala IP od nejakej uzivatelky =-) Predpokladam ,ze nie ,ale za opytanie nic nedam.
Odpovedať
Profilova fotka
komunikacia s mukky, to som uz bola nasrdena lebo ozncila asi 30 prispevkov kde si nadavali svorne :-p mukky Príjemcovia: latvia dakujem ti za tvoj nazor,ale sama si si mohla vsimnut ze ja som abnsolutne vo verejnej teme neragovala par dni az potom co sa to uz nedalo citat ze chcu stanovisko moje a aj to bola len taky vpoved a otazky co som im vlastne im osobnme konkretne urobila ze toto robia a ziadna mi na to nedala odpoved,lebo ani nemali co povedat na mna zle...len to ze ignorujem ich vysmesne prispevky neodpovedam a to mi staci,pretoze viem ze ja mam cisty stit ako vo verejnej teme tak aj v sukromnej ale to je jedno vlastne....a cez ip niekoho osocovat a vypisovat nebudem mna tesi to ze dostavam ip kde mi pisu same povzbudive slova ze maly bude v poriadku,to je najdolezitejsie a to si vazim odpisala som ina p len tej zuzicek ktora to vsetko vyprovokovala a ju to teraz mrzi ale vo verejnej sa vysmieva,ale to nikomu vraviet nebudem... nech si kazdy sam spytuje svoje svedomia a oddychuj a lahni si,je nedela a nepracuj ani neviem ci mas dietatko ale pozriem sa....ahoj latvia 2010-08-01 14:54:03 píše: ja ta chapem, ale predpokladam ze vsetko vzniklo vo vasej sukromnej teme, a tam to ma aj ostat. ja viem ze sa ta to dotklo, ale takto sa to neriesi. verejne na fore nie, sama vidis ze sa rozprudila taka vojna ze som musela premazavat, lebo ak niekto nezainteresovany vojde do tej temy, tak sa tam riesi len kto je aka citlivka a podobne. na titeot veci tu fakt sluzi interna posta, tam sa mozete dohadovat kolko hcete, alebo v sukromnej teme kde to nikto nevidi.ty nemusis na nikoho nadavat, ale su tu aj take co si nedaju ruku pred usta.... ako som uz pisala, napomenut mozem, ale musi to byt aktualne. ako tak citam, uz je klud. ak sa to zas bude rozpitvavat, zakrocim mukky 2010-08-01 14:46:02 píše: nechcem uz mazať nič,ja som len chcela aby niekto z vas tieto 4 prispievatelky upozornil na nevhodne a neeticke spravanie,latvia ja nemam ziaden konflikt a ani som neriesila ,len kazdy chcel odomna stanovisko tak som napisala otazky na dievcata,ako som im ublizila?ci tým ze som na prispevky typu tvoj syn neumiera a nema rakovinu neodpovedala a im 4 som sa uplne odmlcala..a ten prispevok si ponechala..ved som ani ziadnej nevynadala ani po tych utokoch,ani som im neposlala ziadnu ip,ani som nic neurobila...len som na urazajuce prispevky ktore som teraz oznacila nereagovala a to ich trapi,nemam rada hadky a konflikty... chodim do temy cez rok a toto sa nikdy nestalo,vzdy som im pomohla,vzdy a to na ukor mojho casu...ale tak mi treba,som sklamana a smutna... ale teraz je dolezity moj syn prepac za uprimné riadky... ja som myslela ze citate aj ip dakujem Ti ze si mi odpovedala latvia 2010-08-01 14:34:38 píše: nemam moznost nahliadnut do tvojich IP ani do IP inych uzivateliek. prispevky som premazavala kedze ste riesili nieco co verejne to tej temy ani nepatrilo. tak este oznac tie ktore chces vymazat, pokial budu na vymazanie vymazem, ale nabuduce si konflikty ries cez IP, resp. nahlas prispevky vcas, aby sme to stopli, premazavat niekolko stran je dost velky zaberak.dik mukky 2010-08-01 14:31:47 píše: ahoj,prepac,ale ja som oznacila iba vcera vecer jeden prispevok od vinifery a teraz tie,ktore su utokom na moju osobu a nechcem aby ich citala moja mamka ktora tu chodi a aj to po tom,ako som videla ze su vymazane aj ostatne ... nie je tu vela dievcat su prec na dovolenkach a tie vzdy docitavaju... urcite mas moznost si precitat aj moju sukromnu temu aj ip konflikt je v tom,ze som citliva ze moj chlapcek sa 2 mesiace trapi a je chory a nereagovala som na odpovede 4 dievcat..,to je bohuzial problem konfliktu,na nikoho som nepovedala ziadne skarede slovo ani v sukromnej teme mojej,ani vo verejnej dakujem za pochopenie latvia 2010-08-01 14:24:31 píše: ahoj, uz cele dopoludnie som mazala prispevky ktore si oznacila a par dalsich co sa mi nezdali vhodne.Nabuduce ta ale poprosim, oznacuj prispevky vtedy,ked su aktualne, lebo mazat potom 3 a viac stran dozadu uz staru neaktualnu diskusiu je fakt casovo narocne. Dik za pochopenie
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @latvia @janocka @emjee Ma napadlo taketo riesenie. Vieme zozbierat nicky vsetkych zainteresovanych uzivatelov? Ja by som im vsetkym napisal v jednej ip, ze ak sa nebudu k sebe spravat ohladuplne a neospravedlnia sa navzajom, blokneme vsetkych a opspravedlnenia chcem aby mi poslali v kopii. Ziadne kto je vinny a kto nie. My to i tak neviem zistit. Co vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen :-D to si dobre vymyslel, len tu je kamenom urazu to, ze viacere zo zainteresovanych su hubate princezny, ktore sa fakt neospravedlnia lebo povedia ze nemaju kvoli comu :-p a budes zly nakoniec len ty, lebo tu je taky "vyhrazaci teror" bud alebo :-N ja by som im napisala, nech si navzajom podaju na seba trestne oznamenia na policii, a my policii poskytneme vsetky prispevky a ip 8-) :-p mozno by po tomto sklapli...
