Ahojte... mam otazocku myslite ze je velmi cez sa sobasit v rifliach a v tricku?

toto by mala byt nasa svadobna garderoba...no a ku tomu rifle... nevyhodia nas z matriky?
Odpovedať
vyhodit vas nevyhodia,... je to vasa vec :) mne osobne by bolo asi luto ze nemam pekne fotky v bielych satach... ale v pripade ze mate svadbu len tak o dvoch svedkoch, tak vam to moze byt lautr fuk alebo sa mozte vziat v tradicnom a potom sa prezliect do tohto
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo nie? Sú rôzne tematické svadby... Na Slovensku netradičné, ale originálne... Však sú páry, ktoré sa brali tiež v rifliach, iní pod vodou v kombinéze, ďalší v rozprávkových kostýmoch (Shrek a Fiona, zombie, Peter Pan a víla, princezná a rytier v brnení, Hello Kitty) alebo sa brali nahí... Je to veľmi netradičné, ale nie nemožné a z matriky vás určite nevyhodia :-)
Odpovedať
Nooo ja si pamätám, že my sme mali v škole predmet Úvod do práva, ktorý nás vyučovala sudkyňa a keď sme preberali zákon o rodine a všetko ohľadne uzatvárania manželstva, tak nám tá sudkyňa vravela, že manželstvo sa má uzatvárať v slávnostnom oblečení-nemusia to byť šaty, ale že rifle určite nie a že oddávajúci má plné právo vás nezosobášiť ak nebudete v niečom slušnom a slávnostnejšom.. Neviem ako to je naozaj, ja len toľko čo si pamätám z toho predmetu... Je to síce každého osobná vec, čo si oblečie v svoj svadobný deň, ale predsa len rifle sú na bežný deň:) a uzatvorenie manželstva sa teda nekoná každý deň ... Toľko môj názor :) Hlavne aby ste sa vy obaja cítili fajn :)
Odpovedať
Skuste overit priamo na matrike a podla toho sa zariadte:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?