@danu@emjee postupne sa premenovavaju vsetky temy.... tak ako pise @domika007 , aj na svadbe sa to robilo, islo sa od najstarsich tem, uz je tam vsetko premenovane, teraz sa robi kon....
idem im odpisat do tej temy
ja som to napisala do zmenovnika tem na kazdu cesku stranku aby som sa vyhla takym otazkam a zatial to funguje :D
Tiez suhlasim ze niektore temy maju strasne divne nazvy ;-)
@ikarkulka snad ti to pomoze ale aj tak budes mat vela otazok kedze v premenovanych temach je dost chyb a taktiez niektore su dost mimo:-|
Momentalne pracujeme na novom projekte SEO (search engine optimization). Je to strategia kde menime nazvy diskusii. Je mozne ze tema je aktivnejsia uz dlhsi cas a az teraz sa to zmenilo ale prosim berte na vedomie ze je to sucastou zmien na ktorych momentalne pracujeme. V pripade otazok ma mozte kludne kontaktovat do IP
@emjee suhlasim, niektore temy su premenovane fakt divne, tak to este premenovavam aj ja :-| v pon. uz budem v office, tak poviem nech brigadnici, kt. to premenovavaju dostanu dalsie skolenie - o tom, ze nestaci citat iba prvy prispevok ale nahodne si precitat aj ine prispevky, ze o com ta diskusia je
@janocka@emjee
a mohli by u toho prosím taky trochu zauvažovat? je fakt, že nechápu, proč třeba diskuse, která se jmenovala marcipánové dorty, se přejmenovala na marcipánové dorty ke křtinám, přidejte se k nám (nebo jak to bylo).
větší smysl bych viděla, kdyby se to dělalo naopak.
z názvů typu "holky kdo budete rodit v srpnu 2012 pojďte sem" bych přejmenovávala na "termín porodu srpen 2012". to podle mého najde vyhledávač spíš.
fakt mi to mnohdy přijde nejen nehodící se k obsahu, ale taky dost nelogické. o správném použití češtiny ani nemluvím :-N
@janocka@martinjasen uplne suhlasim s @emjee i @ikarkulka to premenovani dopadlo katastrofalne, no ale necudujem sa ked to robia uplne "neznamy" ludia co o fore a hlavne o uz existujucih temach nemaju ani sajnu.
Tak ako napisala Karolina tie poznamky ze podte sem, poradte sa nehodia k temam a nazvy tem su mimo diskusii.
Taktiez su tam same gramaticke chyby raz je tam otaznik, raz bodka, raz pomlcka a niekedy vubec nic co si uz bohuzial uzivatelky vsimli :-|
@martinjasen@janocka@danu@niccky.z@ikarkulka@ooo vtipy v statusoch - tolerovat ci nie? na koniku uz sa ozyvaju hlasy, ze nech si to baby hadzu na FB, ze je to rovnako otravne ako ziadosti o hlasovanie - osobne suhlasim s tymto nazorom
@emjee mně osobně tam vadí i neustále se opakující dotazy. dotazy patří do diskusí, v blogu si toho stejně nevšimne (a neodpoví) tolik lidí.
jedna uživatelka na mk.cz zase denně háže buď odkazy na články, které až tolik nesouvisí s mateřstvím, nebo hlásí teplotu vzduchu :-N
@niccky.z@ikarkulka ano, ano, priznavam, niektore temy su premenovane (ako to povedat slusne :-N ) na prd :-x ked take temy objavite hodte mi to niekam, napr. vytvorte diskusiu tu v admine a ja to budem opravovat....
Sice, zajtra mi konci home office, uz budem normalne v robote, tak poprosim boba aby dal vsetkym premenovavacom na znamost aby citali prvy prispevok a poslednu stranu ako pise @emjee, prip. este nahodne par incyh prispevkov
@emjee vtipy v kratkych spravach sa mi tiez nepacia, bola by som za to aby sa to zrusilo
@ikarkulka marcipanove torty som premenovala, a s tymi terminmi porodu tiez suhlas.... premenovavam ich po brigadnikoch ja na Termín pôrodu XXXX
Pri CSFR temach je problem, ze ak temu premenovava slovak a prvy prispevok je v ČJ, premenuje to do cestiny, tak je to zle a naopak - ak je prvy prispevok v SJ a premnuje to ceska, tiez sa stane, ze je to zle....
zajtra poriesim
@janocka a nebylo by snazší, aby témata, která jsou už z názvu jasně založená slovenskou, přejmenoval slovák, a naopak? když byla diskuse založená slovenskou, její název je ve slovenštině, proč by měl být najednou v češtině? vždyť si to ztěžují i sami sobě ;-)
Este by som sa chcela opytat aspon v kazdej druhej teme je doplnene ze mate skusenosti..........nebolo by lepsie vytvorit novu sekciu se Skusensoti a kazdy by tam zadaval otazky nebo otvaral diskusie??
Teraz mi to pride ze to vobec k nazvom tym tem nesuvis pretoze napr. Hotel abc mate skusenosti neni to iba o skusenostiach je to tema na vykecanie napady a postrehy.