Fotograf na svadbu, 13.7.2019, Levice

24. jan 201916

hlada sa Fotograf na 13.7.2019 do Levic. Nejake tipy? Dakujem

• DObry den, napisal som vam do spravy 🙂 FOtky sa mi nedaju pridat 😞

• @lienkalulu  Termín mám voľný, všetky informácie na webovej stránke.

• Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný. Možete si pozrieť aj moju tvorbu buď tu alebo aj na Fb stránke : Michelle D. Photography. Cenník Vám možem poslať do správy.

• Sponzor fóra
  • @lienkalulu  dobrý deň, termín voľný 😉

• @lienkalulu  Dobrý deň Vám želám, tento termín mám zatiaľ voľný. Nahliadnite na môj web pre všetky info a viac mojej tvorby.

• Dobrý deň, termín mám ešte voľný, viac informácií posielam do správy, prípadne si ich viete pozrieť na mojom webe 🙂

• Dobry den. Budem rad ak nahliadnete do mojho portfolia. V pripade zaujmu poslem cenovu ponuku. 🙂

• @lienkalulu  pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe

• dobrý deň termín svadby máme zatiaľ voľný ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás 🙂

• Pekný deň, rada Vám ponuknem svoje fotoslužby 🙂
    Termín mam zatial volny

• @lienkalulu  Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný, ak sa vám páči moja práca, rád vám spravím krásne fotky vášho svadobného dňa 🙂

• Dobry den, Vas termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat. Pripadne dalsie, fotky a informacie najdete aj na mojich strankach. Dakujem

• @lienkalulu  Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje profesionálne fotografické služby. Zameriavam sa na svadobnú reportáž. Osobný príbeh pre Vás. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na web stránke v časti svadobné príbehy. A na blogu nájdete informácie, ako pracujem. Pozrite si aj referencie na moju tvorbu. Keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin

• Dobrý deň
    V prípade záujmu Nás kontaktujte
    Zostávam s pozdravom

• Dobrý deň. Termín je aj u mňa stále voľný. Preposielam sem pár fotiek na ukážku mojej práce. Cenovú ponuku mojich služieb posielam aj do správy. Prajem pekný zvyšok dňa 🙂

• @lienkalulu  Dobry den, nahliadnite na moj web 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov