@janocka@aguaverde@latvia
nevím, do jakého tématu by se to spíš hodilo, dávám sem....
toto mi napsala jedna uživatelka, nedokážu jí na to odpovědět, netuším, jak najít ten inzerát
Dobry den,
mala som zaujem o kombinezu HM c.92 na modrykonik.cz, fungovalo to perfektne, otvorila som dany inzerat a pod nim sme si pisali,
- moj bazar tu na tejto ceskej stranke nemozem otvorit, tym padom ani nevidim o co som prejavila zaujem,
- pisala som si s uzivatelkou, bohuzial si nepamatam jej uziv meno,
- ja som rocco 1,heslo lourdes1977,
- teraz ten inzerat nevidim, mozno ho pozastavila a mali by sme hovidiet iba my dve,ako to funguje na slovenskej verzii stranky,netusim.
prosim poradte mi dakujem
napadá vás něco? díky.
@ikarkulka nepomozem, netusim vobec ako jej pomoct :-( mozem to vyskusat na tvojom bazari? :-N ak mas inzerat, zareagujem nan a potom to skuim dohladat
@ikarkulka vyskusane, klikam hore dole a neviem sa k tomu dostat :-( takze jedina rada pre nu je aby napisala Viktorovi - viz - a on jej to dokaze dohladat, myslim....
@danu mne to nic nevravi, ja som ju neriesila.... ale pohladam este v Ip, pre istotu.... Ak uz bola upozornovana a napriek tomu robi zlobu, tak by som jej dala zbohom
@danu ja som jej nepisala zrejme, nemam postu s nou, mozno emjee, kazdopadne toto by si mala dat na sukromne alebo do katalogu firiem, aj ked niekomu len radi, inym moze do ip predavat. taketo vytvory neosetrime nijako, obist pravidla moze kazdy. mala by sa urobit kompletna porada co s vytvornickami, lebo je ich tu jak hub po dazdi, kazda nieco pletie, sije a potom sa jedna na druhu hneva ze jednej stopneme a inej nie 8-(
@danu@latvia@janocka
11. feb 2011 o 08:02
Príjemcovia: papajka7
ahoj
prosim ta uprav si album moja vlastna vyroba - nechaj si tam len veci, ktore si robila pre svoje deti, v opacnom pripade to povazujeme za komercnu prezentaciu, ktora v albumoch nema co hladat
vdaka
emjee
Asmira team