@martinjasen@janocka@latvia
A tu je ip od mukky, ktora mi napisala baby, ktore zase na nu utocia
Re: Re: Re: otazka Dnes o 15:48
mukky
pas užívateľa
Príjemcovia: danu
ahoj danu,dakujem ti za doveru a ze si ma vypocula......je mi to take blbe davt tie nicky ale oni neprestavaju stale utocit este ....keby ste si mohli precitat ich temu...by ste videli pravdu,a ked som napisala tym dievcatam co som im spravila ja konkretne okrem tej na ktoru podam to obvinenie za ohovaranie ak to neprestane kazdy mi odpovedala hze im konkretne nic a nevedeli odpovedat,reagovat...
zakladatelka temy suk.je adal a ma nick aj krpito pokial viem.....a tie ktore ma neustale osocuju,napadaju aj mna aj ine dievcata,nadavaju na jednu mamicku ktora uz viac krat bohuzial potratila a mala nakupene veci a teraz je tehu ze naco ma tolko oblecenie pre nenarodene dieta a ze je źla a hlupa matka a nevzdelana / leelo je akterka/ lebo ma v albume aj flasky a necche tym padom kojit....
tie ktore najviac nadavaju a osocuju su tieto: leelo ,zuziiiicek17,vieraj,zuzka1. ,vinifera,adal, atd....
vieraj kopirovala moje prispevky z mojej sukromnej temy do inej bez mojho vedomia....
ak je mozne treba si ich temu precitat,vraj je to tam hrozne......dnes som sa opytala dievcat ktore vedia presne ako to bolo vsetko ci mozem uviest ich nicky a mozu mi dosvedcit ze neklamem,ziadnej som neublizila a ze ma napadaju a ohovaraju aj mojho synceka a rodinu....dievcata suhlasili ze ano mozem a boli aj v tamtej teme ich len odisli koli tym ohovaraniam a ziadali vymaz zo sukromky a teraz napadaju aj ich ze su neinteligentne.....
mama.wolfka
janac1974
bashenka
nikollete
tieto dievcata to vedia dokazat a janac1974 a bashenka vedia presne uplne vsetko povedat,boli v tej teme len ziadali o vymaz lebo sa nemohli na to pozerat
dakujem pekne a prosim daj mi vediet ak budes mat nieco nove ak mozem poprosit
@martinjasen@janocka@latvia este jedna ip od mukky s nickom
Re: Re: Re: Re: Re: otazka Včera o 22:00
mukky
pas užívateľa
Príjemcovia: danu
dakujem a zabudla som este jeden nick a to je vevusiatko
ja dufam ze pravda vyjde najavo a ukonci sa uz toto vsetko a nikdy sa s nimi uz nebudem musiet zaoberat este raz vdaka
@nikka.vo som to nechala tak, nemame ako zistit, ze je to konkurencny boj.... aj tak je ta tema dost stara a nik sa zatial oficialne nestazoval.... ak sa bude, tak potom temu vymazem, lebo aj tak k nicomu nevedie :-N
Jen teda nevim jestli je náhoda, že jeden den se objeví flag na diskuzi ohledně stavebnin z Nitry a pak se objeví hodně podobný dotaz http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
@nikka.vo tak toto mi ako nahoda nepripada.... flag v teme stavebniny Lovas a teraz vseobecna tema o stavebninach a len tak mimo recou spomenie Lovas... idem sa mu pozriet na zubok :-p
@nikka.vo nic som nezistila 8-( ale dala som si na tu temu flag..... a co vlastne riesi s tymi stavebninami, naco si robi takto reklamu ak su uz zavrete? :-N
@martinjasen Martin prosim ta, spojil si sa s dotycnymi? Myslim nick mukky a urazanie+ spol. vid prispevky z 15.12.2010
Mukky mi dnes pisala, ze sme to nejako riesili.
@latvia@danu Potreboval by som trosku pomoct s tou kauzou mukky. Uz sa o tom dost napisalo. Vedeli by sme mi dat iba zoznam ludi, ktori v tom maju prsty a kratucke info ku kazdemu ako v tom figuruje. Budem vam velmi vdacny.
@martinjasen kauza mukky co viem z tej uplne starej hadky, tak mukky a zuziiicek17, to boli hlavne akterky....priplietla sa tam potom aj vinifera, ale neviem ci to ma teraz zmysel a v akom stadiu je s mukky, aby nebola prekvapena ze nevie o co ide....
z novej hadky je v tom asi zapletena leelo, kedze pisala ze sa jej vyhraza....zbytok by sme sa dozvedeli, kebyze vidime do sukromky :-|
@martinjasen Martin blizsie o tej "kauze" zial neviem, jedine z IP co mi pisala mukky a leelo, dalej mam nicky bab ktory su v tom zainteresovane, vid prispevky odo mna, pomozem ako sa da, len nevidim do toho, a neviem o co ide, jedine z pisania bab v ip :-S
@danu Co sa tyka veci s mukky, nasiel som tieto nicky, na ktore posielam IP - mukky leelo vinifera zuziiicek17 vieraj zuzka1 adal vevusiatko . Ak by tam niekto mal byt, respektive nemal byt daj mi vediet. Dakujem
@martinjasen Martin ano mali by to byt tie nicky. Plus kusok z IP od mukky
dievcata suhlasili ze ano mozem a boli aj v tamtej teme ich len odisli koli tym ohovaraniam a ziadali vymaz zo sukromky a teraz napadaju aj ich ze su neinteligentne.....
mama.wolfka
janac1974
bashenka
nikollete
tieto dievcata to vedia dokazat a janac1974 a bashenka vedia presne uplne vsetko povedat,boli v tej teme len ziadali o vymaz lebo sa nemohli na to pozerat
@danu To som si vsimol, ale nepotrebujem to posielat niekomu, kto moze nieco dokazat. Nebudeme dokazovat kto ma pravdu, my sa im budeme snazit povedat, aby sa spravali slusne k sebe.