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia Zatial este neviem ako by presne vyzerala ta IPcka ale urcite bude jasna ;-) a akakolvek jej ignorancia bude pre mna jasna sprava, ze toho uzivatela tu nechceme. Ak sa niekto z niekoho vysmieva, tak urcite tak nebude robit na nasich strankach. ]-( Mozeme zacat robit zoznam uzivatelov, ktori sa na tychto intrigach zucastnili.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen to ano, ale to by sme tych vysmievajucich sa nasli aspon tretinu zo vsetkych :-x :-N kazdopadne som zvedava na tu ip 8-) moj mozog by urcite nieco vhodne nevyprodukoval. ak chces, pomozem ti so zoznamom zainteresovanych :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ano chcem, urobte zoznam a ja pripravim IPcku. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen ja pridam len tie, ktore si pamatam z toho incidentu predtym, zbytok zrejme poskytunu leelo a mukky samotne, neviem ci v aktualnom probleme figuruju tie iste
Odpovedať
Profilova fotka
@danu by mohla zistit aktualny stav nepriateliek oboch stran, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p... na tejto strane sa mukky pohadala s ostatnymi, ale koren veci je niekde este davno predtym. zainteresovana bola hlavne zuziiicek17 ....ktoru potom obhajovali ostatne baby a preto si pohnevali mukky.....vinifera sa s nou dala do debaty, neskor aj leelo....myslim ze ich je viac, ale je tazke urcit ktora to zacala a ktora sa ktorej posmievala.....
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @latvia dakujem za nazory, som rada ze sa to bude riesit, myslim, ze Martin to vymyslel fajn a je potrebne, aby sme to tak nenechali, kedze je v tom viac osob a ako vidim podla Ip co dala latvia taha sa to dost dlho a stale to neskoncilo. Budem rada martin, ked napises ip vsetkym a idem spisat osoby, ktore su v tom zainteresovane, resp. mi pisala mukky ze my vie dat zoznam uzivateliek, s ktorymi sa dohaduje
Odpovedať
Profilova fotka
pardon, ak sa to riesilo, nejak nie je cas citat, ale na svadbe som oznacila par prispevkov, kde nie je zobrazeny nick.
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani co s firemnymi inzeratmi na svadbe? ja som ich stopla...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, zatial ked bazar nie je oficialne spusteny a firmy neboli informovane, ze sa to nesmie tak ja tie inzeraty nestopujem.... Max. do konca tyzdna firmam pride mail, ze sa to uz nemoze, tak potom dam vediet a mozme stopovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok, lebo uz sa ma na to, niektore firmy pytali, ze ako to
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ja som uz niekde pisala (neviem ci tebe, do fora alebo butterfle), ze zatial ked neboli informovani tak inzeraty nestopojeme... stopujem iba tym, kt. nemali reklamu a teraz zacali kseftovat
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok, tak budem vediet, vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka @latvia tu je ip od leelo co som ju poziadala nech mi posle nicky bab ktorym sa mukky vyhrazala Re: Re: Fwd: zubatá kobyla Dnes o 15:37 leelo (Nemecko) pas užívateľa Príjemcovia: danu ahoj, tu su nicky bab, o ktorych isto viem, ze sa im vyhrazala: zuziiiicek17, vieraj so zuziiiicek17 to este v auguste riesili janocka a latvia, islo o osocovanie vo fore, v ip, vyhrazanie sa socialkou. myslim, ze mukky bola za to aj napomenuta. najnovsie sa to zopakovalo pred par dnami, ked mukky provokativne otvorila svoju sukromku pre nietore z nas a bachla tam prispevok, kde osocuje mna a mojho syna. ja som na to neragovala, na co po 2 dnoch prisla ip s vyhrazkami, ktoru mas. cize jasna provokacia. medzitym sa jej prave vieraj snazila slusne vysvetlit, nech ju z temy vyluci, stravila tam s nou 3,5 hodiny a vypocula si dalsie urazky opat mojho syna, svojej dcery a samozrejme vyhrazky sudom, policiou a socialkou pre nu a zuziiiicek17. prebiehalo to asi tak, ze vierka stale nazyvala mukkynho chlapca savierko a rozpravala sa vecne. naco mukky strielala: tvoje decko, decko leelo, nezaujima ma aku ma chorobu, este v roku nechodi, nevie sa ani postavit a pod. je len doplnam, svoj 1.mail, dufam, ze ti z toho nepraskne hlava. povazujem ale takisto za dolezite upozornit na osocovanie deti prave na tomto mamickovskom fore. to je asi v rozpore s celou filozofiou mk. dakujem, ze si si ma "vypocula". leelo
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?