Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
http://www.modrykonik.sk/bazar/predaj... dalsia s fotkami s figurinou, niektore ze vraj nosene :-p
Odpovedať
@janocka @domika007 @ooo holky, jak je to teď s firemní inzercí v bazaru na brms? můžou tam mít firmy inzeráty? není to nijak odlišeno od běžných uživatelek, tak asi ne.
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka @latvia @emjee Pisala mi dnes na moj bazar laeticia svrckova.jaroslava@azet.sk - Jarka (neregistrovaná/ý) - Dnes o 18:36 Ahoj, prosíííím, poraďte mi, z nejakého dôvodu mi zrušili účet a ja neviem prečo, nič som neurobila, a napriek tomu sa nedokážem už prihlásiť na svoj účet a ak sa vyhľadám, vidím, že inzeráty mi zrušili. Z celého srdca Vás prosím, pomôžte mi, žijem s malou sama, rátame každý cent, mala som na inzeráty záujemkyne, dokonca mám od nejakých mamičiek aj peniaze na účte a teraz neviem, na aké adresy poslať tovar. Prosíííííííííím, pomôžte mi, ĎAKUJEM, Jarka - laetitia
Odpovedať
Profilova fotka
@danu mas odomna 3 ip, prosim o nazor, tyka sa to prave tej .............. pani
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia mam uz rozcitane telenovely :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ahoj. je to riesene tak, ze NIK uz nemoze mat komercne inzeraty. Vsetky firmy boli o tom upovedomene e-mailom, ze to uz nebude mozne, takze vyhovorky, ze to nevedeli, ze preco to uz nejde, ze doteraz to bolo a pod. neakceptujeme ;-)
Odpovedať
@janocka ok děkuji ;-) ty inzeráty jsou staré, jsou na poslední stránce (co jsem zatím našla), tak to spíš někdo zapomněl smazat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka asi som na to zapomnela, bo k cistke BRMS som sa este nedostala..... vo stvrtok vecer som sa pohrala s MS a bolo z toho cca 140 inzeratov stopnutych :-N vacisna z nich sa, samozrejme, tvari, ze cooooo, ze aka firma, ze ona nie je firma (aj ked cez vyhladanie PC viem, ze pouzivala firemny nick ked sa to dalo) a ze co je na forumlkue: cena dohodou a vysledna cena 1 euro zavádzajuce, prip. co je na inzerate: predam pierka - nekonkretne.... no vtipne su tie baby
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee tiez riesim dilemu co s tymi figurinami, bo som do ip dostala echo na vierka3 - ci tak dako... fotene na 2 roznych figurinach, niektore nestihla vynosit, niektore ako nove :-|
Odpovedať
@janocka @krista @kalerat @aguaverde Co s timhle? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/and... Mne to jmeno fotografky tam neprijde koser :-N Navic mam dojem, ze je to nektera z mistnich (radoby)profi fotografek 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk Market, ja si myslim, ze je to ok, je tam iba meno fotografky, ziaden iny udaj... dala som si to meno a priezvisko do googlu a nenaslo mi ziadnu Moniku Turkovu ako fotografku v prvych 10 odkazoch, kt. som zbezne pozrela
Odpovedať
@mmmk @janocka já nevím, já se trochu bojim, že by to mohlo zvednout vlnu pohoršení, obzvlášť po tom co se děje po zablokování kozinky, stejně tak si ona mohla napsat do alba foto: Veronika Imrichová (do popisu) si myslím, že bychom neměli zkoumat jestli ta dotyčná fotí profi nebo nefotí... reklama to je. Ale je to jen můj názor, já bych ji napsala ať to z popisu smaže...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista lenze kozinka si pisala, ze foti, ze sa venuje foteniu.... Takto by sme potom mali mazat aj zo svadobnych albumov mena fotografov :-N a viacero bab na MK ma napisane meno fotografa, tak neviem
Odpovedať
@janocka já taky nevím, budu se řídit tím co řekneš ty, jen mi to přijde skoro stejné :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja neviem kto je ta fotografka.... ak by tam mala napisany nick tej uzivatelky, tak to by bolo ine.... alebo keby mala napisane, ze sa fotila ona alebo ju fotila napr. kolegyna z jej atelieru a pod.... Takto ked daju meno fotografa, tak mi to pride to iste ako ked daju nazov e-shopu kde kupili vybavu pre dieta
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka @krista @mmmk @danu @ikarkulka http://www.modrykonik.sk/forum/tema/a... moj posledny prispevok a prispevok nikki771 nad... som blba ja alebo ona?????????
