@domika007 no ja to beriem tak, ze obchadza pravidla.... keby tam mala 1 fotku zvierata a obruce, tak ok, ale nie 3... potom si moze dat aj svadobne saty a pri nich macku, oblek a pri nich druhu macku....
ked chce zvery, nech si ich da na strechu :-N
@janocka ok, tiez som si myslela...takze keby mala len zvierata v svadobnom oblecku povedzme ako druzicky ( to baby zvyknu) tak to necham, ale taketo mozem mazat hej? sa pytam ako hotentot, ale chcem si to na 100% ujasnit :-p
@domika007 jj, keby boli v obleckoch tak je to ok.... alebo v svadobnom albume ako mala napr. Tana (ci kto) tu svoju psicu Skippy ako obruckonosicku a ja Huga, tak by to bolo ok
@domika007 myslim si, ze je to dobre, dobry napad to zjednodit, bo som si v ostatnom case vsimla, ze vznikali diskusie na styl: akcia na pozicanie svadobnych siat na strane zlavadna a pod. Pokial tam budu davat iba taketo info a nebudu tam kontakty, tak je to fajn
@domika007 precitala som si par prispevkov a robi reklamu dla mna, by som ju blokla... lenze zakazdym ma iny PC 8-(
@ooo team vyriesena, chalpik volal pred asi hodinou, precitala som si to a keby som to mala cele premazat, ostal by iba uvodny prispevok, tak som to zmazala cele
@janocka jani ja som ju uz blokla, ale nema iny PC len jeden =-) :-N
jaaj toto je dalsia, ja som myslela tu predtym, tak ja bloknuta...ok tak blokni aj tuto ;-)
@janocka - dnes som prechadzala forum a pise asi v 10 temach ze pracuje v Modrej pyramide, proste propaguje sluzby tejto firmy. Mam je vymazat vsetky prispevky a napisat jej IP ?