Fotograf na svadbu, Trnava, 24.8.2019

Dobrý deň, hľadáme fotografa na našu svadbu 24.8.2019 v obci Zeleneč pri Trnave.
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Dobrý večer, termín mám voľný. Do správy posielam ponuku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín mám voľný, v prípade záujmu ma kontaktujte
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Dobrý večer, termín mám voľný, viac info vám rád poskytnem v správe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Dobrý deň, rád Vám ponúknem moje profesionálne fotografické služby. Moju najviac aktuálnu tvorbu nájdete na web stránke v časti svadobné príbehy. Keď budete mať akékoľvek otázky, veľmi rád Vám odpoviem. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa, Martin
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, termín mám voľný. Môžete si pozrieť fotky a info na mojom webe. Be happy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a dobrý večer, ponuku som Vám poslala do správy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Dobry vecer. Budem rad ak nahliadnete aj do mojho portfolia. V pripade zaujmu rad poslem cenovu ponuku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Termín mám aj ja voľný :) Budem rád ak si prezriete moju tvorbu! S pozdravom Čepec
Odpovedať
Profilova fotka
Termín mám voľný, všetky informácie na webovej stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Dobrý deň prajem, termín vašej svadby mám voľný. Pozrite si moju web alebo fb stránku. Ak vás zaujme moja foto tvorba, neváhajte ma kontaktovať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, termín 24.8.2019 mám zatiaľ voľný. Špecializujem sa na reportážne svadobné fotografie. Každá svadba je pre mňa neopakovateľný príbeh, moja úloha je tento príbeh zachytiť :-) Pokiaľ Vás zaujme moja tvorba, veľmi rád Vám pošlem individuálnu cenovú ponuku :-) Prajem prijemne svadobné plánovanie. Marek
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a Pekný deň ,rád budem Vašim Svadobným fotografom :-) Termín ešte voľný , viac i na mojom webe,pozdravujem, Milan
Odpovedať
Profilova fotka
@helca_a tiez mam volny termin, pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer,Váš termín mám zatiaľ voľný v prípade záujmu Vám napíšem viac info :).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobry den, termin mam este volny, ak Vas moja tvorba zaujme nevahajte ma kontaktovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?