@janocka Jani nechame flagy, ktore dali uzivatelky ohladom premenovania tem? Alebo otvorit diskusiu v admine ako si pisala, a rozoberat tam kazdu temu, ktoru chcu premenovat?
@danu nechajme aj flagy, len temy, pls nepremenovavajte, potom zmizne oznacenie, ze SEO je hotove a tym padom je mozne, ze to budu premnovavat opat a opat zle..... Dnes zaucam kolegynu, kt. bude robit namiesto mna na 1/2 uvazok, tak ma milion otazok, preto neviem ci dnes stihnem vsetky flagy vo fore poriesit
@janocka - Jani prosim ta daju sa ulozit albumy do oblibenych, ja to tam nikde nevidim =-) Jedna uzivatelka mi pise ze rano si ulozila fotoblogy do oblibenych a teraz ich nevidi :-|
@niccky.z@janocka
asi je nějaký technický problém na stránce, ve fotoblozích se nezobrazuje, kdo si je uložil mezi oblíbené. uživatelky jsou zmatené jak lesní včely :-D
@ooo@ikarkulka@niccky.z -zmizlo to vsetkym.... Uz sa nebudu fotoblogy hviezdickovat, budu sa Pacit - ako napr. prispevky vo fore. Mozt si vsimnut hore vo fotoblogu, ze je tam uz tlacitko "Paci sa mi". Problem je v tom, ze sa este Hviezdy nezosynchronizovali s Pacenim.... Marek na tom pracuje, no su tam nejake zadrhely....
Takze uz to "len" vcucnut do jednej vety a mozme odpovedat uzivatelkam, ze preco to nejde
@danu, @emjee, @pink_lady
@janocka díky.
takže jim mám napsat, že o ty, kteří si je dali do oblíbených, nepřijdou, jen se to přetransformuje na to, že se jim jejich fotoblog líbí? a dál už se bude klikat jen na "líbí se mi"?
a jak to bude dál s tou funkcí, že se mi ve fotoblozích zobrazují novinky od těch lidí, které mám v oblíbených? zůstane to zachováno, když kliknu na "líbí se mi" u fotoblogu?
@ikarkulka ano, vsetko zostane zachovane, ale asi sa to premenuje na Fotoblogy, ktore sa mi pacia a od priatelov.... tym si nie som ista, to len tak tipujem.
ano, mozes im napisat, ze programatori urobia vsetko pre to aby to bolo do piatku. Chcu to ale stihnut skor, ale treba nejaku casovu rezervu, pre istotu - aby boli milo prekvapeni, ze je to uz zajtra ako nemilo prekvapeni, ze to bude az v pondelok