Do koľkej ste mali profesionálneho fotografa na svadbe?

Staci do prveho tanca? Odcepcovanie ani nic specialne o polnoci neplanujeme, len volnu zabavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, to záleží aj od toho, aký má svadba spád ale do prvého tanca sa mi zdá málo. Zábava sa rozbehne zvyčajne až po ňom. To by ste mohla písť o množstvo zaujímavých záberov na šantiacu rodinu. Kopec výborných záberov je hlavne ku konci svadby. :-) Ja osobne zostávam dokedy sa hostia nezačnú vo veľkom rozchádzať. Cenu to neovplivní.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no ono záleží aj od fotografa, ktorého si vyberieš, niektorý si povedia presnú hodinu, iný zostávajú dokým je zábava, čo poznám fotografov odchádzajú zo svadieb o 2h ráno, aj keď nemáš odčepčenie... vždy sa nájdu nejaké super fotky zo zábavy, tak o ne nepríď ;-) A ako napísal pán predo mnou u väčšiny fotografov je cena rovnaká, či budú do 18h, či do polnoci, či do rána, takže v podstate je to na tebe, ale my sme mali až do rána a neľutujem, vyšli fakt úžasné fotky ;-) Pošlem kontakt, ak chceš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri sa sem http://blog.jancechovsky.sk :) pre ulahcenie "Ako základné fotenie ponúkam fotenie príprav, portrétov, sobáš a prvý tanec. Skúsenosti mi ukázali, že sa v tomto rozsahu odohrá všetko najdôležitejšie zo svadobného dňa." Suhlasim s jeho nazorom, neskor su uz ludia v "nalade" a nie kazdy chce mat fotky spolocensky unavenych ludi, ale na druhej strane suhlasim aj s nazormi vyssie, ze niektore novomanzelske tance, resp. zabava su lepsie neskor ako ten prvy tanec a oplati sa ich mat nafotene.. takze je to otazka.. kazdopadne ja preferujem po prvy tanec
Odpovedať
Profilova fotka
ak chcete trosku usetrit a nic specialne potom uz neplanujete, tak asi staci po prve tanecne kolo - to najdolezitejsie budete mat nafotene profesionalom... mimochodom, sa mi ani nechce verit, ze u vacsiny fotografov je cena rovnaka, ci budu do 18h, do polnoci alebo do rana - to mi pripada, ako keby mi niekto tvrdil, ze mu je jedno, ci dostane rovnaku vyplatu za mesiac roboty, alebo za dva mesiace... :)
Odpovedať
My sme najprv chceli len po tanec, ale dnes sme šťastní, že zostal sám a ichotne až do druhej ráno (je to kamoš, tak preto :-) ) a že sme mali ešte jedného kamoša, ktorý je nadšený amatérsky fotograf, dohodnutého na celú noc. Boli tam momenty, ktoré by mi chýbali, keby ich nikto nezachytil. Plus zober si aj hádzanie kytice, krájanie torty, prípadné stiahnutie podväzku... škoda o to prísť. Takže profi fotograf do prvého tanca je okej, ale super je, ak má ešte kto cvakať aj potom :-)
Odpovedať
@janazet29 my sme mali profi len na portretove a obrad, z celeho casu mame dvd. Kamoska fotila i v sale,ale bolo tam zle osvetlenie a tie fotky nevyzeraju dobre,tak ber s rezervou,ked bude fotit iba znamy/kamarat...
Odpovedať
u nas bol cca do 2,00 po polnoci..to uz mala druzicka vycerpane vsetky aktivity a aj hostia s detmi odchadzali, tak myslim, ze stacilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád Vám odpoviem na Vasu otazku ohľadom svadobného fotografa počas hostiny. Dolezity je Vas rozpocet, ak nepusti, tak mnoho nevymyslite, no ak pusti je dobre ho mat. Mnoho neviest dava prednost kombinacii fotograf po hostinu a kamarat na hostine. Podla mna super kombinacia no az do momentu kym nezhliadnete fotografie. Foto vybava v hodnote 400 € vyrazne zaostava za vybavou v hodnote cez 10 000 €. Mnoho ludi si povie, ze i s najlecnejsim fotoaparatom je mozne spravit svetovu fotografiu co je i pravda, no neplati to v momente ked je nutne fotit rychlo, v zlych svetelnych podmienkach, vela a s tym, ze klientka chce tie najlepsie fotky. K teme do kedy ostava fotografa, tak to sa rozni podla jeho pristupu. Standard je, ze fotograf odchadza po redovom tanci a to moze byt medzi 23.00 az 2.00. Je to zlom, ked cast rodiny odchadza a cast rodiny ide slavit na maximum. A je na Vas a fotografovi, ako sa dohodnete s fotografovanim zabavy po redovom tanci.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?