Tak jo, napíšu to na FB a ty mě maž podpořit! :-D taky budu psát jako hotentot, ale u mě jsou na to už zvyklý :-D
Děti se nudí, to víš vánoční prázdniny jsou dlouhý :-D počkej v létě :-D
@krista uz 8-) kebyze tam mozem pridat aj nejake fanfaaaary, tak pridam ;-)
tak by ma zaujimalo, zneuzil uz niektory admin v minulosti svoje pravomoci? =-)
http://www.modrykonik.sk/adminclub/?u...
email ma janko......
odpovedal/a mi na uvitaci mail
mozem sa spitak ked mi to skoncilo v 27.12.2010 a mozem bit tehotna
mam to brat jak for ci ju navigovat do temy?
@domika007 zrejme nie, akurat som jednu SK konvertla na SK&CZ a nazad to nejde :-p tak ked budes o nieco take prosit chalanov, pripis tam aj temu Leukemia - kruta rana....bola len SK tak nech ju skusia vratit na SK :-N
@domika007 :-D oki
@janocka janiiiiiiiiiiiiii? co znamena make sticky? :-D ;-)
asi dnes nieje online, nikde som ju zatial nevidela, a to od rana sedim za pc :-N
@latvia@domika007 nepresuvali sme sa, iba sa mi nechcelo byt pri PC.... lebo tak dovolenka a rano o 9 ma budi pracovny mobil, potom otvorim meča a vyleti na mna 40 Ip, milion flagov, ze neviem co skor riesit, aj farma mi zhnie.... no neviem co skor tak radsej chodim von so psom :-p
a k teme - make sticky - myslim, ze sa to uz riesilo.... je to ked chcete aby nejaka tema neupadla do zabudnutia, aby ju nebolo potrebne furt hladat, ze kde je... napr. v admine je to tema FAQ, na svadbe je to tema o novych profilovych foto, o nepritomnosti admina, o novej verzii stranky :-) Ked budu nejake informacne temy o niecom dolezitom - napr. pribudne vyhladavanie v bazari na MS, bude fungovat planovac a vytvoria sa o tom temy, tak sa mozu dat na chvilu ako sticky, aby si to ludia vsimli a potom sa odstikuju po case, ked uz to nebude aktualne....
@krista suavinex sa zaregistrovala 26. 12. z toho isteho PC ako sa prihlasuje misha82.... neviem ci len bola na navsteve a tam sa zaregistrovala alebo je to fakt dupla.... asi budeme musiet pockat.... preco si myslis, ze su to duply? kvoli albumu, kratkej sprave, inzeratu? |-| sorry, ze sa tolko pytam, jaksi nemam cas to teraz hladat... pardon |-|
@janocka vždycky když obesílám rookies tak se dívám do adminclubu a kontroluju všechny IP ze kterých se nováček přihlásil, abych se ujistila, že se nejedná o duplu, denně jich mám několik :-S mají stejnou IP adresu a stejné nastavení PC, jinou shodu jsem nenašla, nevím jestli mám nechat teda takovýhle shody plavat? Poraď.
@krista@janocka@domika007 a spol, chcela by som sa opytat, co presne rozumieme pod sekciou Stretnutia....lebo Ked nejaka mamicka zalozi v tej sekcii temu napr. chcela by som sa zoznamit a pokocikovat s mamickami z trnavy, nechavame? alebo ju presmerovat na regionalnu temu o trnavackach? co vlastne patri do sekcie stretnutia? ja som mala dojem ze ak sa mieni nejaka skupinka stretnut, alebo je nejaka akcia, tak vtedy sa tam pise. =-) opravte ma v mojich dojmoch :-D
@latvia ano přesně tak, vždycky jsem takový ty seznamky zavírala směrovala na téma do regionů. Pokud to téma nebylo, tak jsem ho stejně přemístila do regionů a uživatelce napsala IP, že tahle sekce slouží výhradně k plánování srazů větších skupin nikoliv k hledání kamarádky :-)
Jo a chci se zeptat dlouho jsem nezavírala žádný téma nováčkovi, jak to teda teď chodí? Napíšete mu příspěvěk s tím že hodíte odkaz na existující téma a pak pár dní počkáte než se přemístí a pak až zavíráte či jak? :-N
@krista :-D haaa? :-D :-D :-D teraz nechapem ja
akoze ked novacik zalozi temu v inej sekcii a ta je uz duplicitna, postupujes rovnako ako u duplicitnych tem, len tam napises dotycnej ze toto je dupla a presu n sa tam a podobne
@latvia můj bože dvě blondýny se potkaly :-D OK takže mu to prostě natvrdo zavřu :-D já myslela že jsme se kdysi ve škole adminování domlouvaly na nějakém speciálním postupu, že se jako čeká až se přesune atd. :-N nebo ne, tak buď prosím konkrétní, fakt jsem dlouho nic takovýho nezavírala :-D
Já už jsem se snažila :-D :-D :-D :-D
Dobře takže teď se zaregistruje dejme tomu blondyna007 a ta uživatelka založí téma v sekci Porod, název bude porodnice v Českém Krumlově. Já adminka (blondýna :-D) už vím, že tohle téma tady je, takže ji hodím na něj odkaz s tím ab byla ta hodná a přesměrovala se tam... a dál si nejsem jistá, mám tohle téma hned zamknout nebo počkat jak se nová uživatelka chytí v tématu na které jsem ji přesměrovala (takhle jsem to kdysi v té škole adminování pochopila). ale možná to vyřešila sekce nováčci a tamto padlo, přiznám se, že jsem se tam dlouho nedívala, asi to tak bude.
@krista :-D tak sa posnazim aj ja :-D
blondynu 007 premerujes presne tak ako stru paku na konovi a necakas kym sa niekde uchyti :-D zamknes hned. mozes este dopisat ze pri nejasnostiach nech ti napise do IP.