Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee hracky dla mna nie su reklama a tie ciapky su podozrive :-| som to flagla ked bol ten album novy, ked tam mala iba zopar ciapok, no vidim, ze to doplna.... keby to nemala na biznis, tak by asi napisala, ze to nepredava ked sa jej na to vsetci pytaju.....
Odpovedať
@janocka k tomu materstvu ja som to pochopila tak ze ona predava samu seba ze vynosi niekomu dieta a matky sa jej mozu ozvat ale iba s dobrou odmenou nie UBOHOU.....
Odpovedať
@domika007 @danu @janocka - tak teraz ozaj nechapem, co riesi jajavany od kedy bola martinka bloknuta nikto nic neriesil =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady tak to ja netusim, len som to tam nahodne nasla, tak som vam to sem hodila, nech sa na to pozriete ;-)
Odpovedať
@domika007 @janocka @danu @emjee - uz viem o co ide, ked sa zistila martinka a jajavany vyhovarala tak sme ju docasne vyradili zo sukromnej ako aj ine ktore tam dlho uz neboli (ako ani jajavany). Pisu sa tam hodne sukromne a citlive veci, , dovod, ze mozno ma duplu vedela len liviaf14 - zakladatelka s ktorou sa osobne poznam. Nic viac a o nej nevedela. Potom som jej hovorila ze ak chce nech ju prida naspat, ale nejak na to pozadbudla a jajavany si dnes vsimla ze nie je v sukromnej a uz nie je ani medzi priatelmi. Ale pred tym- ked sa to riesilo - mi pisala do IP ze udajne latvia o nej rozsiruje po konovi blbosti z coho som ju hned vyviedla z omylu, a snazila sa jej vysvetlit ze ak sa u nej aj martinka zaregistrovala - skutocna tak mohla ratat s tym ze vsetci to budu povazovat za fake ale bola uz potom dost neprijemna 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady prepac, ale asi som nepochopila ona teda riesi ze nie je v sukromnej a co s tym maju admini? mysli teba alebo?
Odpovedať
@danu uz je spat v tej sukromnej...raz za cas sa odtial vymazeme tie co dlsie neprispeli ...a v ramci reci som povedala zakladatelke nech vymaze docasne aj ju, pokial nieco neoverime...nikomu inemu som o tom nehovorila |-| v podstate teda ma na mysli mna aj ked nevie o mne
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady s tym, ze niekoho nechcete v sukromnej, to je osobna vec, nie adminska.... aj ked boli teraz pindy na @ikarkulka , tak sa ozyvali niektore, ze "vyhodila mi kamaratku zo sukromnej skupiny, zneuzila pravomoci admina"..... trapne su niektore zenske
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z no aj nad tym som rozmyslala ale potom som to zavrhla, ze snad niekto nechce na tomto ryzovat |-| idem jej temu zamknut a hodit jej tam linky na tie temy, kt. som dala sem
Odpovedať
@pink_lady @janocka ano, taky jsme čas od času mazaly ze soukr. skupiny ty, které už tam dlouho nebyly, právě z toho důvodu, že se tam psaly velmi soukromé a citlivé věci. a jelikož jsem byla zakladatelka, tak jsem je mazala já (a oznamovala jim to). ono se to pak lehce zamění se zneužitím adminských práv.
Odpovedať
kakone uz album zmizol, ale mala v kratkych spravach, ze jej ho admini zmazali a kto ma zaujem, nech jej napise ip - tuto kratku spravu som zmazala, rovnako aj spravu "vysiva" (pod nou boli komenty ze za kolko, ci na predaj a pod.)
