@ikarkulka ma smolu, to by si kazda nafotila svoje deti, obist pravdila nie je problem. proste profi foti, davala odkazy, tudis ma smolu, kazdej proficke sme mazali aj deti
@latvia ok, tak jí dopíšu tu odpověď, co jsem rozepsala a buď to smaže, nebo to udělám sama. zase další, co moc dobře chápe, ale snaží se získat čas a dohadovat se.
@martinjasen ahoj, mam prosbu, vedel by si sa pozriet na tuto temu? jedna sa o dost citlivu temu si myslim, a dnes mi prisla Ip od jednej uzivatelky, ze sa debata dost zvrtla a ze celkovo je to velmi citliva tema :-|
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/c...
ze ako dalej postupovat, ci zamknut alebo zmazat alebo proste co s tym? dakujem ;-)
@domika007 fuuu, hned od zaciatku je mi jasne ze zakladatelka sa len potrebuje vyburit nad tym aki su ludia pokrytecki, jej nejde o nic, nepyta sa nic konkretne, len sa chce rozpravat o pokrytectve ludi 8-( z toho nic ine ako hadka nemoze vyjst...boze, slepice...
@martinjasen ahoj, opat otravujem, mozes sa prosim pozriet cim skor na tu Ip odo mna? lebo mi od neho prisla dalsia ( tu ti tiez preposlem), zacina sa to stupnovat 8-( vdaka
@domika NIeco som vymazal, odpisal som zainteresovanym stranam. Odporucam tu temu neotvarat. V nej sa bude hromadit iba spina. My nevieme zistit, ktory prispevok je pravdivy a ktory nie, preto sa to bude zneuzivat na ohovaranie a ociernovanie. A udrzat hranicu, aby ludia slusne kritizovali, to by sa jeden admin musel starat o tu temu.
Tu je IPcka, ktoru pouzivame ak mazeme staznosti.
Ahoj,
Tvoju sťažnosť, ktorú si zverejnil v téme …. (názov témy) som vymazal. Urobili sme tak na základe našich doterajších skúsenosti, priblížim v čom spočívajú. Zistili sme, že vo väčšine prípadov sťažnosti sa jedná iba o osobnú pomstu, alebo vykonštuované lži konkurencie. Nemáme možnosti overiť pravdivosť tvrdení v sťažnostiach. Z toho dôvodu ti chceme odporučiť riešenie, ktoré bude pre obe strany prijateľné.
Svoju sťažnosť zaregistruj na staznosti.sme.sk . Ide o projekt, ktorý sa venuje výhradne sťažnostiam a ich riešeniu. My takéto možnosti nemáme. Pokojne však u nás môžeš zverejniť odkaz na svoju sťažnosť keď bude zaregistrovaná.
Za pozornosť stojí aj ich rady ako sa sťažovať: http://staznosti.sme.sk/sp/4/Ako-sa-s...
Verím, že svoju sťažnosť vyriešiš k tvojej spokojnosti.
S pozdravom,
(login admin)
Asmira Team
@martinjasen@janocka@krista@mmmk@kalerat@latvia@danu@aguaverde@emjee
vložila jsem příspěvek do tématu smazané albumy, vzhledem k tomu, že je tam často zmiňováno moje album (odkaz na fotku fotografky, teď už dokonce ani není ve tvaru www.nikolabodova.sk/konkretnifotka) a vzhledem k tomu, že zřejmě kvůli sonape a veronika88 mi dělají jiné uživatelky nálet do alb a mstí se.
jen tam prosím mrkněte, už tam asi psát nebudu, nemá to cenu.
z mého pohledu jsem nic neporušila, navíc zaměňují reklamu a reklamu (když dá běžná uživatelka - i admin - odkaz na konkrétní výrobek vs. když se tu propaguje uživatelka, která je zároveň firmou).
@danu já tam určitě psát nebudu, to by zase psaly, že se chci vykrucovat, tak radši zamykám a mažu :-D
kdyžtak prosím někoho z koníkovských adminů ;-)
ale taky bych to zamkla, stejně tak tu diskusi ve volné, je to o ničem.
Strašný, v takových chvílích mám fakt sto chutí se na celý adminování z vysoka vys..., mám tu obě děti s horečkou, Lukyho se silnou hnisavou angínou, několik nocí i dní nikdo z naší rodiny nespal, já na sobě taky cítím počátek nemoci a musím se tu rozčilovat nad krávama z Koníka ]-(
@danu@martinjasen tu otázku už zamknul, předpokládám, že tak učiní i s diskusí ;-) nebo jiný admin :-)
každopádně díky :-)
@krista to je mi líto, tak ať jsou děti brzo zdraví, vás se ty nemoci ne a ne pustit co? :-(