Hľadám fotografa na svadbu, 11.5.2019, Levice

17. jan 2019210

Dobrý deň hľadám svadobného fotografa na svadbu. Dátum svadby 11.5.2019 miesto svadby cca 8-9 km od Levíc.

• @anitaja  Zdravíčko, termín mám voľný. do IP posielam orientačnú ponuku.

• @anitaja  Dobrý deň Vám želám, termín Vašej svadby mám voľný. Nech sa páčia, informácie a viac fotiek nájdete na mojej webstránke uvedenej pod komentárom.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Dobry den,Vas termin mam zatial volny v pripade zaujmu o viac info ma prosim kontaktujte 🙂.

• @anitaja  Dobrý deň, váš termín mám ako posledný ešte v Máji voľný a tak vám do správy posielam ponuku 😉

• @anitaja  dobrý deň, termín Vašej svadby mám zatiaľ voľný, moju ponuku som Vám zaslala v správe 🙂

• Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný, viac informácií vám posielam do správy, resp. môžete si ich pozrieť na mojom webe 🙂

• @anitaja  Termín mám voľný, všetky informácie na webovej stránke.

• Dobrý večer, termín 11.5.2019 máme zatiaľ voľný. Špecializujeme sa na reportážne svadobné fotografie a video (krátky film). Každá svadba je pre nás neopakovateľný príbeh, naša úloha je tento príbeh zachytiť 🙂 Pokiaľ Vás zaujme naša tvorba, rodi Vám pošleme individuálnu cenovú ponuku 🙂 Prajeme prijemne svadobné plánovanie. Marek a Adam

• 😉

• Dobrý večer, termín mám voľný. Moju tvorbu si môžete pozrieť tu alebo na aj na fb stránke Michelle D. Photography. Cenník môžem zaslať do správy.

• Dobry vecer. Kludne nahliadnite do mojho portfolia. V pripade zaujmu rad poslem cennik 🙂

• termín svadby máme zatiaľ voľný ak by ste mali záujem sme tu pre vás

• @michaldudik  môže vás aj ja poprosiť o orientačnú ponuku ? Ďakujem

• @dendula93  Posielam do správy.

• Sponzor fóra
  • Pekný deň,rád Vám ponúknem svoje služby,viac info i na mojej web stránke,ďakujem,Milan

• Dobry den, pozadovany termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat. Pripadne dalsie, fotky a informacie najdete aj na mojich strankach. Dakujem

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Svadobný fotograf Levice, voľný termín.

• Ďakujem všetkým veľmi pekne za ponuky. Určite si niekoho vyberiem. 😉

• Zdravím. Termín mám voľný 🙂 moje portfólio nájdete na profile / webe / instagrame. V prípade záujmu rád poskytnem ďalšie informácie 🙂

• Ďakujem všetkým veľmi pekne. Prišlo mi neskutočne veľa správ od fotografov čo som bola prekvapená koľko fotografov má ešte voľný termín v čase našej svadby. Predtým ako som sem písala som myslela, že nikoho nezoženiem, nakoľko koho som kontaktovala bol na ten termín obsadený. No nakoniec bolo z čoho vyberať. 😃 Fotky máte všetci nádherné. 😉 Ďakujem všetkým veľmi pekne za ponuky.
    😉 Vybrala som si fotografa z neďalekého okolia. Ďakujem 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov