@mmmk tak my se s Jouzou shodli že prostě chceme jedno :-N chtěli sme dvě ale po problémech s Chár (jako těhu jinak je božská) prostě už nechceme |-| navíc vím na 100% že nedokážu milovat dvě děti stejně |-| vím že Chár budu milovat o chlup víc (ne že bych dělala rozdíly to ne, asi bych se k oběma chovala stejně, ale Chár je vymodlené dítko a vždy bude pro mě NO1) |-| a myslím že vůči tomu druhému by to nebylo fér (ikdyž by to nikdy nepocítilo ale já bych v sobě věděla že to tak je a bylo by mi to líto)
samo kdyby náhodou nějak se k nám druhé mimi dostalo :-D tak ho budu milovat a očekávat s radostí x-) ale ten chlup větší lásky bude poád pro Chár |-|
@aguaverde Aha. Ale treba to prejde. I kdyz po udalostech poslednich dnu mam pocit se mi chce blit z toho, jak jedno dite muze byt preferovane a druhe naopak :-P
@krista Na to je takova hadice. Pred porodem, jak jsem to vsecko studovala, jsem ty nafukovaci porodni bazeny nasla na ebay. Je to hadice, kterou napojis treba na vanu a napustis a pak tu hadici pripojis znovu, az chces bazen vypoustet.
@mmmk já se snažila říct, že si dělám srandu :-N já si představovala jak plave nábytek apod. :-D i když jsem teda tohle nestudovala, měla jsem rodit v nemocnici ve vaně x-)
@mmmk@aguaverde k těm dětem, řeknu vám jen to že je těžké milovat oba dva úplně stejně, to nejde... každého milujete pro něco jiného, protože oni nejsou stejní :-) ale lásku opravdu nedělíte, nýbrž násobíte :-)
@mmmk možná jo nevím, stejně dřív jak za 5let druhé by sme nechtěli, chci se pořádně věnovat Chár, navíc nevím jak by reagovala na mimi :-N =-) svoje miminka dloube do očí, když začnou řvát tak je pochová a jak přestanou tak s nima práskne o zem :-D navíc ona je osobnost a nejsem si jistá jak by zvládala větší pozornost na miminku než na ní =-)
a z dělání rozdílů mezi dětma vím své a serinkuje mě to do běla 8-(
@krista já vím každý mi říká že láska se násobí, ale já to vím vnitřně že prostě Chár je Chár :-N |-| nevím jak to vysvětlit prostě asi ani nejsem připravena milovat dalšího tvora :-D teda jo rozhodla sem se pro potkaní miminko, to "milovat" budu :-D
@aguaverde já tě chápu, taky znám rodiny kde ty rozdíly dělají a z toho jsem se snažila poučit, proto nedělám rozdíly skoro v ničem ať už se to týká věcí co jim schovávám na památku, výchovy nebo oběda :-N hodně jsem toho přečetla o sourozencích, o chybách ve výchově, snažím se zapojit i přirozenost a myslím si, že zatím to jde, uvidíme jak to bude až budou větší :-) rozhodně si nechci fandit, není to tak lehké jako mít jedináčka. Tím nechci vaší roli matky zlehčovat, ale sama vidím že by se předešlo třeba pár řevům denně kdybych to dítě měla jen jedno :-N ale zase by si třeba neměli s kým hrát a neměla bych čas na PC, takže všechno má svý pro a proti :-N a teď už letím a omlouvám se za odbočení od tématu :-x
@mmmk@krista@kalerat@ikarkulka
prosím když stopnete inzerát, dejme tomu za velká písmena, dotyčná požádá o odblokování ale inzerát neupraven (takže stále velká písmena) jak to řešíte?? Píšete dotyčné že inzerát neodblokujete že stále není upraven? nebo nic nepíšete a čekáte až jim to dojde???
Já doteď vypisovala že inzerát není upraven tak neodblokuju ale je to tak u 70-80% uživatelek a už mě to neba :-N
@aguaverde Dřív jsem to dělala ale třeba dneska jsem měla takových IP 10... takže já na to nereaguju, beru to tak, že tam je to jasně napsaný... on se většinou ten člověk ozve s nějakým hudrováním tak ho zase hezky usadím že chyba neni ve mně ;-)
@aguaverde asi jako krista, ze začátku jsem jim jak blbec psala, že to opravené není, teď to ještě občas udělám, ale když mi taková žádost přijde už poněkolikáté, tak se nenamáhám.
