@janocka@danu@pink_lady@latvia dostala som ziadost o zmenu nicku, neviem ci povolit, nick ma v nazve krstne meno, nie priezvisko, ale vraj bola spoznana pri porode, citujem: "vdaka konovi som mala velmi prevelmi neprijemny porod ,ktory som cely prerevala len zato,že som napísala v teme o porodnici to,čo na jednu dokynu hovorila moja znama ,nič horzne a potom som ju 3strany obhajovala,tak si to dokyna po roku prečitala a vybalila to na mna hodinu pred porodom a domietla ma odrodit . "
v tej ip co neviem najst, piseme, ze menime nick len ak obsahuje meno - rata sa aj len krstne meno? :-)
@emjee no, asi mala mlada prilis vyraznu foto - to sa kedysi aj mne vypomstilo,odhalil ma moj doktor+sestricky z nemocnice :-N a este kadekto :-p tak nech si zmeni foto alebo vymaze ho ...a le nick nemenit
@danu@emjee@janocka prdla mi vcera klavesnica takye x tlacitiek mi nefunguje musim kopirovat pismenka z textu tak momentalne co sa neda vyriesit kliknutim moc neriesim. ale dnes sa ju pokusim dako precistit snad to bude frcat a nebude trba novy =-)
@domika007 pepikserak je tiez firma... sice neplatiaca ale je....
a toho dinnera zabijem! pisal mi pred par tyzd. o reklame, potom si ju zaplatil, pytal sa ci moze pisat do fora ked je platiaci, napisala som mu jasne, ze nie, ze casom to bude v obmedzenej miere mozne, ale momentalne nie.... a on takto... fak.... vidim, ze si ho uz napomenula... ak urobi este daku zlobu, bloknem mu PC.... ten co zalozil tu temu, bola jeho dupla, prispevky som mu zmazala a temu tiez
@domika007 nie som janocka :-D ale blokovat sa da hromadne ked si otvoris zoznam vsetkych inzeratov potom poklikas na tie okienka pri kazdom a hore v lavo je "stopnut"
@domika007 ty si stopovavala inzeraty po jednom? :-o mas dobru vydrz :-D
@pink_lady ma tam aj par, mozno jednu, dve pouzite veci - tie by som nechala a vsetko visackove chlapcenske a dievcenske vacsie ako velkost na 2.r (neviem aka to je velkost) by som stopla. Predava aj dievcenske veci nove vo velkosti na 3 - 4r. - tazko uverit, ze to chcela kupit pre svoju dceru a nevyuzila to. Veci do 2r. by som jej nechala, ze uvidime co to spravi... ak by ich pridavala stale, tak by som ju blokla
@janocka ok idem na to diky ;-)
a , to stopovanie, ja som tiez na zaciatku stopovala vsetko po jednom :-D ale vtedy tusim isty cas nefungovalo hromadne stopovanie
@janocka pozeram to este raz ono to je v 90% do 2 rokov .... predpokladam ze od tej velkosti 98 - 104 je tak na 2+, mozno aj 98-104 je do 2 r, sudim to podla mojho krpca, ten ma 19 mesiacov a obliekam mu 92 a to mu je este volne a to je ze chlap riadny =-) :-N
@domika007 hromadne oznacit ako myslis nieco na styl, ze by bolo "select all"? noooo, neda sa to lebo to nie je naprogramovane :-N vravela som davnejsie, ze by sa to zislo, ale tak zatial to nie je priorita :-)
@pink_lady tak tie veci do 2r. jej skusme nechat a uvidime ci sa ozve na to, ze preco jej boli stopnute tie ine inzeraty.... ak sa neozve, tak by som ju sledovala, ze co sa bude diat
@pink_lady to aj ja. Uz som o tom hovorila pred casom a myslim, ze aj @emjee. Ake nie je jednoduche spravit to. Ale som rada, ze sa daju hromadne aj odstopovavat:-)
hromadne odflagovanie uz by malo tiez fungovat - ale este som to neskusala, kedze aj tak musim vliezt do inzeratu, aby som kukla, ci opravila vsetko preco som jej inzerat stopla