@jennyska vim presne jak se to dela tym programovanim mne se to taky stava bezne :)
Ja jsem jenom chtela poslat odkaz jednej uzivatelke a narazila jsem nato.
@jennyska jj je to komerce, proto jsem ho sotpla protoze si vytvorila aj temu ze to tvori.
Ted jsem to otevrela a album je otevrenej nekdo ho odblokoval tak jsem si nebyla jista o co jde :) Tak ja ho jdu zase stopnut.
@niccky.z Já album už ani nevidím, je smazané. Ale já to nebyla, protože odblokovávám jen alba, která jsem sama stopla, když mi přijde žádost o kontrolu do IP.
@ikarkulka Já jsem to stopla, protože na MK akceptujeme a tolerujeme zatím pouze jen jídlo pro děti - pokud si ho chce nechat i přesto na MK a ne ho dát na MS, kde může dávat i fotky jídla obecně, tak ať si to nastaví jen pro přátelé. ;-) A to, že to nazve jako Moje těhu chutě, to fakt nezachrání....
@martinjasen ako ti pride druha fotka v tomto albume, mne osobne nevadi, i ked takuto by som na net nedala, kedze moze vyvolavat hocico. Uz som dnes flag na nej zmazala, ale dali zase dalsi. Je ok?
http://www.modrykonik.sk/fotoblog/leg...
@martinjasen@janocka prosim pozrite vo fotoblogoch flagy Album mi idu otvorit, ale ked kliknem na Blogs tak ma to hodi, ze Porucha nie je vo ..... Ide vam to?
@emjee Ahoj, albumy varenie mozete vyhodit z feedu. V kazdom pripade coskoro sa uplne uvolni kontext prispevkov vo fotoblogoch. Budem o tom este informovat. Preto nema velku cenu blokovat albumy, ktore su mimo kontext. Skor odporucit , aby si ich zverejnili iba pre priatelov.