@danu aj ked, v tej ostatnej sprave len dakuje za veci co jej boli darovane... skor by som stopla tie skorsie, no tie su stare, tak neviem ci to ma vyznam stopovat
@janocka Jani dakuje, lenze uputava tym, ze berie zadarmo veci pre dceru, ok tak necham s tym, ze jej idem napisat ip, ze kratke spravy nesluzia na ziadosti o darovanie veci-pre buducnost
@janocka - Jani prosim tak mozes sa pozriet na tohto uzivatela, ja v mojom profile nevidim z akeho pc sa prihlasuje a podla mna je to firma a dupla :) a plus tam nevidim email....
http://www.beremese.cz/adminclub/user...
@niccky.z e-mail tam nevidno... zda sa, ze bol bloknuty a potom odbloknuty, bo v starej verzii ked sme blokli usera, tak sa vymazal aj e-mail registracny.... Aj dla mne je to dupla a inzerat ma na kseft, zatial som mu ho stopla iba kvoli velkym pismenam, budem ho sledovat a duplu bloknem
@janocka@niccky.z ja som to pochopila inac, to okienko samozrejme poznam a vyuzivam na hladanie nezelanych inzeratov (napr. NOVE veci :-D), ja som to pochopila, ze vyhladava sucasne na sk aj cz a reku to este nepoznam :-D
@niccky.z vidim, ze si ho uz upozornovala.... preposli mu tu Ip pripadne este raz + dopis, ze ak to nebude respektovat, bude mu odoprety pristup na stranku.
@niccky.z ok, ak sa neozve vecer, blokni ho a on sa ozve potom mailom, ze wtf, tak mu to vysvetlim este raz.... az ked blokneme sa vacsinou uvedomia a prosikaju, ze nebudu robit zlobu, tak snad to bude aj tento pripad....
@latvia@janocka
samo jsem jí blokla album ;-) ale už se se mnou dohaduje, že PROČ nemůže mít v albu fotku moře, když je to dárek pro syna.
to už je dneska asi pátá, přiznám se, že už na ně nemám nervy a sprostě tu nadávám. většinou mi totiž i radí, jak bych mohla lépe využít svůj čas, ptají se mě, jestli mi nevadí, že nás tu nemají uživatelky rády apod. prostě klasika :-D ale dneska jsem na nerv :-p
@ikarkulka ona mu daruje cele more? :-D
vitaj v klube, v ostatnom case je asi nieco vo vzduchu.... dnes sme to riesili s @ooo , ze jedna vacsia blbka ako druha...... vcera ma pobavila uzivaelka, ktorej som stopla fotky kociarov lebo mala fotky z netu... poziadala o odblokovanie a napisala Ip: inzerat chcem aktivovat, lebo aj ked mam fotky z internetu, mam napisane, ze na poziadanie poslem original fotky a je mozna aj osobna obhliadka - takymto by som zlcnik vytiahla cez vaginu - ako @latvia hovori :-D
@janocka asi moře lásky ;-)
jo to já mám dneska v ip spoustu žádostí o odblokování inzerátů, přitom v něm nezměnily ani tečku. a pak se vztekají. tak jim ho blokuju znova se stejným důvodem a pořád dokolečka, dokud si ho neopraví.
nevim, jestli jsou tak hloupé, neumí číst, nebo to prostě dělají naschvál.
jdu se radši najíst :-D
@ikarkulka ja sa s jednou a jej inzeratom natahujem uz 2 dni :-D ma tam N.O.V.Y + na fotke mimibazar a ja jej to dokolecka stopujem a ona ziada o aktivovanie.... este 2 sance ma, potom jej to bloknem ako Inzerat nepatri na tuto stranku :-D
@latvia dobre vediet :-D nechcela by som ta nastvat :-p
@latvia@janocka@latvia tak hlasim sa do klubu :-p
naviac mi pisal dnes ten co sme ho riesili ze ma parochnu a slnecne okuliare...vraj ze co mam proti nemu ved kolko ludi ma na ociach okuliare na fotkach dokonca ze aj ja :D a neda si vysvetlit ze je rozdiel mat slnecne a normalne ]-( :-D
dalej mi furt pise jehovista =-) :-D nuz co naco sa snazit ked podla neho ma o nejaky cas zaleje pri tom ich konci sveta smola :-D :-p
aspon ze bulkagulka tusim stichla :-x :-D