Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka poprosim o pomoc, neviem si uz rady s uzivatelkou 30lenka uz davnejsie som jej pisala. Neustale kazdy den, zahlcuje vtipmi fotoblogy a uzivatelky jej stale flaguju fotku-avatar. Vyjadruje sa otrasne. Martin uz si ju raz zablokoval, po dohode odblokoval, ale stale je to to iste. skusite jej dohovit alebo uz ani nie? http://www.modrykonik.sk/fotoblog/30l... http://www.modrykonik.sk/adminclub/us...
Odpovedať
Profilova fotka
@danu O chvilu ju bloknem na tyzden. Uz som jej dnes nieco stopoval a evidentne nechce pochopit.
Odpovedať
prosim mozete niekto nieco urychlene spravit s touto firmou - vkuse pridava dokola ten isty prispevok v minutovych intervaloch http://www.modrykonik.sk/katalog/firm... @janocka @martinjasen @hirjak @admin
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @janocka + stopnut fotoportret uzivatelke
Odpovedať
@martinjasen @jennyska - prosim Vas mozte mi vysvetlit preco tenhle nick byl odblokovan?? Ja se totiz to stracim http://www.beremese.cz/adminclub/user... Uzivatelka aimirin mala viac nez dost upozorneni, psala jej i @janocka protoze uz nikoho nerespektovala a nakoniec bola bloknuta!! Ted vidim ze si vytvorila novy nick ktory jej bol zablokovany ako dupla a potom ho jennyska odblokla pretoze o to ziadala?? Jedna z najproblematejsich uzivateliek ktora si vytvori duplu verejne napise ze je to aimirin a my ju odblokujeme to tu potom budu vsetky uzivatelky porusovat pravidla ked sa to tak bude robit. Ked uz tak tak sme sa mali dohodnut adminy medzi sebou a hlavne ti co ju blokovali a odblokvoat aimirin a nie barbora-b. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Ahoj Veroniko, ano, přesně tak - byla odblokována, protože mne o to požádala, já to zvážila a jako admin rozhodla o jejím návratu na stránky pod tou podmínkou, že se její vystupování na stránkách změní + jsem jí poslala její oflagované příspěvky z nicku aimirin a poukázala na vulgární komunikaci, které se má vyvarovat atd. Máš s ní nyní nějaký problém? - myslím takový, aby byla znova zablokována? Opravdu si nemyslím, že bych tuto odblokaci měla s někým konzultovat. Vzájemná domluva mezi mnou a barborou_b + poznámky v notes, mne utvrdily v tom, že se s ní dá domluvit. Šlápla vedle, je si toho vědoma a pokud se objeví další VELKÉ prohřešky, je obeznámena s definitivní blokací. J*
Odpovedať
@jennyska a proc ma duplu ?? proc nebyla odblokovana aimirin ale dovolili sme jej vytvorit si novy nick. Jde o to ze verejne prezentuje ze ma povolenu duplu a je ze to blokla uzivatelka. Kdyz delala problemy a ja jsem denne mazala asi 100 flagu a jejich prispevku tak si tady nebyla a nevidela jej pristup. Ted su tu otazky od jinych uzivatelu proc sme to dovolili kdyz je to porusovani pravidel a musim suhlasit s uzivatelkami ze toto je dost velky pruser ze strany adminov. Nikdy sme neodblokovavali uz rok zablokovane uzivatelky a hlavne sme im nedovolili aby si vytvarili verejne duplicitne nicky. @martinjasen - mozem taktiez poprosim o komentar ohledne toho problemu. Dakujem
Odpovedať
@jennyska a este by som sa chcela vyjadrit k tomuto komentaru Opravdu si nemyslím, že bych tuto odblokaci měla s někým konzultovat. Vzájemná domluva mezi mnou a barborou_b + poznámky v notes, mne utvrdily v tom, že se s ní dá domluvit. Šlápla vedle, je si toho vědoma a pokud se objeví další VELKÉ prohřešky, je obeznámena s definitivní blokací. J* Tu si myslim ze je ten problem pretoze predym sme vsetky taketo problemy riesili medzi sebou interne a vzdy sme sa dohodli ako budeme postupovat, myslim ze @janocka bude suhlasit.