Odpovedať
@krista @mmmk @janocka taky mám v popisu alba jméno fotografky, vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být bráno jako reklama :-N brala jsem to, jak píše janka - že na brms se taky uvádí dodavatelé, pokud tam není adresa, webovky, telefon... když tam má jméno fotografky, přijde mi to lepší, než kdyby tam měla nick (jestli je to teda nějaká zdejší "profi").
Odpovedať
@latvia to je skoro na okamžitou blokaci - pohádkářka. ještě si vybírá zase takový tragédie, jako je smrt dítěte ]-( to je jako plivnutí do obličeje těm matkám, kterým dítě opravdu zemřelo ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ja som v soku, lebo pred par mesiacmi zalozila temu nedobrovolny potrat, kopec mamiciek jej tam drzalo palce a sledovali jej pribeh a teraz napise toto????? :-o ]-( nechapem....hrablo jej po tom porode? alebo to niekto pisal za nu? alebo je to fakt vychcana drblina? :-|
Odpovedať
@latvia koukala jsi na IP nebo tak?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka podla kompu je cista :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka toto by mala byt ona podla reg.mailu http://www.facebook.com/home.php?ref=...
Odpovedať
@latvia to je teda drsný, taky bych ji nekompromisně blokovala, ale to jsi určitě už udělala, to jsou krávy některý holky, vůbec neví jaký to je, když se jim něco takovýho stane doopravdy ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia hned bloknut, je to chora narusena zena
Odpovedať
@latvia Chce se mi zvracet a brecet ;-( ]-( Takovy vyplody, pane boze!
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk @danu @krista myslite ze jej len nesvihlo po potrate? =-) zalozla temu, kopec ludi jej pisalo....a teraz by to zabila tymto? =-) napisala som jej IP, ak sa dnes prihlasi a nevysvetli to nejak, tak ju bloknem.....lutujem len tie zeny co na nu mysleli, pisali jej a drzali palce |-| uz je tu tych choroboplodnych zien privela :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia len ci vobec naozaj potratila |-| ci si vsetko nevymyslela
Odpovedať
@latvia no přesně tak, já si myslím totéž co @danu může to být jen nějaká puberťačka nebo i starší holka co se nudí tak si vymýšlí, dělá jí dobře soucit a je ráda středem pozornosti.
Odpovedať
dostala som ip, ze baby sa nevedia prihlasit na spolocny nick februarovky2010 - nick je blokovany od 20.5.2010, tak som si dohladala dovod: mmmk Jeste patri k anarida - pito66 myshelus __________________________ Pak tyto terminove nicky: februarovky2010 novembrovky2009 marcovky2010 marcovky2009 __________________________ Proverit jeste: katianka nadocka lekorica enne1 andraska carrie4 mariahu matpaj (ma stejne nastaveni pocitace, casy se presne mijeji s anarida) 20. máj 2010 o 15:26 • 1 dieťa • Odpovedz co s tym? odblokovat a prehodit na iny registracny mail?
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee @krista @mmmk @janocka @danu katuska_18 ma v albume fake foto sona....prisla na to jedna uzivatelka, pisala som katuske ze co s tym a ona ze nechcela davat svoju foto tak dala z googlu....co s nou? mam jej verit? alebo to bude dalsie decko co sa zabava?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?