Ahojte, mam jeden dotaz mate podobne view ako mam ja. Ak chcete prejst na inu stranku tak teraz namiesto 3 riadkov sa Vam ukazu 4 - ten jeden riadok je stranka na ktorej konkretne ste. Napr na obrazku som na modrej strechce, a v ponuke mam modrustrechu taktiez. Je to nejaka novinka alebo technicka chyba??
@latvia aj vam :D:D
ja som si na streche tiez precitala ze je to debilny napad, tak preto sa pytam....... Myslis ze uz o tom vedia alebo treba napisat do surne ulohy..........
@ikarkulka 8-( 8-( 8-( 8-( taketo albumy milujem, kedy brucho takmer na fotkach neni vidno a len sa tam pretrcaju ako modelka a model. ale tu tazko radit co zmazat a co nie, jedine ta tienova je taka ktoru teoreticky obhajime, inde su vsade s bruchom 8-(
@domika007 tak keby cosi tak sa tam drz...nech je to rychle, bezbolestne :-D nech to mas take friske ako kamoska z porodky: o 16.07 porodila a o 18. uz s nami sedela vyrehotana pri telke =-) :-p bez epiduralky, prvorodicka, prirodzene :-N
@janocka jani podla doktora hej...ale musim dnes este zavolat svojej Mudr. kedze vcera sme sa nestretli lebo operovala od rana :-N takze dnes prifrcite? :-D
@janocka Jani - na beremku je jedna otazka ze vraj ci sa planuje vytvorit specialne okienko ak nieco hladas v bazari aj na beremese kedze na konikovi to funguje? nevies o tom nieco?
@niccky.z ano, ano, urcite sa planuje - ale ked bude viac inzeratov....aj na MK sa to spustalo az ked bolo neviem kolko tisic inzeratov.... musim sa opytat, ze kedy presnejsie, ze pri akom pocte by to malo vyznam
@emjee , @niccky.z myslela to okienko v bazari "hladas nieco specialne?" kde mozes napisat konkretny vyraz co hladas - ved vies, to poznas :-) je to zatial iba na MK, na MS/BRSM a MSt. to este nie je