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Nevidím žádný problém v tom, když si uživatel, který má duplu, vybere mezi dvěma loginy. Navíc tam byla zcela jiná situace, viz. AC - ona se zablokovala na vl.žádost a zřejmě nevěděla, že když se bude na str.vracet, může pod stejným loginem. Jsem přesvědčena, že se každý může rozhodnout, který z nicků chce používat. Pokud se barbora zmínila, že je aimirin a má s tím někdo z jiných uživatelů problém, děkuji ti za jejich nicky - velmi ráda je oslovím a vyzvu, aby se mě optaly na vše, v čem nemají jasno. Co se týká toho "predtým", myslím, že už jsme si to někde psaly. Komunikace se mění, protože stránky se mění. Je třeba reagovat rychleji, efektivněji atd. To, co bylo kdysi, je teď jiné. Kdysi nás tady bylo méně, problémy se řešily jinak (skoro rodinně) a bylo to fajn, protože to takto vyhovovalo všemu a všem ;-) Teď už je ale situace jiná, viz. mé vysvětlení v IP, co jsme si na toto téma psaly a myslím, že ani @martinjasen se k tomu nebude mít problém vyjádřit. Rozhodně to nevidím jako průser z naší strany (průserem jsou zcela jiné aktivity, které jsem tady nedávno viděla), ale pokud máš k této blokaci ještě stále otázky, klidně se ptej. J*
Odpovedať
@jennyska ona nebyla zablokovana na vlastni zadost protoze nemnela cas ale protoze si vytvorila vlastny blog kde pisala na asmiru a konik nepekne veci a zacali na nu tlacit uzivatelky a aj my admini a ked to uz nezvladala psychicky tak sa radsej rozhodla ze uz nechce byt na nasich strankach. Ona si tu duplu vymyslela zamerne!! a o to tu ide Otazky k blokaci uz nemam protoze to asi nema smysl tak jak to psali uzivatelky na strese. Dekuji
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z @jennyska ad aimirin - toto je moja komunikacia s nou: janocka 2011-05-25 23:00:08 píše: nie, zo zoznamu uzivatelov to vymazat nejde. Ok, pristup ti zablokujem ale dalsia registracia na nasich strankach uz mozna nebude __ aimirin 2011-05-25 22:54:10 píše: Ty příspěvky mi nevadí, ale nešlo by mě vymazat i ze seznamu uživatelů? Každopádně o blokaci prosím v každém případě __ janocka 2011-05-25 22:50:18 píše: Ahoj. Je mozne zablokovat ti nick, ale vymazat ho nie je mozne. Aj po zablokovani budes v zozname uzivatelov a vsetky prispevky, ktore si na stranke zverejnila budu na stranke zachovane. janocka asmira team __ aimirin 2011-05-25 22:47:51 píše: Dobrý den, bylo by možné vymazat můj profil, nick a podobně z tohoto webu? Bohužel jsem se setkala s odhalením iniciálů mého skutečného jména a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla už žádným způsobem nefigurovat na tomto serveru. Nechci riskovat, že naprosto přijdu o mé soukromí. Podotýkám, že ho chráním i v souvislosti s mými zákonnými právy. Děkuji ___ takze vedela, ze registrovat sa znova nema. Tiez som kedysi odblokovala uzivatelov, ktori boli zablokovani, no pod povodnym loginom. Casto sa totiz stavalo, ze sa vratili pod novym loginom a vsade sa tym vystatovali a potom ostatne uzivatelky citili krivdu, ze preco niekto moze mat iny login a niekto nie. Ak chce na strankach byt, mala by byt pod povodnym loginom.... Ak sa uz ale rozbehla pod novym loginom, nic s tym nenarobime.... ak by zacala pouzivat povodny (ak teda novy pouziva nejaky ten cas), vznikol by chaos medzi uzivatelkami, ze ako to, ze raz ma novy login a raz stary :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Ak som to spravne pochopil, bavime sa o probleme