Fotograf - 1.5.2021 - východ SVK

17kris
Autor diskusie
04.06.2020
Ahojte, hľadám fotografa na svadbu, ktorý ma voľný termín na 1.5.2021. Najlepšie niekoho z východného SVK. Prípadne niekoho, kto nemá problém pricestovať. Ďakujem :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
miqocash
PRO
04.06.2020
Termin mam sice obsadeny ale mozem vam ponuknut fotenie umeleckych foto v iny den ako svadobny ak by ste mali zaujem. Pricestovat viem kamkolvek
Odpovedať
Profilova fotka
kati301
04.06.2020
ahoj. my budeme mat Palka Deleja, on je z Presova :) este som aj zvazovala Mareka Zelinu. skus pozriet :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotografovanieeu
PRO
04.06.2020
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamilburansky
PRO
04.06.2020
@17kris termín zatiaľ ešte voľný. Nech sa páči, nahliadnite na môj web a ak sa vám zapáči moja tvorba – zachytenie svadobného príbehu, neváhajte ma kontaktovať a možno o nejaký čas zachytiím na fotkách práve ten VÁŠ SVADOBNÝ PRÍBEH :) Želám všetko dobré & be happy :) Kajo
Odpovedať
Profilova fotka
michelled_photography
PRO
04.06.2020
Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. Nemám problém pricestovať. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
matus411
PRO
05.06.2020
Dobrý deň, som z Košíc a Váš termín mám voľný. Pozrite si prosím moju prácu a balíčky fotenia na mojom webe. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Prajem pekný deň. Matúš
Odpovedať
Profilova fotka
jan_ducko
PRO
05.06.2020
Zdravim,, tento termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca záujme, rád poskytnem viac info, S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
nikoletka258
PRO
05.06.2020
dobrý deň ak by ste mali záujme termín svadby máme ešte voľný ponúkame aj foto-kútik aj krátke svadobné video
Odpovedať
Profilova fotka
studiofotogonosz
PRO
05.06.2020
Príjemný dobrý deň ... termín mám zatiaľ voľný ... posielam ponuku do internej pošty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hudzi
05.06.2020
Odporucam pozriet na FB Zumzum Photography, mame s nimi velmi uzasnu skusenost a fotky su nadherne, taktiez Nikoleta Mackovjak, lavju.ooo alebo Martina Vargova
Odpovedať
Profilova fotka
nedeliak
PRO
05.06.2020
Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovedať
marienka1125
06.06.2020
Neviem, či ma voľný termín, ale skús pozrieť Stefan Bickos Photography. Z osobnej skúsenosti môzem len a len odporucit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vokal
PRO
07.06.2020
Navštívte môj web :)
Odpovedať
Profilova fotka
nvphoto
PRO
08.06.2020
Dobrý večer, Váš termín mám voľný. Ak Vás moja tvorba zaujala, nevahájte ma kontaktovať. Krásny večer prajem
Odpovedať
Profilova fotka
michalmajcher
PRO
10.06.2020
Termín u nás aktuálny. Budeme radi ak si pozriete našu tvorbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?