@aguaverde robim to tak isto ako napisali baby vyssie......kedysi som si s nimi pisala, no uz na to kaslem.... napisem im iba ked ma fatk vytocia.... napr. vcera som stopla inzerat: barbie rodinka REZERVOVANE - s dovodom, Iny dovod - ked je vec rezervovana, nech inzerat pozastavi..... asi 2s. potom ako som to blokla mi prisla Ip s tym, ze to upravila.... a nezmenila nic, tak som sa nasrala a opytala sa jej ci vobec citala preco jej bol inzerat stopnuty. A potom sa uz neozvala :-D
Holky co jí mám odpovědět jako psala mi na FB :-N jedná se hlavně o @ikarkulka@janocka@kalerat@krista@mmmk
Petra Čepešová 15 únor v 16:34
Ahoj, nezlob se ,že Ti píšu,možná si mě nepamatuješ? Kdysi jsme si psávali na koníkovi? Mám k tobě prosbu, na MK došlo k nedorozumění mezi mnou a ikrakulkou. Ač sem se jí pak omluvila,že jsme přeci jen lidi a člověku někdy něco ulítne,že jsou důležitější věci než taková malichernost,tak i přes to,mi neumožnila dát mi zpět přístup do diskuze a celkově na MK :/ Prý byl problém,s více nicky,které jsem už vysvětlila,že se přihlašuji od ségry a ona někdy ode mě,i jsem posílala dvě čísla IP adres aby si to ověřily,ale už mi nebylo odpovězeno. Já vím,že to není tvůj problém,tohle řešit,jen mě mrzí,že už přes týden se nemůžu spojit s holkama s diskuze,kterou jsem založila jako soukromou :( Mrzí mě co se stalo a vím,že z mé strany se to nebude už nikdy opakovat!! Jen jsem chtěla druhou šanci ,když se prakticky nic nestalo a doufala jsem,že se to vysvětlí normálně když jsou lidi dospělí,ale asi bohužel? Tak jsem ještě doufala,že bych mohla požádat tebe,zda by se to nedalo,jako u jiných holek,dát mi možnost se tam vrátit...? Budu Ti moc vděčná,čekám své první miminko a ráda bych si s holkama dál o těchto radostech psala to samé i po porodu :) Předem moc děkuji a budu ráda,když mi dáš vědět,jak to vypadá? Měj se hezky a pěkný den :) Ahoj Petra petka21
je fakt že s jednou uživatelkou sme domluvené že tím že sem ji povolila přístup znovu tak dodržuje pravidla jak se má (to si hlídám) ale odkud to ví to netuším
@aguaverde ona pisala aj maily, riesila som to s nou niekolko dni.... ona evidentne skusa kazdeho :-S Som za neodblokovanie, lebo uz mala predtym dalsie 2 nicky little_princes a este daky
ja som napr. pred takmer 2r. blokovala uziv. felicia1 - kopirovala obsah Ip, mala viac nickov, zavadzala.... po roku som sa dozvedela, ze ma dalsi nick, no nechala som to tak, ze pokial neporusuje pravidla, nech si zije.... netrvalo dlho a zacali sa na nu hromadit staznosti, ze kopiruje obsah sukromnych skupin do inych skupin a do Ip.... Ludia, ktori maju viac nickov a klamu, ze nie su ich, sa este nikdy nepolepsili, skor ci neskor zacali znovu robit zlobu
@mmmk já povolila jen jednu ;-) a to janča ví nikoho dalšího ne ;-) navíc to bylo po delší době a od té doby fakt drží pravidla jak kdyby je psala sama :-D
já právě nevím co jí jako na to mám napsat já ji neblokovala, nevím skoro ani vo co go a tak mě to překvapilo
:-D
@janocka já to chápu přístup ji povolit nechci ;-) za a) jelikož sem ji neblokovala já tudiž přesně nevím co tam bylo a za b) si myslím že je to i tak brzo že to by moc ponaučení nebylo, a pak by žádala každý ;-) jen nevím jak ji odpálkovat slušně :-N jelikož je mi furt blbě a sem nepříjemná i na JOuzu natož na jiný
@aguaverde ty ju mas na FB vo friendoch? By som jej strucne odpisala, ze pristup jej obnoveny nebude.... koniec, nic viac.... a potom by som si dala blokovat spravy od nej :-D