odblokovania zablokovanych loginov. Ak si polozis otazku, preco blokujeme uzivatelov? Ak je tvoja odpoved, lebo porusovali pravidla, su zli, utocili, spamovali... v tom pripade pouzivame na stranke spravodlivost oko za oko a zub za zub. Takyto pristup v ludoch iba potvrdi to, ze to ako spravali si ostatni zasluzia a taki zostavaju. Tuto staru spravodlivost uz nechceme na stranke, z nej bude iba stale vyvierat nova nevrazivost. To o co sa snazime, je vidiet v nasich uzivatelov ludi, taki aki su, nehodnotit ich, ci su dobri, alebo zli, proste taki su, lebo svet je taky. Tym, ze ich nesudis, mozes ich pochopit, preco sa spravaju tak, ze napr. skodia stranke. Ak to chces zmenit, potrebujes im ukazat, ze aj pre nich je na stranke miesto. Nikto si nevazi miesto, odkial ho vyhodili. Ak ho vsak vezmes spat, prekvapis ho tym a on si dobre rozmysli, ci znovu bude robit zlobu niekde, kde napriek tomu, ze spraval ako grobian ho priali spat. Ja tomu hovorim byt otvoreny ludom, prijat ich takymi aki su. Za cas co som tu, som vratil spat na stranku desiatky zablokovanych ludi a este sa mi nestalo, zeby som niekoho z nich znovu mal zablokovat, ale moze sa to stat. Niektori z nich mi po navrate aktivne pomahaju. Ak by som im neponukol navrat, prisiel by som o tuto spolupracu. A to by bola velka skoda. ;-) Ak mas velke srdce, mas vela priatelov :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martinjasen Martin napisal si to pekne ja chapem ze treba byt pre uzivatelov otvoreny a dat im druhu sancu ale nie takovym sposobom. Trosku bz som iba poopravila tvoju vetu NIE nebavime sa o odblokovavani starych nickov ale bavime sa o tom ze stary nick si vytvoril duplicitny nick ktory mu bol zablokovany, tak si vytvoril dalsi nick ktory mu bol zase zablokovana a potom odblokovany. A dotycna osoba verejne prezentuje ze si porusuje pravidla a my jej to akceptujeme. Nemam nic proti tomu ak by sme odblokovali ten povodny nick ale toto je podla mna uz vela. Ak s tym suhlasis daj mi vdiet a tiez budem odblokovavat takych uzivatelov. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Nie celkom chapem, kde vidis problem, skus mi to jasnejsie popisat. Citujem ta "Nemam nic proti tomu ak by sme odblokovali ten povodny nick ale toto je podla mna uz vela." V com je to uz vela? Dakujem. Co sa tyka odblokovavania zablokovanych, pokojne navrhy ak si myslis, ze niekto by mal byt odblokovany. Ja odblokovavam iba v pripade ak dotycny sam poziada o odblokovanie a ukaze snahu, ze tu chce posobit slusne.
Odpovedať
@martinjasen tak aby som nepoplietla nicky tak ich budem oznacovat pismenami. Uzivatelka A bola registrovana na nasich strankach, dostala asi 10 upozorneni no nerespektovala ich, potom si vytvorila blog kde komentovala vsetko co sa robi na nasich strankach, kopirovala albumy a prispevky a robila si vysmech z adminov a nasich uzivatelov. No bohuzial uzivatelky je prisli nato ze kto to je tak ziadala o zablokovanie pristupu. Janocka ju zablokovala. Potom si vytvorila nick B ktory jej bol zase zablokovany. Po case si vytvorila nick C ktory jej bol zablokovany a nasledne nick C jej bol odblokovany. Ja stale nechapem preco jej nebol odblokovany nick A ale C. Ja len ze som uz vymazala asi 4x oflagovany jej fotoblog ze zase porusuje pravidla a preco sme jej povolili si vytvorit duplicitny nick a akceptujeme to?? Martin ja chapem ze sa zastavas toho ze pravda je na strane niekoho ineho ale toto mi proste prijde zvlastne.
