inak mam pocit, ze niekto podobny sa minuly tyzden nudil na BRMS, flagoval vo fore, ze velke pismena aj pri prispevkoch, kde boli velke pismena: WC, PS alebo fakt len jedno slovo na styl: NASE, VASE, MOJE, HEZKE a pod..... Ale uz sa asi dotycna upokojila, bo neflaguje taketo kraviny
keby tito ludia flagovali k veci, tak by sme im aj podakovali, takto na nich akurat tak mozme nadavat :-D
ahojte myslite ze tu treba nieco napisat alebo to nechat tak :)
http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
Inak maskacka sa tu normalne priznala ze pouziva dva nicky aby si chranila svoj sukromie, takze jej idem napisat IP ze jeden z nich jej musime zrusit :-D :-D
""maskacka jo, a ještě detail - abych se vyhla špehování na koníku a ještě na beremese (i když už tam nechodím, ale v historii moje příspěvky zůstaly), založila jsem si pro účely bydlení nový nick.""
@niccky.z uz vcera vecer som mala 100 chuti napisat tam nech nesiria paniku a ak je dosrany, tak nech nic nedava na net.... kolkokrat im bolo spominane nech zvazia co vsetko daju do albumov, do fora.... ale neeeeee, radsej budu "zvanit" o sukromi, pridavat si fotky bytu/domu a potom bedakat "co ak ma niekto spozna a vykradne ma" 8-(
@martinjasen mame do temy, na kt. upozornila @niccky.zhttp://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... napisat, ze nech si daju na net len tolko kolko chcu? uz sa to riesilo v X diskusiach, zacina ma taketo sirenie paniky stvat 8-(
@janocka som si vsimla ze ten Andyfoto tu ma take "netradicne" temy a potom mi pise aby som ich zamkla lebo nemaju uz viacej zmysel :-D
Ja som tam tiez vcera vecer chcela napisat ale radsej som si povedala ze pockam ako sa to vyvinie......
a este otazocka myslis ze mam tu maskacku nechat tak ( lebo uz ten stary nick nepouziva ) ale aj tak to je dupla =-)
@aguaverde rozhodně neodblokovávat, jednou je bloknutá, byl k tomu důvod, tak jakýpak copak. měla asi 4 duplicitní nicky, přičemž dva až po té, co jí byl jeden zablokován a byla jistě napomenuta.
to, že mi pak několik dní nadávala celkem sprostě, rozhodně nebyl důvod zablokování. jestli tohle myslí tím, že "to člověku někdy ulítne" :-D byl to jenom důvod, proč jsem si ji proklepla, protože mi nadávala oběma těmi nicky, dělala, že si jako spolu debatují. většinu jejich diskuse jsem někam kopírovala, ale to není podstatné.
pak mi psala děsně slušně a apelovala na můj rozum :-D nic! :-p :-D
@niccky.z jj, andyfoto uz dlhsie sledujem.... najskor siri paniku a potom sa rozhodne, ze chce temu zamknut, lebo je to zbytocne.... uz som nanho nabrusena....
@martinjasen ok, tak si to v pohode precitaj a ak budes mat cas tak im tam, prosim, napis. Ja som to citala vcera vecer a bola som spokojna s vyvojom diskusie ako ho tam "schladili", no dnes sa opat zacina sirit panika :-|
@martinjasen@janocka akurat citam jeho posledny prispevok ze asi vsetko zrusi lebo chce mat sukromie a bla bla a ked som si checkla tak ma 8 albumov a vsetky su verejne cize aj pre neregistrovanych .................. neviem o co mu ide, ak o sukromie tak potom preco tam dokonca ma aj internetovu stranku ich vystavby 8-(
@niccky.z Takove vlny tu uz byly. Jen by me zajimalo, jestli je to skutecne pravda, ze si nejaky zlodej na modre strese omrkl barak a ten pak vykradl nebo jestli je to hoax :-N
@ikarkulka Ze te zadaji o pratelstvi :-) Ja teda zaryte neprijmam. Obcas proste nejaka uzivatelka, co je tu treba dlouho nekdy jsme si spolu neco napsaly, tak me pozada. To je jako sbirat pokemony :-D
Kopa je pipka, to vim davno.
@mmmk no jo no. myslím, že si třeba nevšimly, že jsem taky admin :-D nebo si myslí, že tu mám nějaká supertajná alba, která nutně musí vidět. co já vím :-D
@niccky.z on sam viackrat pisal - asi do inych tem - ze existuju rozne stupne nastavenia sukromia.... alebo mi uz sibe a pisal mu to niekto iny? teraz uz neviem ale viem, ze v 1 z jeho tem sa to riesilo.... tak nechapem preco si to nezmeni a radsej panikari.... ach, to bude jesitny chlap