Zrkadielka ako darčeky pre hostí - máte tipy?

Ponúknite mi prosím zrkadielka ako darček pre svadobných hostí,ako inak pre ženy ;-) alebo mi poraďte nejakú firmu či konkrétneho človeka,ktorý sa tým zaoberá :-) Ďakujem vopred ;-)
Odpovedať
ali :) niektorí predajcovia ti tam vedia aj napísať alebo dať obrázok aký chceš a máš to viac ako o polovicu lacnejšie ako keby si to kupovala tu :)
Odpovedať
Fu no ak chces pre vsetky zeny zrkadielka tak to ta vyde dost aj tak. Kolko budete mat hosti vlastne? Skus sa na sashe pozriet ak chces, tam myslim nejake najdes medzi darcekmi pre hosti ale to vacsinou zvyknu davat iba druzickam alebo tak, lebo je to trochu drahsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo vyskusaj sashe, tam krasne zrkadielka maju, kadejake a na zakazku, len si nepamatam, ked som to pozerala ceny, aby cenovo si neobisla nejako zle. Predsa len to nie je najlacnejsia zalezitost. :-)
Odpovedať
@ivanka76 preco si sa rozhodla prave pre taketo darceky? To budes mat moc nakladne, nevadi ti to??
Odpovedať
Príde mi to taký jednostranný darček, teda len pre ženy a tiež to nebude nejak lacná záležitosť. Príde mi to také zbytočné dávať vyrábať drahé darčeky pre hostí. Však o tom svadba nie je
Odpovedať
@kimora pytam sa zatial len informacne po prve a po druhe pre muzov mam vymysleny iny typ darceka..kazdy si robi svadbu podla seba a svojich moznosti...ale vdaka za nazor :-)
Odpovedať
@renna34 este nie som uplne rozhodnuta,ze toto budem mat ako darcek..pytam sa len informacne..zistujem si cenove ponuky atd. :-)
Odpovedať
@heniene dakujem pekne za tip :-) viem o tom,ze je to nakladne,pytam sa len informacne,ci su ozaj vsade take drahe
Odpovedať
@lalitka12 popravde mame vela hosti,ale ja sa zatial pytam len informacne,ci su ozaj vsade take drahe..a vdaka za tip :-)
Odpovedať
@takamka dakujem pekne za tip :-) ,uz si videla odtial zrkadielka? Su pekne?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka76 Pozri si skupinu veci na svadbu z aliexpressu, ebayu alebo tak nejako sa volá, tam podľa mňa nájdeš niekoho kto ich odtiaľ objednával :)
Odpovedať
Ja som nakúpila blbostky v takých malých obchodoch. Majú to tam aj celkom lacné
Odpovedať
Článok sa načítava...
asi by som radšej nakúpila niečo iné, toto ťa fakt výde dosť peňazí, či už to budeš kupovať na slovensku alebo to objednáš z ali alebo wishu. zrkadielka by som dala keď tak družičkám a napríklad svadobným mamám a ostatným niečo iné, lacnejšie :)
Odpovedať
Skvele ako sa kazdy vyjadruje k tomu aky to bude drahy darcek :) Aj ked vsetky ceny su relativne, niekomu je vela za saty dat 500 a niekto si ich kupi za 2000. Viete aky ma zakladatelka rozpocet a kolko chce na darceky minut, ze jej to vyhadzujete na oci? :)
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat tiez kozmeticke zrkadielka pre zeny a pre panov take mini flasticky alkoholu, pre deti cukriky. Vsetko s potlacou, to vsetko bude na redovy tanec. Zrkadielka nas s potlacou vyjdu okolo 1eura a flasticky 0,60. Cukriky neviem, lebo ich chcem miesat do organzovych vrecusok so stitkom DAKUJEME.
Odpovedať
@evelainka ahoj,waaaw tak to je perfektna cena za tie zrkadielka :-o odkial ich budes mat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?