@janocka maji, ja si uz vidim svadobny list... ale u teba nevidim nic extra, co by som ja nemala... vidim ti tam iba:
Ešte 112 dní do svadby.
Páčia sa mi tieto fotoblogy (4)
Pridaj k obľúbeným
@nikka.vo uz to riesime s @martinajsen - cela tema pojde asi prec lebo jednak menuju aj konkretneho cloveka a "druhak" zda sa, ze sa ti ludia zaregistrovali iba kvoli tomu aby mohli na tu firmu nakydat, kedze maju iba par prispevkov =-)
@domika007 nedalo mi neodpisat butterfle!! inak som tu bola aj vcera, dala par flagov na MS ako neprihlasena :-p ta butterla je taka piiiiiip, ze nemam slov!! a tie ostatne tiez... furt dookola to iste.... neviem co urobit aby si vsimli, ze bazar a katalog budu... ma to blikat a svieti ako Oznam, Spravicka alebo neviem este ake slova, co sa pouziva na MMB? :-N
no nic, lucim sa, idem sa naranajkovat :-D (vstala som pred pol hod.) 8-)
@janocka jaaj tak to je od teba ten flag? a ja, ze kto ho pisal :-N
no inak butterfla kaka aj mna, som sa dnes a to nehovorim o vcerajsku vytocila, ze dovi a ostatne uzivatelky, tiez uplne spomalene , ako sorry, ale dokolecka tie iste otazka, dnes som sa nakakala a vlozila tam link na nas blog, kde su skoro vsetky odpovede na ich otazky a vcera som pisala, ze nech si diskusiu precitaju od zaciatku, ze vela veci sme uz riesili ]-(
a inak nasla som v bazari tieto inzeraty, ona mala platenu nie? a firmy nemozu inzerovat v bazari, mi to vcera poslala butterfla, som to blokla a pozeram teraz, ze tie inzeraty su tam opat 8-(
http://www.mojasvadba.sk/bazar/predaj...
bru chut k ranajkam, ja som uz po obede :-p
@domika007 a ako ste sa k tomu bazaru dostali? akoze cez natvrdo napisany link? http://www.mojasvadba.sk/bazar/predaj... ak hej, by som zatial inzeraty nestopovala, sak ich nik nemoze vidiet jedna vec a druha vec, budeme vsetkym firmam, kt. mali nick v bazari asi v pondelok pisat mail, ze uz v bazari byt nemozu, ci chcu pokracovat alebo dovidenia
@domika007 dostala som sa do bazaru cez www.mojasvadba.sk/bazar :-) zatial som stopla inzeraty komercne obyc. uzivatelkam, kt. nemali zaplatenu reklamu lebo som videla, ze 1 pridala asi 25 inzeratov s bizutierou novou
@emjee vidim, ze inzeraty uz ma stopnute.... ak ich prida este raz, tak by som ju uz blokla, lebo ked jej uz danu stopovala inzeraty raz, teraz ich ma stopnute druhykrat, takze uz musela pochopit, ze robi nieco zle =-)
@janocka Jani prosim ta, je nejaky problem s blokovanim uzivatelov? Lebo blokla som nick lovacska na jej vlastnu ziadost ale stale si spolu piseme ip :-N
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zrušenie registrácia Dnes o 10:47
lovacska (okres Dunajská Streda)
pas užívateľa
Registrovala sa 28. marca 2010 na modrykonik.sk. Pridala 4 príspevky.
lovacska
Príjemcovia: danu
Ano,chcela som to tak urobiť,ináč Vás dennodenne sledujem,ste super!
danu 2010-12-13 10:44:31 píše: Potom budes ale len ako neregistrovana.
Dana
Asmira team
lovacska 2010-12-13 10:42:25 píše: Dana,ja chcem Vášu stránku sledovať,ale už nechcem existovať ako lovacska!
danu 2010-12-13 10:27:55 píše: OK, pristup budes mat blokovany na vlastnu ziadost.
Dana
Asmira team
lovacska 2010-12-13 09:54:16 píše: Ano,zrušiť registráciu,dakujem!
danu 2010-12-13 09:49:28 píše: Ahoj, spravne som pochopila ze chces zrusit registraciu na stranke modrykonik? Zablokovat?
Dana
Asmira team
lovacska 2010-12-13 09:30:20 píše: Dobrý den!Chcela by som zrušiť moju registráciu,ale neviem ako.Prosím Vás pomožte mi!Dakujem lovacska
@danu fuuuuha, neviem o tom, ze by bol problem..... pozriem sa na to..... vyskusam to na svojom druhom nicku "janockaa", ze ci blokovanie funguje alebo nefunguje iba pri tej jednej uzviatelke