@niccky.z diky, lebo nie vzdy sa mi podari vsetko pomazat a poslednu dobu je tam tych flagov nejako vela 8-( su tam sice este resty, ked prechadzala na novu verziu, takze tam svietia flagy ohladom netextovych prvkov, ale snazim sa ich postupne mazat, ale je ich veeeeeeeela :-S
@domika007@emjee@ikarkulka@krista@mmmk
Holky prosím když zakladatelka souk.skupiny chce změnit přezdívku ale chce pod novou přezdívkou stále spravovat tu danou skupinu jak to udělat?
Koukala sem že je tam jak se přidávají členové dole okýnko na zakladatele skupiny tam změnit? jí to tam změnit nejde =-) tak co s tím vůbec nemám potuchy
Spravce skupiny zmenis nahore v tom chlivecku. A musi to udelat jen zakladatel skupiny. Ale tu zmenu prezdivky (pokud neni vulgarni nebo jmeno prijmeni) ji rozmluv.
@aguaverde Aha, tak neni tam chlivek. Je to nahore pod nazvem diskuze - je pocet clenu a zakladatel a za tim mas Edit. Tak tam. A melo by to jit zakladateli.
Jo a prosim te, zkopci sem vsecky napominani belantove (veronika88). S hvezdickama na zacatku. dik.
3. úno 2011 ve 14:08
Příjemci: veronika88
Zdravím,
album Ti bylo smazáno z důvodu reklamy v komentářích.
Informace již dohledat nejdou, a jelikož nejsme uschovna tak doporučujeme si data ukládat i jinde (např u sebe v PC).
Ale jelikož jsme předpokládaly že je uložené mít nebudeš (jako většina) tak jsme ti je zkopírovaly my.
Za chvilku Ti je pošlu.
Pro příště se
1) vyvaruj reklamy
2) ukládej si informace a data u sebe
Agu
veronika88 2011-02-03 13:32:18 píše:
--------------------------------------------------------------------------------
Dobrý den.
Mám problém,zmizlo mi ablíčko se všemi fotkami, texty,kde jsem měla zapsané všechny události, jinde to napsané nemám,nevíte,kde může být problém a jestli info jde vrátit zpět???
Já to 100% nemazala!!!!
@niccky.z v pohode, ak su to len fotky s web odkazmi nie je problem, to kludne zmaz, to nema co robit v albumoch ;-) a vdaka, ak by bolo nieco treba ozvem, diky za ponuku
nejako sa nestiham zorientovat ci su otazky na mna este aktualne :-S mala som 19 "kto ma spomina", tak mam v tom bordel :-( ak nieco treba, tak napiste
@danu duply som sice nenasla no myslim si, ze su to kamosky, kt. sa nudia..... obavam sa, ze takychto tem bude pribudat, kedze dnes zacinaju prazdniny 8-(
@danu by som zavrela.... napr. hadky, osocovanie.... lebo co som si pozrela prvych par prispevkov, hned sa do nej pustili, ze si vymysla a pod.... tym nam to vlastne ulahcili - o dovod viac to zavriet