Fotograf a kameraman, 1.6.2019, Trenčín a okolie

11. okt 201814

Ahojte,

viete mi odporučiť zo skúseností dobrého fotografa aj kameramana ? Dobré by bolo ak by boli ako jedna spoločnosť, čo ponúka aj fotografovanie aj kamerovanie 🙂 Sme z Topoľčian, ale svadbu máme v Trenčíne čiže niekoho z týchto miest a okolia. V prípade, ak sa tu nájdu tak kľudne aj ponuky môžte poslať do správy.
FOTO: od cca obeda, mám záujem o portrétové fotky pred obradom, obrad, gratulácie, hostina cca do 1,00hod. ( prípravy nie ) Ďakujem

• Pekný deň, rád Vám ponúknem služby kameramana i fotografa v jednom výhodnom balíčku 🙂
    Posielam Vám správu . Viac info i na webe , Pozdravujem, Milan

• Zdravím, skúste pozrieť moju tvorbu u mňa na webe, tu na profile, alebo krátky svadobný zostrih z poslednej svadby tu:
    Do správy posielam ponuku.
    Prajem pekný večer 🙂

• Sponzor fóra
  • 😉

• príjemný dobrý deň posielam ponuku do IP 🙂

• Dobrý deň prajem, poslal som Vám správu

• @katkap93  Zdravím, Váš termín mám voľný. Pokiaľ Vás moja práca zaujme, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• Dobrý deň, Váš termín mám voľný. Posielam Vám správu.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @katkap93  pozrite si aj moje svadobné fotografie, som fotograf z Bánoviec, viac info na webe alebo osobne

• Ďakujem za ponuky, už sme si vybrali 🙂

• @katkap93   Pekné od Vás, že ste to oznámili ,nebýva to tu zvykom ... 😉

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše foto alebo video služby.
    V prípade, že Vás zaujala naša tvorba rada Vám odpoviem na akékoľvek otázky. emoticon
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, som fotograf z Okresu Prievidza a ak by vás zaujala moja tvorba budem rád ak sa dohodneme. Termín mám voľný 📸 cenník na mieru podľa vašich požiadaviek 300€.

• Pekný deň silno slnečno jesenný prajem ,
     inak 3.10.18 nevesta píše, ,, Ďakujem za ponuky, už sme si vybrali,, 😞 😞 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov