Fotograf na svadbu 1.8.2020 okolie Prievidze

2. feb 202013

Dobrý deň, hľadám fotografa na svadbu 1.8.2020 v okolí PD, ďakujem za ponuky 🙂

• @siminka93  
    Viac z mojej prace na fb: Miqo Cash Photography

• Dobrý večer, Váš termnín mám zatiaľ voľný. Skúste sa pozrieť na môj web, a ak by sa Vám moja práca páčila - neváhajte ma kontaktovať. V prípade akýchkoľvek otázok som Vám plne k dispozícii.

S pozdravom a prianím pekného večera
    skolnikphotography

• Dobrý deň, termín máme zatiaľ voľný, v prípade záujmu nahliadnite na náš web 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný. Môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile, alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. Momentálne mám 10 percentnu zľavu na celodenné fotenie svadby. 🙂

• Pekný večer. Termín máme voľný. Skúste pozrieť aj našu tvorbu

• @siminka93  Dobrý deň, skúste si pozrieť aj moju prácu. Ak máte nejaké otázky rád na ne odpoviem.

• @siminka93  Dobry den, pozrite si aj moje svadobne fotografie, termin mam volny, cennik a aj viac info na webe

• 😉

• Svadobné foto a video - Prievidza a okolie.

• @siminka93  dobrý deň termín máme zatiaľ voľný a sme priamo z Prievidze ak by ste mali záujem ponúkame aj krátke video a foto-kútik zasielam vám súkromnú správu

• 🙂

• @siminka93  
    Pekný deň prajem, rad Vám ponúknem svoje služby, termín voľný .
    Viaceré časové balíčky za Foto i Video služby, individuálny prístup. Viac informácií i na mojom webe.
    V prípade záujmu ma prosím kontaktujte . Žilina je blízko i za operatívu . Pozdravujem, Milan

• Dobry den, ponuku mate v sprave 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov