Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka @latvia A tu je ip od mukky, ktora mi napisala baby, ktore zase na nu utocia Re: Re: Re: otazka Dnes o 15:48 mukky pas užívateľa Príjemcovia: danu ahoj danu,dakujem ti za doveru a ze si ma vypocula......je mi to take blbe davt tie nicky ale oni neprestavaju stale utocit este ....keby ste si mohli precitat ich temu...by ste videli pravdu,a ked som napisala tym dievcatam co som im spravila ja konkretne okrem tej na ktoru podam to obvinenie za ohovaranie ak to neprestane kazdy mi odpovedala hze im konkretne nic a nevedeli odpovedat,reagovat... zakladatelka temy suk.je adal a ma nick aj krpito pokial viem.....a tie ktore ma neustale osocuju,napadaju aj mna aj ine dievcata,nadavaju na jednu mamicku ktora uz viac krat bohuzial potratila a mala nakupene veci a teraz je tehu ze naco ma tolko oblecenie pre nenarodene dieta a ze je źla a hlupa matka a nevzdelana / leelo je akterka/ lebo ma v albume aj flasky a necche tym padom kojit.... tie ktore najviac nadavaju a osocuju su tieto: leelo ,zuziiiicek17,vieraj,zuzka1. ,vinifera,adal, atd.... vieraj kopirovala moje prispevky z mojej sukromnej temy do inej bez mojho vedomia.... ak je mozne treba si ich temu precitat,vraj je to tam hrozne......dnes som sa opytala dievcat ktore vedia presne ako to bolo vsetko ci mozem uviest ich nicky a mozu mi dosvedcit ze neklamem,ziadnej som neublizila a ze ma napadaju a ohovaraju aj mojho synceka a rodinu....dievcata suhlasili ze ano mozem a boli aj v tamtej teme ich len odisli koli tym ohovaraniam a ziadali vymaz zo sukromky a teraz napadaju aj ich ze su neinteligentne..... mama.wolfka janac1974 bashenka nikollete tieto dievcata to vedia dokazat a janac1974 a bashenka vedia presne uplne vsetko povedat,boli v tej teme len ziadali o vymaz lebo sa nemohli na to pozerat dakujem pekne a prosim daj mi vediet ak budes mat nieco nove ak mozem poprosit
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka @latvia este jedna ip od mukky s nickom Re: Re: Re: Re: Re: otazka Včera o 22:00 mukky pas užívateľa Príjemcovia: danu dakujem a zabudla som este jeden nick a to je vevusiatko ja dufam ze pravda vyjde najavo a ukonci sa uz toto vsetko a nikdy sa s nimi uz nebudem musiet zaoberat este raz vdaka
Odpovedať
@janocka http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... nevím co s tímhle , admin club mi jede strašně pomalu, pokud funguje, tak IP adresa se tam žádná neshoduje. Nemám se čeho chytit.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo som to nechala tak, nemame ako zistit, ze je to konkurencny boj.... aj tak je ta tema dost stara a nik sa zatial oficialne nestazoval.... ak sa bude, tak potom temu vymazem, lebo aj tak k nicomu nevedie :-N
Odpovedať
@janocka o.k., popravdě jsem ani nesledovala datum, jen jsem zkoukla flag a zběžně to pročetla, takže to nechám, flag mažu :-)
Odpovedať
jaha, flag už není :-D
Odpovedať
Jen teda nevim jestli je náhoda, že jeden den se objeví flag na diskuzi ohledně stavebnin z Nitry a pak se objeví hodně podobný dotaz http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo tak toto mi ako nahoda nepripada.... flag v teme stavebniny Lovas a teraz vseobecna tema o stavebninach a len tak mimo recou spomenie Lovas... idem sa mu pozriet na zubok :-p
Odpovedať
@janocka právě :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo nic som nezistila 8-( ale dala som si na tu temu flag..... a co vlastne riesi s tymi stavebninami, naco si robi takto reklamu ak su uz zavrete? :-N
Odpovedať
@janocka Jani, tomu taky nerozumim :-| Takže tohle téma necháme a uvidí se ;-) o.k.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrykonik.sk/fotoblog/adk... boli jej uz aj zmazane inzeraty na tie cizmy, aj jej to bolo povedane tusim a furt tam nieco pridava...co s nou?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@latvia este raz napomenut s tym, ze uz potom bude bloknuta
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani potom, ked budes mat cas, kuk na tuto temu, podla mna tam budu nejake duply + zvady su tam 8-( http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/h...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 vsimla som si to, uz som mazala aj dake reklamne odkazy a odlozila som si to na neskor.... pozriem este ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin prosim ta, spojil si sa s dotycnymi? Myslim nick mukky a urazanie+ spol. vid prispevky z 15.12.2010 Mukky mi dnes pisala, ze sme to nejako riesili.
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 co-to som uz premazala ale pozriem na to este neskor.... dnes sme spustali na svadbe katalog, tak statky zmatky :-D :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka okis v pohode a dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Este som to neriesil, som aktualne v procese stahovania sa z Prahy. Zajtra by som to chcel vyriesit poobede. Dam vediet. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin, diky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka podla mna to nie je eticke ukazovat jazvu po cisarskom vo verejnej teme, co ty na to? Som za zamknutie, ale dovod? http://www.modrykonik.sk/forum/tema/c...
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Vymazal som celu temu. Ak by sa niekto ozval, nech si vytvoria sukromnu temu. Verejne forum nie je prehliadka porodnych jaziev.
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia @danu Potreboval by som trosku pomoct s tou kauzou mukky. Uz sa o tom dost napisalo. Vedeli by sme mi dat iba zoznam ludi, ktori v tom maju prsty a kratucke info ku kazdemu ako v tom figuruje. Budem vam velmi vdacny.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen kauza mukky co viem z tej uplne starej hadky, tak mukky a zuziiicek17, to boli hlavne akterky....priplietla sa tam potom aj vinifera, ale neviem ci to ma teraz zmysel a v akom stadiu je s mukky, aby nebola prekvapena ze nevie o co ide.... z novej hadky je v tom asi zapletena leelo, kedze pisala ze sa jej vyhraza....zbytok by sme sa dozvedeli, kebyze vidime do sukromky :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin dakujem za vymazanie diskusie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin blizsie o tej "kauze" zial neviem, jedine z IP co mi pisala mukky a leelo, dalej mam nicky bab ktory su v tom zainteresovane, vid prispevky odo mna, pomozem ako sa da, len nevidim do toho, a neviem o co ide, jedine z pisania bab v ip :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Co sa tyka veci s mukky, nasiel som tieto nicky, na ktore posielam IP - mukky leelo vinifera zuziiicek17 vieraj zuzka1 adal vevusiatko . Ak by tam niekto mal byt, respektive nemal byt daj mi vediet. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin ano mali by to byt tie nicky. Plus kusok z IP od mukky dievcata suhlasili ze ano mozem a boli aj v tamtej teme ich len odisli koli tym ohovaraniam a ziadali vymaz zo sukromky a teraz napadaju aj ich ze su neinteligentne..... mama.wolfka janac1974 bashenka nikollete tieto dievcata to vedia dokazat a janac1974 a bashenka vedia presne uplne vsetko povedat,boli v tej teme len ziadali o vymaz lebo sa nemohli na to pozerat
Odpovedať
Profilova fotka
@danu To som si vsimol, ale nepotrebujem to posielat niekomu, kto moze nieco dokazat. Nebudeme dokazovat kto ma pravdu, my sa im budeme snazit povedat, aby sa spravali slusne k sebe.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin ok, tak platia nicky ktore si napisal leelo ,zuziiiicek17,vieraj, zuzka1. ,vinifera,adal,
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?