Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee zmazala som to
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka @emjee @pink_lady premenoval niekto temy, ktore tu spominaju uzivatelky? http://www.modrykonik.sk/forum/tema/o... vid otazky v tejto teme o 14.54, 14.56, 15.09, 15.14 atd. V zmenovniku tem o tom nie je pisane.
Odpovedať
@danu nie, tiez mam dojem, akoby to robil "stroj"
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @emjee baby sak ved niekedy pred tyzdnom - dvoma premenovavali temy, aj na svadbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 a kto?
Odpovedať
@domika007 @danu matne si spominam, ale mali to byt temy, ktore maju divne nazvy, nie? ved tieto nove su otrasne, aspon co citam
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @emjee no tusim janka s chalanmi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika007 @emjee asi som to prehliadla, ked sa o tom pisalo, ale uzivatelky s tym moc spokojne nie su a nazvy si myslim, ze neboli zle
Odpovedať
@danu ved prave, ze z dobrych sa zmenilo na divne nazvy
Odpovedať
Profilova fotka
som myslela, ze aj vam dali vediet, ze sa temy premenuvaju =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @emjee postupne sa premenovavaju vsetky temy.... tak ako pise @domika007 , aj na svadbe sa to robilo, islo sa od najstarsich tem, uz je tam vsetko premenovane, teraz sa robi kon.... idem im odpisat do tej temy
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok diky, ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som to napisala do zmenovnika tem na kazdu cesku stranku aby som sa vyhla takym otazkam a zatial to funguje :D Tiez suhlasim ze niektore temy maju strasne divne nazvy ;-)
Odpovedať
@niccky.z co jsi psala? s dovolením bych si to vypůjčila na koníka ;-)
Odpovedať
@ikarkulka snad ti to pomoze ale aj tak budes mat vela otazok kedze v premenovanych temach je dost chyb a taktiez niektore su dost mimo:-| Momentalne pracujeme na novom projekte SEO (search engine optimization). Je to strategia kde menime nazvy diskusii. Je mozne ze tema je aktivnejsia uz dlhsi cas a az teraz sa to zmenilo ale prosim berte na vedomie ze je to sucastou zmien na ktorych momentalne pracujeme. V pripade otazok ma mozte kludne kontaktovat do IP
Odpovedať
@niccky.z nenapíšu tam, že mě mohou klidně kontaktovat do IP :-D
Odpovedať
@ikarkulka nevadi aj tak sa otazkam nevyhnes lebo budu flagovat alebo pisat do otaziek pre adminov :D :-p
Odpovedať
@niccky.z neva, hlavně když to nebude do ip :-D ale díky, už jsem to napsala. stejně si to většina nepřečte a budou se ptát :-D
Odpovedať
ja tej SEO strategii nerozumiem, niektore temy ponovom fakt zneju uplne brutalne divno :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee suhlasim, niektore temy su premenovane fakt divne, tak to este premenovavam aj ja :-| v pon. uz budem v office, tak poviem nech brigadnici, kt. to premenovavaju dostanu dalsie skolenie - o tom, ze nestaci citat iba prvy prispevok ale nahodne si precitat aj ine prispevky, ze o com ta diskusia je
Odpovedať
@janocka prvy prispevok a poslednu stranu :-D
Odpovedať
@janocka @emjee a mohli by u toho prosím taky trochu zauvažovat? je fakt, že nechápu, proč třeba diskuse, která se jmenovala marcipánové dorty, se přejmenovala na marcipánové dorty ke křtinám, přidejte se k nám (nebo jak to bylo). větší smysl bych viděla, kdyby se to dělalo naopak. z názvů typu "holky kdo budete rodit v srpnu 2012 pojďte sem" bych přejmenovávala na "termín porodu srpen 2012". to podle mého najde vyhledávač spíš. fakt mi to mnohdy přijde nejen nehodící se k obsahu, ale taky dost nelogické. o správném použití češtiny ani nemluvím :-N
Odpovedať
@janocka @martinjasen uplne suhlasim s @emjee i @ikarkulka to premenovani dopadlo katastrofalne, no ale necudujem sa ked to robia uplne "neznamy" ludia co o fore a hlavne o uz existujucih temach nemaju ani sajnu. Tak ako napisala Karolina tie poznamky ze podte sem, poradte sa nehodia k temam a nazvy tem su mimo diskusii. Taktiez su tam same gramaticke chyby raz je tam otaznik, raz bodka, raz pomlcka a niekedy vubec nic co si uz bohuzial uzivatelky vsimli :-|
Odpovedať
@martinjasen @janocka @danu @niccky.z @ikarkulka @ooo vtipy v statusoch - tolerovat ci nie? na koniku uz sa ozyvaju hlasy, ze nech si to baby hadzu na FB, ze je to rovnako otravne ako ziadosti o hlasovanie - osobne suhlasim s tymto nazorom
Odpovedať
@emjee mně osobně tam vadí i neustále se opakující dotazy. dotazy patří do diskusí, v blogu si toho stejně nevšimne (a neodpoví) tolik lidí. jedna uživatelka na mk.cz zase denně háže buď odkazy na články, které až tolik nesouvisí s mateřstvím, nebo hlásí teplotu vzduchu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z @ikarkulka ano, ano, priznavam, niektore temy su premenovane (ako to povedat slusne :-N ) na prd :-x ked take temy objavite hodte mi to niekam, napr. vytvorte diskusiu tu v admine a ja to budem opravovat.... Sice, zajtra mi konci home office, uz budem normalne v robote, tak poprosim boba aby dal vsetkym premenovavacom na znamost aby citali prvy prispevok a poslednu stranu ako pise @emjee, prip. este nahodne par incyh prispevkov @emjee vtipy v kratkych spravach sa mi tiez nepacia, bola by som za to aby sa to zrusilo
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka marcipanove torty som premenovala, a s tymi terminmi porodu tiez suhlas.... premenovavam ich po brigadnikoch ja na Termín pôrodu XXXX Pri CSFR temach je problem, ze ak temu premenovava slovak a prvy prispevok je v ČJ, premenuje to do cestiny, tak je to zle a naopak - ak je prvy prispevok v SJ a premnuje to ceska, tiez sa stane, ze je to zle.... zajtra poriesim
Odpovedať
@janocka a nebylo by snazší, aby témata, která jsou už z názvu jasně založená slovenskou, přejmenoval slovák, a naopak? když byla diskuse založená slovenskou, její název je ve slovenštině, proč by měl být najednou v češtině? vždyť si to ztěžují i sami sobě ;-)
Odpovedať
Este by som sa chcela opytat aspon v kazdej druhej teme je doplnene ze mate skusenosti..........nebolo by lepsie vytvorit novu sekciu se Skusensoti a kazdy by tam zadaval otazky nebo otvaral diskusie?? Teraz mi to pride ze to vobec k nazvom tym tem nesuvis pretoze napr. Hotel abc mate skusenosti neni to iba o skusenostiach je to tema na vykecanie napady a postrehy.
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ano, ano bylo.... to tiez zajtra navrhnem, ze ak je prvy prispevok v inom ako materinskom jazyku premenovavaca, nech to necha tak
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?