Odpovedať
neviem kam to pridat, cele som to necitala, postrehla som len utrzky info, ze annag odchadza z MK, lebo MK propaguje UM http://www.modrykonik.sk/forum/tema/d... 1/ si myslim, ze by to chcelo nejako zaujat postoj (ak uz sa stalo sorry, nepostrehla som) @martinjasen @bob @kuko lebo annag fakt bude chybat 2/ dostala som k tomuto ip, s ktorou ja osobne suhlasim: ahoj emjee akurat som vcera vecer narazila na uzatvorenu temu, kde annag radila mamickam pri dojceni. citala som, preco sa tak rozhodla a suhlasim s nou. podla mna by tu mala byt jasne vyclenena sekcia pre dojciace maminky, kde si mozu navzajom poradit. v nej by sa mali vypnut akekolvek reklamy na UM. ak nechce radit annag a poradkyne z mamily, stale mozu poradit ine mamicky. a v sekcii o dojceni sa moze zalozit hrozne vela podtem, vsak to asi poznas. je mozen nieco take vytvorit na konikovi? a samozrejme, moze sa urobit aj sekcia pre UM, kde si mamicky budu navzajom radit. ale nech je to nejak oddelene. aj tak sa sice najdu rypaci, ale zas kazdy si bude moct jasne najst to, co chce. rady o dojceni sa sice daju najst aj inde, ako na konikovi, ale uz sem naozaj chodi tolko mamin, ze stranka je zaujimava aj pre vyrobcov UM, ktori maju plno prachov na platenu reklamu. dojcenie tolko prachov samozrejme nevynasa, tak by tu mohla byt nejaka sekcia vyhradena iba dojceniu. je mozne zrealizovat nieco take? silvia
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janocka @danu @pink_lady @latvia toto je maximalne cudne: http://www.modrykonik.sk/fotoblog/spy... spy23 Tak na tomto koniku aby cloveka slaktrafilo, nejaka pipina si vzala moju fotku a spravila si novy nick, jebne ma Jej nick je folly dala hodnotenie tejto pani http://www.modrykonik.sk/bazar/hodnot... skoro ma slahlo kebyze mi jedna pani nenapise tak ani neviem nasla som si folly - je blokovana od septembra, blokovala @latvia crybutterfly,folly - duple od ninny, nepriznala ze su to jej duple ale dala mi povolenie na ich zmazanie Ja používam len jeden nick - ninny crybutterfly a folly nie su moje nicky ale boli vytvorene na mojom PC. Dotycne si uz vytvorili ine nicky, takze ich kludne mozete zmazat. 6. sep 2010 o 20:26 ninny tu veselo funguje, kuk jej blog http://www.modrykonik.sk/fotoblog/ninny/ ma 1r8m dieta a posledna kratka sprava z 29.12.2010 Palko je na svete (2830g, 50cm) :))) - ako tomu mam rozumiet? jedna sa o jej dieta alebo nejake ine? nie je ona cela vymyslena, ked uz nick folly bola dupla s ukradnutou identitou?
Odpovedať
@emjee no mne poslala spy23 IP pred chvilou: Dobrý den pisem vam ohladom toho ze nejaka pani mi stiahla moju byvalu fotku z profilu a spravila si s nou novy nick, bola som na to upozornena tak preto by som rada keby ste tuto uzivatelku stopli. Jej nick je folly dala hodnotenie tejto pani http://www.modrykonik.sk/bazar/hodnot..., dufam ze to co najskor sa vyriesi dakujem tak som tu foto porovnala a zmazala na fb existuju vsetky tri ale niny23 a folly su tam pod roznymi menami ale podla fotky je to ta ista osoba...len nechapem ze az teraz sa ozvala spy kedze folly je uz dlho blokovana? tak to potom cerstve nie je
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee folly je naozaj ninny, blokni ju
Odpovedať
no ninny ma tych nickov kapanek vaaacej :-p http://www.modrykonik.sk/adminclub/co...
