@niccky.z Ještě to nějakou chvilku vydržíme je tam nechat a jakmile budou nahozeny ty nové kategorie a podkategorie bazaru, bude tam i to společenské rozdělené přesně, tzn. i botky :-)
@niccky.z Ahojky, přidávat se v PRO nedají. Jde to jen tak, že do svého svatebního alba ho zmíníš v Doporučeních dodavatelů a to automaticky vyskočí v jeho PRO doporučeních :) Další cestou je např. Like, ale to bez textu no...
@ikarkula@niccky.z@lostakova@jennyska
Ahojky, všem děkuji za tipy a upozornění, týkající se komerce na stránkách :--)) Jsem Vám za ně moc vděčná.
Dneska jsem narazila na blokované album Profesionálky:
http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Prozkoumala jsem s jennyskou PRO pravidla a z nich plyne, že Profesionálové mohou používat Fotoblogy pro komerční účely.
Tedy např. ve Fotoalbu mohou mít obrázek s vodoznakem (název firmy PRO, uživatelské jméno PRO). Krátké zprávy mohou obsahovat informace o slevách, nových výrobcích, pořádaných akcích apod.
Prosím vás tedy, abyste u Profesionálů takové Fotoblogy neblokovaly, nebo (když si nebudete jisté) mi poslaly odkaz. Díky moc!
@moulinkaa@jennyska no to bylo album tej holciny co sme se bavili v IP co presla na PRO v nedeli v noci takze ja si myslela ze ho odblokujes protoze mi admini nemame admin prava na PRO ja tam moznost blokace albumu ani nemam takze do buducna nebudeme blokovat zadne alba. :)
@niccky.z V adminclube málokdy najdu v Shopu něco označeného. Na stránkách jen když na něco narazím, ne systematicky (nemůžu se k tomu časově dostat) :--(( Máš konkrétní závadný/é inzerát/y?
@niccky.z
1. Právě jsem dokončila v Adminclubu Shopy z Beremese.cz . Ty si už budu hlídat (New, To unblock, Flagged).
2. Průběžně budu v Adminclubu verifikovat "staré" New na Modrykonik.cz, abych to pročistila a dostala se jen na "udržovací režim" nových inzerátů.
@niccky.z Ahoj Veru, mě se to zdá jako reklama - vím, že chce někomu pomoct, ale víš jak to je - my nemůžeme vědět, zda si za to ve finále nevezme nějakou tu korunku, že? :X
@niccky.z Jjj, to si taky myslím, že jen tak za úsměv to nebylo a šla přímo do zpráv :X každopádně už jsem jí jednou psala, ať to nedělá, teď už jí ale napíše přímo Vlaďka... ;-)
@ikarkulka Podle mě to ok není, jistě má nějaký prospěch z toho, když ty její stránky navštívíš. Tudíž je to komerční odkaz, který zde není povoleno vkládat.
@lostakova díky. já jsem na to právě koukala, taky se mi to moc nezdá, nedělá to podle mého jen tak ve svém volném čase pro radost.
ty odkazy sem dává už dlouho, má to dokonce i v popisu fotoblogu (o mně).
ale chci se ujistit. počkám ještě, co na to @jennyska nebo @martinjasen.
díky :-)