@pink_lady blokla som PC, nick zatial necham, ze ci sa prihlasi este z dalsieho PC
@danu aglutig zrusim
@latvia@danu@pink_lady - tie DVD Navsteva pediatra - a pod., tie nie su tiez zadara? bo sa mi vidi, ze to mala svagrina v balicku, kt. dostala v porodnici, no vsimla som si, ze to tu vo velkom predavaju... no neviem ci sa to fakt da aj niekde oficialne kupit alebo sa to dava iba zadara pred porodom
@janocka ano, tie navsteva pediatra a pod. su tiez zadarmo, ja som to nechavala, ale budem stopovat
@ikrakulka rovnako stopujem plienky, ktore su na ebay za 4-5 eur a tu ich ponukaju za 8eur a viac - tie stopujem ako komercne inzeraty
@janocka mne chodia tie dvd zadarmo postou tiez
@emjee ty tusim latkujes, vies tie plienky teda porovnat tie z ebay lebo z toho som bola jelen ze tam je za 4-5 ze ci su to tie co sa tu predavaju drahsie alebo je to nejaky lacnejsi šit ako sa predava na alvabach.com - tam to je sama umelina a tiez za cca 5 eur
@ikarkulka ja by som pockala ci sa este prihlasi, podla mna to je iba fake :) kedze jeho emailova adresa je tiez podozriva - imbecil chujovy.kokot@zoznam.sk......................
@janocka jani, da sa toto nejako zistit? =-) lebo ja napr. netusim...
civet @domika007 Já jsem otázku Lucien pochopila jinak (ale jak to myslela by musela říct ona sama:o)) Tohle ale zajímá i mně osobně. Otázka tedy zní - dá se zjistit, kolik MB teď aktuálně zabírají moje fotky ve fotoblogu? Mám tam třeba 50 fotek - kolik z těch 250MB jsem vyčerpala? Dá se tohle někde zjistit? Díky.
Dnes v 09:21 • Svatba byla v říjnu 2010
lucien @domika007
civet
Civet to pochopila správně. Je sice fajn, že je možné mít neomezený počet fotek až do maxima 250 MB, ale k čemu mi tato informace je, když nevím, kolik už MB můj fotoblog zabírá? Nebylo by možné tedy na každý fotoblog dosadit informaci "Váš fotoblog nyní zabírá XX MB z 250MB", "Můžete ještě nahrát XX MB fotografií" nebo něco takového?
Dnes v 09:23
@martinjasen ahoj, mozes pozriet na moj prispevok vyssie ( adresovala som ho janocke), ale poprosila ma, ze ci to nenapisem aj tebe...vdaka za pomoc ;-)
@domika007 Vo fotoblogu moze mat 2000 fotiek, co je prave tych 250Mb, lebo mi vsetky fotky upravujeme. To znamena, ze kazda fotka ma 125kb a 50 fotiek 5.25Mb
@danu@pink_lady@janocka@emjee mrknite si temy uzivatela drzubok ....mam mu nechat jeho zubarsku "poradnu'? ja som mu odporucila zubkove temy, ale kedze je tu poradna ORL a laktacna, tak ci tu moze mat aj on takuto....iked podla pisania je bud madar , arab alebo to zubar ani nie je :-p