neodpisala (teda ja som sa jej ani nepytala) @latvia ked uz si vo svungu, nemohla by so napisat ninny par teplych slov, nech sa vyjadri, ze preco mala dalsi dupla nick?
@emjee nic, moze si za to sama, bola upozornena ze nema pisat ziadne okolky do fotoblogov a ma si vybavovat inzeraty. napis jej ze uzivatelky sa urcite ozvu a dame im kontakt na nu .resp.ak vie o ktore ide nech napise, podame jej email dalej
@emjee Aha, jasne, diky. Pisala som jej potom do Ip, ze dotycna bola naposledy prihlasena 02.03. a ninny mi na to, ze ktovie preco sa neprihlasuje, ze snad je v poriadku. Neviem ci som moc naivna no myslim si, ze keby si vymyslala, tak by nemala reklamu v katalogu a nezviditelnovala by sa tak v teme o otazkach pre adminov.
@niccky.z nepatri :-) fotaky, zehlicky vlasov, kulmy, SD karty a pod. nepatria... proste taka ta mala elektronika nie ale TV, video, DVD a pod. patri - to je zariadenie... fotak nie je zariadenie ;-)
@janocka@niccky.z@pink_lady@emjee@danu@ooo@martinjasen@aguaverde@ikarkulka@domika007 snad som nikoho nezabudla :-N podme si poriadne ujasnit webove odkazy a ich pravidla v albumoch a fore.lebo mame v tom chaos - ja teda urcite - a nech sa to radsej raz poriadne vysvetli aby sme zbytocne nemazali nieco co moze ostat.
Ked som napisala blud OPRAVTE MA
Takze:
FORUM:
1.co vo fore NEAKCEPTUJEME:
www.malvik.cz , malvik.cz , www.malvik
moze byt vsak www.malvik.cz/produkt/hellobunny/kociar cize odkaz na produkt
2. co v albumoch NEAKCEPTUJEME
www.malvik.cz , www.malvik, malvik.cz
moze byt vsak zase odkaz na produkt, ako bolo uvedene vyssie
3. co v kratkych spravach NEAKCEPTUJEME - to co vofore :-p
rozpisane jak pre debilov, ale istota je istota :-D
@latvia nemáš ty někoho v malvíku? taková reklama!
jinak souhlas s @janocka a @domika007, nechávám KDEKOLI pouze odkazy na konkrétní produkt / obrázek / článek
neakceptuju ani např. www.nazevfirmy.cz/cenik apod.
@ikarkulka dobre ze hovoris, cennik mi napriklad nedosiel v mozog :-p :-D
a ja malvik rada, odkedy sa spomenul v kauze cervena baretka tak som zistila ze aj take nieco je :-D ale popravde, este som tam nenahiadla, az ked budem tehu again :-p ;-) :-D
@janocka@martinjasen ako ste doriesili livijju? myslim odpovede na jej inzeraty dnes mi pisala
livijja@azet.sk - livia mihokova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 16:09
Ahoj , neviem ako sa mam s vami skontaktovat , ste ma vyhodili z konika dnes mi prislo 50 za veci mala som este obchodiky , zial nemam adresy uz som zufala neviem ako sa mam dopracovat k adresam , dve uz mam ale daslie mi treba predsa ked mi prisli peniazky chcem zaslat balicky , zioal nemam adresky , urobili ste so mna podovdnicku ale to nechcem , chcem si ukoncit svoje obchodiky prosim potrebujem tie adresy co mam v bazare , velmi pekne prosim , ani vam by sa nepacilo keby ste poslali peniazky a neprisiel balicek , chcem mamkam poslat tie balicky len fakt neviem ako sa k nim dostat nie som nijaka podvodnicka prosim velmi pekne nejako mi pomozte lebo fakt som zufala