Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/k... mozem napisat ze hranicu sudnosti nemame?? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@janocka diki Jani tak idem zmazat tu kartu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia skus co to urobi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@danu :-D provokujes? bo ja som toho schopna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia to ja viem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@danu napisala som strucny pokec, idem off, tak to sledujte niekto
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia najskor som dala hlas benne, potom zrusila a dala traktor a potom som nasla tvoj prispevok a musela zrusit hlas aj pre traktor a dat ho tebe :-D jakziv sa mi nestalo aby som mala takuto hlasovaciu dilemu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka :-D
Odpovedať
@janocka @krista @mmmk @aguaverde @kalerat holky, na předchozí stránku jsem vložila toto, ale nedala jsem upozornění, tak jste to asi nezaregistrovaly. prosím o názor. všechny víme, že soanpe je fotografka a fotí na kšeft. zatím se jí to asi tolerovalo, protože si dávala pozor. teď si ale do krátkých zpráv dává odkazy na svoje stránky soanpe http://www.photos-by-andrea.estranky.cz/ 2. led 2011 • Přidej komentář • To se mi líbí • Vymaž plus odkazy na rajče, kde má veřejně i zakázkové fotky myslím, že by bylo fér vůči ostatním, aby si alba dala max. jen pro přátele. tu krátkou zprávu mažu.
Odpovedať
@latvia i můj hlas ti patří, ty máš dar to tak hezky napsat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka jj, verejne album nie, ani ked si tam prestane pisat ze to robi na zakazku, vieme ze to bude pisat do IP. takze u nej ziaden album nie, nech si fotky dava do katalogu firiem
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka tak ako pise @latvia - nech si to da ako album iba pre priatelov
Odpovedať
Článok sa načítava...
@latvia @janocka a můžu jí napsat, i když nejsem koníková?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka si asmirova :-D mozes cokolvek ;-)
Odpovedať
@latvia nemám vlastně tu hranici soudnosti že? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka :-D :-D :-D :-D jj, tak tak :-D :-D :-D
Odpovedať
ženy, tato osoba kecá, má v albu stažené různé fotky z netu, vydává je za vlastní fotky vlastních dětí http://www.modrykonik.cz/fotoblog/mic... @janocka @krista @mmmk @aguaverde @kalerat @latvia pošlete ji kade tade ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ponahlas sa niekam? =-)
Odpovedať
@latvia jak tomu mám rozumět?
Odpovedať
@ikarkulka Tak na tuhle jsem se divala uz driv a nic jsem na ni nenasla :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka :-D jaaaj, ja ze ci niekam ides alebo ci ju nechces zrusit ty alebo co :-N len zvedavostna otazka :-D
Odpovedať
@mmmk k jedné fotce jsem jí napsala komentář, je to reklamní fotka na dečku Natures Purest ;-) a i ty ostatní fotky jsem kdesi viděla (ne všechny), na některých má odkazy webovek, ze kterých to stáhla :-N @latvia myslím, že stačilo, že jsem napsala soanpe. já jako nevím - nechci se cpát veřejně do koníkovské práce, jakože bych psala uživatelkám apod. na druhou stranu, nejsem schopná přehlédnout, když vidím porušení pravidel, a že jich vidím dost, páč jsem tu denně, ale zároveň mám pocit, že vám jen přidělávám práci, že vždycky jen něco najdu, ale prosím vás, abyste to dokončily. no prostě se plácám na dvě strany a ani jedna mi nepřijde ta dobrá :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka pockaj, jak ze niesi konikovka? =-) nieco mi uslo??
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka doprdele, ja som po cely cas zila v tom ze ty adminujes MK.cz!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D preto mi prislo nelogicke preco mame my poriesit tu michalku :-N no sok chytam :-D
Odpovedať
@latvia aha :-D to je tím, že se víc se*u do koníka než do svého teritoria :-N
Odpovedať
@ikarkulka Co jsi psala soanpe?
Odpovedať
@mmmk viz výše
Odpovedať
@ikarkulka Jo aha :-) Ja to hledala v napomenutich :-N Ne, nemyslim, ze by se ji to melo tolerovat. Mazala jsem alba i svym "profi" foticim kamoskam. Nebo je aspon dohnala k prehozeni na soukroma.
Odpovedať
@ikarkulka Tak jsem si do mile Michalky nekolikrat rypla :-D A trochu si pubosku vychutnam a pak bloknu :-p :-D
Odpovedať
@mmmk @latvia poraďte. napsala jsem jí toto, číst odspodu: Karolíno, asi si opravdu nerozumíme :-N Prosím,o objasnění, proč nemohu mít v albu zveřejněné své dítě, které fotím zrcadlovkou Příjde mi to jako šikana. Ale evidentně je to na MK už zažité pravidlo. Takže ty , co něco umíš , musíš být potrestán. Přijde mi nefér, že třeba amaterské pletařky jim podobné si sem mohou vystvit své výtvory a já, co líp fotím ne :-N Nu což, čiň jak myslíš 8-) Andrea ikarkulka, 2011-02-01 20:47:54, píše: ----------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, možná jsme si úplně nerozuměly - prosím, aby sis alba dala zobrazovat pouze pro přátele, jinak budeme nuceni je smazat. Také přeji hezký večer. iKarkulka soanpe, 2011-02-01 20:40:26, píše: ----------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, uvědomuju si, že poslední fotka (baletni tutu) asi nepatří do alba, tudíž ji odstraním. Ale ostaní jsou ryze rodinného rázu. Přeju hezký večer :-) soanpe ikarkulka, 2011-02-01 20:33:54, píše: ----------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, vzhledem k tomu, že se na našich stránkách pohybuješ již nějakou dobu, jistě víš, jak to tu chodí. Proto bych tě chtěla požádat, aby sis svá alba, která máš momentálně nastavená na veřejná, předělala na alba, která se budou zobrazovat jen tvým přátelům. Je to z toho důvodu, že si prostřednictvím fotoblogu děláš reklamu na své profesionální focení (do krátkých zpráv jsi vkládala odkazy na svoje stránky, na fotkách máš vodoznaky se svým občanským jménem atd.), což nerespektujeme a nepovolujeme. Děkuji za pochopení. iKarkulka na vědomí: Janocka chci jí odpovědět toto: Jak jsem psala v první zprávě - do krátkých zpráv jsi si dávala odkazy na své stránky http://www.photos-by-andrea.estranky.cz/, kde máš jasně uvedeno: Pokud se vám moje fotografie líbí, bez obav mě kontaktujte na mailu: napismi.Andrea@seznam.cz Proto chápeme tvoje focení jako profesionální a z tohoto důvodu nemůžeme tolerovat tvoje alba - jsou brána jako prezentace tvojí práce. Trochu mě zmátla tím, že ty fotografie jsou rodinné, což asi jsou. Molicova taky musela alba nejdřív smazat, ale pak se jí ta rodinná povolila. Ale to samé byla Kozinka, a té se to mazalo :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?