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee jj, neni o com, blok bez upozornenia a zapis do blokovanych verejnych, nech sa hanbi
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee a pockaj, ked bola blok uz v septembri? =-) idem pohladat IP od nej
Odpovedať
Profilova fotka
Ale teraz som ziadne pravidlo neporusila - urcite nie v pripade tychto 2 nickov, kedže som sa pod nimi neregistrovala ja ani v mene iného A ten nick "lacneplienky" sa tiez vymaze? Ten som registrovala do katalogu firiem, nebol tam ziaden iny umysel.. len ma to inak nepustilo.. ale ak mi poradis ako sa tam dostat z mojho nicku, tak budem len rada, takto sa musim prepnut do ineho, takze by mi vyhovoval ten jeden. Vopred diky. ninny 2010-09-06 16:56:33 píše: Ja používam len jeden nick - ninny :) crybutterfly a folly nie su moje nicky ale boli vytvorene na mojom PC. Dotycne si uz vytvorili ine nicky, takze ich kludne mozete zmazat. a potom ešte "lacneplienky" - kedze som sa registrovala aj do katalogu firiem a nepustilo ma to cez moj nick, resp. cez e-mail. Taktiez sa cez moj PC prihlasujem aj pod nickom "jun2009" pod ktorym sme mali nase albumy a tabulky, teraz tento nick uz skoro vobec nevyuzivame, vymazali sme z neho vsetky albumy. latvia 2010-09-06 16:12:51 píše: Ahoj. Pri registracii si okrem ineho suhlasila aj s tym, ze si nebudes vytvarat viac ako 1 regsitraciu. Bezodkladne si teda vyber nick, ktory chces pouzivat, druhy ti bude zablokovany. http://www.modrykonik.sk/podmienky/#d... 58. Vo vlastnom záujme súhlasíš a zaväzuješ sa, že nebudeš: u. vytvárať viac ako jednu Registráciu, Registrovať sa pod viac ako jedným užívateľským menom, Registrovať sa ako Niekto iný alebo Registrovať sa v mene Niekoho iného, latvia
Odpovedať
@latvia lacneplienky som blokla ja teraz - z tohoto nicku bola prihlasena aj v januari
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee @pink_lady tu nastava otazka, kto jew ta zahadna pani ktora spy23 teraz upozornila na ukradnutu foto....lebo nemala sancu ju teraz niekde vidiet, od septembra dlha doba.....
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee ninny mala prezentaciu aj v katalogu - na lacne papierove plienky - tak neviem ci je to fake clovek :-N a niekedy minuly tyzden som cosi riesila s ninny ale uz netusim ci som ju u niekoho vo fotoblogu videla, vo fore alebo v bazari.... mam ju zafixkovanu v pamati a neviem preco... asi malo vyuzivam poznamky v admine (aj ked som mala doteraz pocit, ze som az prilis akcna :-N ). takze ninny by som zatial nechaa a uvidime co to spravi :-N
Odpovedať
@latvia @pink_lady musisme zistit od spy23 myslite, ze aj zuzka1010 je ninny? http://www.modrykonik.sk/adminclub/co...
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ninny raz nadavala kvoli inzeratom, ale to bolo davnejsie, aj sa vyvrsila na danu tusim v otazkach pre adminov
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee neviem....asi nie...zistili by sme to asi keby sme si objednali gate od nej....s tym ze peniaze postovou poukazkou posleme, aby sme mali kontaktne udaje
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee ale nezmazala si ty foto od folly, ze? ja mam dojem ze fotka bola zmazana uz pri blokovani, alebo nie? =-) ak hej, ako potom dotycna vedela ze je to fotka spy?
Odpovedať
@latvia nie, fotka tam bola este dnes, zmazala ju az teraz @pink_lady
Odpovedať
@emjee @latvia zmazala som ju ja tu foto, ale spy som neodpisovala, vnutrony hlas mi od zaciatku sepka ze ta zahadna pani ktora ju upozornila...by mohla byt aj ona sama?
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee @pink_lady odpisala vam spy kto jej to bonzol? spytala som sa jej to vo fotoblogu ale neodpovedala co teda s tou ninny?
Odpovedať
@latvia zatial nie neodpisala
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?