@ooo firmu ma ale neaktivnu http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... - ked klines v admine na to "vendor" pri jeho nicku, tak by ta to malo presmerovat do jeho prezentacie... lenze teraz ked tak nad tym rozmyslam - vidis tam info, ze nezaplatil? zobrazi sa ti ta prezentacia? neviem totiz ci to vidia vsetci admini alebo iba interni
@niccky.z na SK streche su temy kde radia financni poradcovia a nechavame to... ale oni nepisu pre koho robia... takze dotycna ak pise nazov firmy, pre ktoru pracuje, tak tie prispevky by som jej zrusila
@ooo aha, tak to vidia len interni admini potom.... pri velvetheavenshop ta to pusti, bo ona ma prezentaciu aktivnu... takze je to tak, ze pri aktivnych ta to asi pusti a pri neaktivnych nie
@ooo ak je platiaci, blokujem PC, nick nechavam... ak je neaktivny, blokujem aj nick...
inak, v ostatnom case sa ti neplatiaci alebo ti, co este ani reklamu nikdy nemali ozyvaju (nemozu sa prihlasit) ze si chcu zaplatit a uz budu sekat dobrotu.... zaujimave, ze vzdy tieto sluby pridu az po bloknuti
@domika007@janocka mna by len zuajimalo kto to stale flaguje viem ze to je niekto neprihlaseny ale velmi sa nejak do pravidiel vyzna a podla mna to flaguje stale ta ista osoba lebo sposob vyjadrovania je ten isty.
Mne dnes do IP napisala ze ak je s tym problem tak jej mame zrusit reklamu pretoze ona chce prispievat do for kedze tu uz ma zopar kamosiek. Ak by sa jej zrusila reklama tak mozno by to trosku utichlo :)
@domika007 je realna nevesta ale co je vela, to je moc, uz by som ju blokla! minimalne 2x som s nou riesila nech nepise o svojom e-shope do diskusie a ani fotky s vodotlacou e-shopu nech si nedava! a ako vidim, furt to nechape
Sa mi vidi, ze som to raz aj tebe preposielala..... esteze nemazem Ip, skusim to dohladat a poslem ti to a aj @niccky.z - celu moju komunikaciu s dotycnou.....
@niccky.z@janocka@domika007@ooo@danu@emjee@pink_lady@martinjasen@ikarkulka co so "zobrajucimi" uzivatelmi?
napr tato http://www.modrykonik.sk/fotoblog/sar...
ale aj klasika MKSK zobrajuca po celom bazare Olivia Hajasova a jej podobne. co s nimi? nevieme nikdy poriadne overit ci ta dotycna potrebuje fakt pomoc alebo len podvadza a darovane oblecenie nepredava niekde. aky by mal byt postup? napisat ip? co konkretne? neviem ci take nieco stopovat, ci im nieco pisat a ak ano co konkretne aby som z toho nevysla ako bezcitna mrcha ktora chudobnym nedopraje :-p
@latvia tak tuto by som hned blokolovala a zmazala jej kratku spravu kedze evidentne ide o podvod. Dala som si ju do googla a ma zopar inzeratov v jednom pise ze ma 3 deti, potom ze chce oblecenie pre jej sestru ktora ma 9 deti a je dokonca jej prisli na podvod aj na inych strankach.... a navyse sa prihlasila len teraz a ma udajne 5 deti.
http://www.podajdalej.sk/podozrenie
Co sa tyka temy vseobecne tak ja by som to nechavala tym uzivatelkam ktore su na strankach uz dlhsie a vieme o nich :) samozrejme mali by sme im dat limit nie to ze budu stranky vyuzivat iba na bezplatnu inzerciu......
@latvia@niccky.z
mám pocit, že když jsme to nedávno řešili, že jsme se dohodli, že to budeme stopovat všem. nebo se pletu?
tos byla, myslím, zrovna ty @latvia, kdo někomu poslal oblečení, a byl to potom podvod?
@latvia stopnout s odůvodněním, že toto není na stránce povoleno?
nebo bych jim pak ještě napsala i zprávu, že v minulosti se tu objevilo několik podvodnic, které takhle žádaly oblečení pro své děti, ale prodávaly ho dál, tak z toho důvodu jsme to na našich stránkách zakázali. co?
@latvia@ikarkulka dotycna sa zaregistrovala znovu pod inym nickom a pridala aj inzerat so ziadostou o darovanie oblecenia - ten som stopla, najradsej by som blokla pc, toto mi od nej doslo do ip:
pomoz Dnes o 20:36 jujhu
Príjemcovia: emjee
ahoj nahodov mi mevies pomost
baby? co davate ako dovod, ked si niekto da do kratkej spravy nejaku blbinu, ako meno nejakeho ineho uzivatela a podobne? (nejaka blba hra alebo co to je)
mozem dat dovod 58.e? - Vo vlastnom záujme súhlasíš a zaväzuješ sa, že nebudeš: uverejňovať Príspevky s rovnakým (duplicitným), nezrozumiteľným alebo nezmyselným obsahom
@latvia zobranie blokovat..... viem, ze aj niekde v pravidlach je nieco o tom co by sa dalo pouzit, no neviem to teraz najst.... kedysi ked neboli pri stopovani inzeratov tie predvolene dovody blokovania, pouzivala som daku citaciu z pravidiel....
@ooo ano, mozes... pripadne by som dala este, ze spamovanie
@niccky.z v tomto pripade flagy vymazem a neriesim :-D zacnem riesit az ked napise do Ip a tam jej napisem, ze prispevky, kt. neporusuju ziadne pravidla nie je mozne vymazat. Ze mazeme iba hanlive prispevky, pripadne prispevky, kt. obsahuju osobne udaje a kedze to jej prispevky neobsahuju, nie je mozne ich vymazat :-)