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z V com je spravodlivejsie jej odblokovat login A nez login C? Chapem ta, ale toto su malichernosti, ano mozeme sa tu bavit, ze pravidlo je, ze budeme odblokovavat vzdy iba login A ak dojde k podobnemu problemu. Ale takym sposobom sami seba odmadzujeme. Takto sa vytvara byrokraticky aparat, ktory ma sice krasnu strukturu, ale zivot taky nie je. Ak niekto z nas zvazi, ze odblokuje iny login ako je login A, tak ma na to svoje dovody a za tie nesie zodpovednost. Nejde mi o to, aby nas ludia chvalili, ze ako hygienicky vieme adminovat, chcem, aby sme prihliadali na to co zivot prinasa, sami niesli zodpovednost za rozhodnutia a ukazali ludom skor to, ze pravidla su pravidla, ale vieme aj reagovat mimo nich, kedze pravidla nikdy nedokazu vyriesit vsetko co zivot prinasa. A nech si tam niektori uzivatelia o nas hovoria co chcu, ja viem, ze to robime spravne. ;-)
Odpovedať
@martinjasen ja som toho nazoru ze pokial odblokujeme nick C robime to s vedomim ze uzivatel ma duplu. Potom je tu otazka preco blokujeme duple ostatnym uzivatelom:) Ten byrokraticky aparat si napisal dobre ale mne to prijde skor ako nespravodlivy aparat. Dakujem za vysvetlenie a ked si myslis ze je to spravny postup ( doteraz to bolo nepripustne ) tak potom nemam dalsie otazky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Problem dupiel je pri sucasnych moznostiach registracie boj v veternymi mlynmi, preto je zbytocne tu robit pravidla, skor riesme ludsky pristup a vyjdime v ustrety poziadavkam uzivatelov. Ak budeme mat kvalitne riesenie duplicitnych loginov, potom to mozeme zvazit nas pristup. Take rieseniu bude musiet byt technicke, kedze v sucastnosti podla mojho odhadu sa pocet duplicitnych loginom moze pocitat aj v tisickach.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Ahoj Martin, asi si si ty pisal k nicku magika6479 Mazem jej autosedacky a kociky, kedze ich predava komercne. Ten jeden kocik jej necham, ale autosedacky, ako pise spravy na admin nenecham, kedze podla historie a poznamenanych sprav v admine, ich predava komercne. Vid historiu. Ma rozne farby a stale nove, ani jednu pouzitu. http://www.modrykonik.sk/adminclub/ba...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen doplnam ucet aj na bazose http://deti.bazos.sk/inzerat/19066111... hned prvy inzerat autosedacka, kde ponuka 4 farby a kocikov tam na predaj 6
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Suhlas. ;-)
Odpovedať
@jennyska - ahoj prosim te je tohle ok ze je album vo vybrali sem kdyz uzivatelka je bloknuta?? http://www.beremese.cz/fotoblog/cikit...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Ahoj, myslím, že tady je problém hlavně to, že se vůbec její album zobrazuje, když je uživatelka bloknutá :/ Optám se kluků, jak to je....Díky, J*
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Tak už jsem zpět. Je to chybka, která s Vybrali jsme je. Když zablokujeme usera, jehož album je ve VJ, tak z toho VJ jeho album nezmizí. To samé je v případě, když se album navrhuje do VJ a v mezičase je user bloknutý (viz.dnes). Já jeho album ve staff pics jako nabídku stále vidím a mohu ho do VJ dát, blokace není překážkou. J*
Odpovedať
@jennyska aha takze tam to album zostane alebo ho zmazes?? je to divne ze user je bloknuty a ma tam album :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Smazat ho nesmažu, protože ono s tou blokací nejde vidět - ovšem u VJ je to výjimka...Takže ho jen vyřadím z VJ.
Odpovedať
@jennyska tak jsem to myslela ci ho vymazeme z vybrali sme. Diky
Odpovedať
co je vela to je moc http://www.modrykonik.sk/fotoblog/hne... @martinjasen tato ma x stopnutych kratkych sprav a stale pridava rovnake - bazarove, prosim dohovor jej
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen @mariosmykal mam otazocku. Preco bola zmazana tema o dotaznikoch? Mali sme jednu vseobecnu, kedze sa neustale vtvarali temy o dotaznikoch a nie je =-) Ide o tuto temu, nie je poznacene kto mazal a preco http://www.modrykonik.sk/forum/volne-... Chcela som zamknut jednu temu, kedze riesim flagy a nemam ju kam presunut. Myslim si, ze temy o dotaznikoch sa zase rozmnozia a budu vsade. :-S http://www.modrykonik.sk/forum/ideme-...
Odpovedať
Profilova fotka
@danu Rozmyslam, ze urobim novu temu na dotazniky, aby to bolo v nasej kompetencii. Temy asi omylom vymazala Barborka. Skusim ju vytvorit este dnes, potom do nej budeme smerovat vsetky dotazniky. Dam vediet. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?