Ahojte, nájde sa svadobný fotograf z Nitry a okolia, ktorý má ešte voľný termín na 02.10.2020?

30. jún 202016

Svadba sa koná priamo v Nitre. Ďakujem.🙂

• Príjemný dobrý deň,

termín mám voľný ... s veľkou radosťou zdokumentujem Váš deň D ... posielam svoju ponuku balíčkov aj s cenami do internej pošty

• Dobrý deň, tento termín máme ešte voľný, Nitra je na skok 😉 Viac info na našom webe

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň termín svadby máme ešte voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás ponúkame aj video a fotokútik

• Dobrý deň, Váš termnín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, a ak by sa Vám moja práca páčila - neváhajte ma kontaktovať. V prípade akýchkoľvek otázok som Vám plne k dispozícii.

S pozdravom a prianím pekného dňa
    skolnikphotography

• Skúste si pozrieť aj moju prácu. Ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• @petruskast  nahliadnite na moj web pre vsetky info. Som priamo z Nitry a termin mam volny 🙂 🙂

• Dobry den, ponuku som poslal do spravy 🙂

• Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. Pri rýchlom zabookovaní termínu možná zľava na celodenné fotenie svadby. 🙂 😉

• Krásny večer, ja mám voľný Váš termín. Ak Vás zaujala moja tvroba, neváhajte ma kontaktovať 🙂.

• Dobrý deň. Váš termín mám zatiaľ voľný a rád vám poskytnem svoje služby.

• Dobrý deň perfektne referencie top fotografka Bibiana Ružičková https://m.facebook.com/bibianaruzickovaphotography/about

• @petruskast  Dobry vecer, tiez mam volny Vas termin - pozrite si aj moje svadobne fotografie - viac info na webe

• Krasny den.
    Rada by som Vám ponúkla naše nádherné fotosteny, mrknite naše albumy. Sme z Nitry/Trnavy❤️

• Ahojte 🙂 Váš termín mám zatiaľ voľný a ak by ste mali záujem poinformovať sa bližšie, kľudne ma kontaktujte buď prostredníctvom mailu alebo telefonicky 🙂 Ďakujem.

• Dobrý deň, cenovú ponuku Vám posielam do správy 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov