Výroba mydielok ako darček pre hostí

Profilova fotka
Dievčatá, vyrábali ste si niektorá sama mydielka? ako darček pre hostí ;-)
Odpovedať
1
2
Ahoj ja som to skusila, celkom som sa bavila ale dalo to zabrat a nevyzera to az tak profesionalne ale nie je to zle :) ake chces robit ? ja som kupilka dve palmolive mydla s glycerinom a s nimi som to skusala takze naklady 70 centov
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) vieš čo, chcela som ich robiť sama, ale nakoniec som našla na sashe toto http://www.sashe.sk/Domcaa/detail/roz... a tak nebudem sa s tým paprať ja a objednám si ich :) daj fotku ako vyzerajú tie tvoje :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby toto je skvely napad, dakujem! :-)
Odpovedať
@adik19 ja som ich vyrábala na Vianoce rodine (asi 15 ks). len čo mi nedošlo, že som kúpila len jednu formu. teda som varila vždy len jedno mydlo. a ak má človek investovať do viac foriem, tak sa to naozaj neoplatí, keď si to celé prerátate. ale keby ste robili tie silikónové formy s viac kusmi, tie maličké, tak to neviem. ja som robila väčšie so sušenou levanduľou.
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka už vidím že sa mi s tým fakt nebude chcieť piplať a fakt to objednam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som nad tym rozmyslala , uvidime kolko budem mat casu ale zas je pravda ze ludia vacsinou taketo svadobne blbosti zapatrosia a kaslu na ne takze ma to odradza celkom venovat do toho energiu :-D
Odpovedať
@adik19 @antamauru ono forma na výrobu mydiel má byť nepoužitá, určená iba na to. a to veľa energie je výstižné. je to babračka, keď to chcete robiť hygienicky. ak si ale z BA viem ti požičať 4 silikónové formičky tvaru muffin na 4 ks mydielok. sesterky ich chceli jesť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka :) vieš,čo ja si ich ozaj obejdnám z toho netu :)a ja radšej takéto niečo ako mandle v cukre :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka ja som z Ba , dakujem zapisujem si ze pozicias formicky :-) ak ich naozaj budem vyrabat tak sa ozvem ;-)
Odpovedať
@antamauru kdykoli :) a mám aj farbivá a arómy. aj tie ti môžem dať. ja to už robiť nebudem, stačilo na Vianoce :) komukoľvek, kto sa ozvete dám čo mám k tvorbe mydiel :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka tak tomuto sa neda odolat :-) hlasim sa .... budu mydla a basta ! :-D
Odpovedať
@antamauru už som ti napísala :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ciiii...konecne dobry...a financne nenarocny napad.:))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
neviete mi poradit niekoho, kto by nam urobil mydlielka ako darceky pre hosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
aj ja by som potrebovala poradit niekohi na mydielka pre hosti.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme mydielka v tvare srdiečka a na vrchu na pol srdca ružičky od pani z facebooku Moje mydielka, môžem odporučiť
Odpovedať
dakujem patusa01 idem pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
naše tam najdes pod popisom Patrícia a Tibor 110 ks :) aj cena bola prijatelna 0,80 €/ks
Odpovedať
krasne ste ich mali :-) tolko vzorov a druhou maju ze sa neviem rozhodnut este raz vam velmi pekne dakujem patusa01
Odpovedať
Profilova fotka
kúpila som si v tescu za necelé dve eurá formičku srdiečkovú na nejaké čokoládové bonbóny alebo na čo (je tam 15 kusov) a mydlovú hmotu a pomaly robím mydielka, po 15 za deň, hmota je priehľadná a kúpila som k nej farby - žltú a hnedú, aby ladili so svadbou. teraz riešim do čoho ich zabaliť. nevyzerajú dokonale profesionálne, ale sú celkom v pohode a baví ma to. strašne som chcela na svadbe niečo vyrobené, aby som sa mohla vyblázniť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliatko18 ahoj, ja tiez budem vyrabat mydielka - pre vsetkych, co nam pridu zagratulovat. Genialne formy zo silikonu som nasla vcera tu : http://www.mydlovysvet.cz/cs/63-silik... - skus pozriet. Maju tam aj mydlove hmoty a tak. Ja ich chcem zabaliť do organzových sáčkov - takéto nejaké : http://www.fler.cz/zbozi/organzove-sa... . Tak posli foto, ked budes mat hotove, mozno som trosku pomohla : )
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedoocko0909 ďakujem za tipy, keďže srdiečka budú farebné, nad balením uvažujem medzi celofánovým sáčikom alebo takouto krabičkou http://www.giftpackshop.sk/krabice-tr.... formičku mám takúto: http://www.hypernakup.biznisweb.sk/pr... chcem ich použiť ako menovky pre hostí, ako taký malý darček :-)
Odpovedať
my sme si objednávali, nechcelo sa mi s tým babrať, mali sme veľa hostí. a kupovali sme ich od Mydláreň Ilúzia sú tam kočky, ktoré sú veľmi milé :)
Odpovedať
@adik19 Ahoj kde si prosím ťa objednávala tie mydielka ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ada0207 nakoniec som mala magnetky. Ale skús pozrieť na sashe, tam boli krásne :-)
Odpovedať
@adik19 ok dakujem ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka1234 Ahoj Martinka, ako si robila tie mydielka?
Odpovedať
@katkaha ahoj kupila som mydlo s lanolinom nastruhala som ho, zohriala v mikrovlne a dala do tych silikonovych foriem a nechala zatuhnut par minut :) tazko bolo odhadnut ako teple musi byt to mydlo ale na to prides skusanim :)
Odpovedať
@martinka1234 a na com si to nastruhala? ziletkou ci jak? :D a to je vsetko len nastruhat, dat na par min do mikrovlnky a potom do chladnicky? a moze byt aj ta silikonova forma taka co byva na robenie cokoladok, vsak? :) sory ze bombardujem otazkami :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja tiez chcem zenskym ucastnickam davat mydielka, ale sama sa netrufam do nich pustat... Treba si vyvarat oleje atd, nie? Poprosila som kamaratku, alebo pozrem na sashe. Pre muzov chcem male ploskacky-sklenene s domacou hruskou.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?