Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
to som zblbla chcela som nieco oprvit =-) ale v posledne - 2 dni ked chcem upravit nejaky prispevok tak mi to zamrzne alebo to preskakuje vseliako =-)
Odpovedať
ahojte, co robite v takomto pripade, v bazare sa v "podstate" prezentuje ako firma. Je to ok alebo nie? http://www.beremese.cz/bazar/prodejce...
Odpovedať
@niccky.z na mksk by sme ju z bazaru zrusili, aj v popise bazaru ma napisane, ze ponuka sluzby
Odpovedať
@emjee dakujem idem ju zrusit ;-)
Odpovedať
ahojte, mam otazku - zmenila sa funkcia ak chcete vymazat prispevok bez udania dovodu- stop v tematu. Doteraz som to mala tak ze ked som to zmazala tak tam komentar ze som to zmazla nebol. Dnes mi to bohuzial ukazalo ze prispevok bol stopnuty :-|
Odpovedať
@niccky.z tiez by ma zaujimalo ze co to je? =-) a mne nejde ani premenovat nazov temy - napr bola otazka s nazvom Neviete mi poradit? No a ani tam nebola kolkonka "Rename" len "edit" - akoze tam sa dal napisat novy nazov ale nechcelo mi to ulozit =-)
Odpovedať
@pink_lady myslis ze chalani zmenili funkcie?? lebo viem ze nieco robili. Skusim este zitra a ked to bude to iste tak im napisem.
Odpovedať
@niccky.z neviem ...ale uz ma to tu daky den zerie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ale ved to tam je, bez zdovodnenia a stop ;-) @pink_lady ono to hodi najprv na stranku ze taka tema neexistuje ale zmeni sa to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady sorry tak predsa to premenovat nejde :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka chcela by som vas poprosit, ci je mozne nam sem dat micky chalanov a rozpisat, co ktory ma na starosti ohladom problemov na stranke. Konkretne napisat, aby som vedela na koho sa mozem obratit v pripade problemov, napriklad viz - bazar ceresnam-temy, otazky atd, diky
Odpovedať
@danu ono to tam je ale ked to zmazes tak si ti tam ukaze komentar - ze to bolo zmazane bez udania dovodu, predtym to tak nebolo zmazala si to s touto moznostou ale ziaden komentar ze admin to zmazal tam nebol :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@niccky.z hmmmm
Odpovedať
@danu skusim to preposlat chalanom ci je to bug alebo nova zmena :) @viz @markie @ceresnam @martinjasen ahojte chalani prosim Vas mozte sa pozriet na prispevky vyssie, urobili ste nejake zmeny alebo je to nejaky tech. problem?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@martinjasen Martin prosim help, uz neviem co odpisat hajanke, chcela vediet preco piseme nepouzite/nenosene a nie nove, na to som jej odpovedala, ale evidentne naschval provokuje a neviem uz co jej mam odpisat. vid prispevok od nej 14.44 http://www.modrykonik.sk/forum/tema/o...
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Neodpisuj na nic teraz. Beriem tu temu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen diky, ;-) pripominam, ze andzi je tvrdy oriesok
Odpovedať
Profilova fotka
@danu pouzijem luskacik na oriesky :-)
Odpovedať
@danu fuuuuha, to včera všechno nakecaly? a to je toho většina smazaná :-D vidím, že veselo je i na sk koni, když přijde andzi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen este andzi neblokneme? http://www.modrykonik.sk/forum/tema/o... prispevok od andzi o 23.19 a dalsie
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Uz som je napisal, ze ju blokujeme. Dal som jej nejaky cas na vymazanie a doriesenie inzeratov. Dohliadnem na to.
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Andzi je bloknuta. Ocakavam, ze si vytvori novy login, takze ak by ste na nieco narazili blokujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen ok, diky
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin sledujes tuto temu, alebo ju mozme pri najblizsich hadkach zamknut nech vychladnu?
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Pozeral som to vtedy ked sa to riesilo v teme Otazky na admina, odvtedy nie. Je tam nieco, co treba riesit, ak ano oznacte mi prispevky.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen niektore su oznacene, zase tam riesia pici a samozrejme ona reaguje 8-(
Odpovedať
prosím, napište mi svůj názor. jde o uživatelku ivuska.h. šije a prodává velmi známe české plenky anavy. před nedávnem jsem jí stopla alba, kde měla tyto fotky vyfocené, vedly jsme na toto téma celkem debatu v IP... teď jsem si všimla (nevím, že mi to nedošlo dřív), že vesele diskutuje v tématu o látkových plenkách, popisuje, co má rozešito, co nového, kdy to asi bude atd. ale radí samozřejmě i s ostatními značkami plenek, se kterými má zkušenosti. mohu jí nechat do této diskuse (a vůbec do diskusí, které mají něco společného s její obch. činností) přispívat? díky.
Odpovedať
@ikarkulka ja mam taky isty problem s dvomi uzivatelkami jaja.mixi a anik.l na beremku, maju svoje internetove obchody a taktiez diskutuju vo fore a radia ako vyrobit oznamenia, a rozne ine veci na svadbu, denne mazem spustu flagov kde to ine uzivatelky komentuju ze je firma. Taktiez neviem co robit, uz aj Janka s nou mala diskusie v IP ale stale to pokracuje. Mozno by sme mali vymysliet ako takeho pripady riesit :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?