Ahojte žienky. Chcem sa s vami poradiť. Mali sme v pláne rozdávať výslužky na hostine, to však nakoniec nebude možné a budeme ich roznášať deň predtým. Lenže mala som v pláne dávať do výslužiek ešte z tort, keďže budem mať minimálne dve torty okrem hlavnej svadobnej - a to sú len tie o ktorých vieme 😀 ako ste to spravili vy? Dali by ste to do nejakých menších krabičiek na hostine?
@monicka2468 torty by som už dodatočne nedávala. Zbytočne s tým bude veľa roboty. Buď ich načnite na svadbe alebo z nich dajte susedom, prípadne naporcujte a odložte si do mrazničky 🙂
Ako je to na tebe, no ludia si z nej daju uz na svadbe, tak zas aby toho nemali vela aj s vysluzkami ked tie dostanu dopredu. Ako pisala @bazza, dala by som z nej napriklad susedom. Ti by sa isto potesili
Susedovcov praveze nepozname, a po svadbe hned odchadzame takze to potrebujem vyriesit 😊 kazdopadne, je mi v podstate jedno ako by sa to malo robit skor som myslela ci nema niekto realne skusenosti s takymto riesenim 😊
@monicka2468 ano, pocula som.aj tak, ze pri odchode davali hostom este kusky torty domov, ale robila to nevesta a bola z toho nervozna, takze ak to takto budes robit, popros personal alebo niekouo pover, nech sa o to postara namiesto teba 😉