Hľadám fotografa na 22.7.2017, Trnava

17. feb 201710

Dobrý deň, hľadáme fotografa na našu svadbu. Máme záujem o nafotenie portrétov, obradu a posedenia do cca 22:00. Jedná sa o menšiu svadbu s cca 20 hosťami v okrese Trnava. Info s portfóliom aj cenové ponuky poprosím poslať do IP. Ďakujeme 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...

• Dobrý deň, na Váš termín som Vám k dispozícii. Bližšie informácie som Vám zaslal internou poštou.

• Dobry den,

vas termin mam k dispozicii. Viac foto zo svadieb najdete na mojom webe.

Miqo

• Sponzor fóra
  • Ak by sa vám páčila naša tvorba budeme vás s radosťou sprevádzať počas vášho veľkého dňa D. Sme mladá dvojka plná nápadov teraz celý január ponúkame aj Novoročnú zľavu

• @frnka  ahoj som priamo z TT, pozrite si moje fotky na webe, ak sa budú páčiť, budem rád ak sa ozvete

• písala som IP 😉

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše foto a video služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké otázky poprosím IP veľmi rada Vám odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• @frnka  Dobrý deň do internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Dobrý deň,
    ponúkame kamerovanie a fotografovanie s profesionálnym prístupom. Ak máte záujem napíšte nám správu a pošleme Vám cenník.
    Amy Klusová - fotografie
    Lucka - svadobný kameraman

Pekný deň!

• Dobrý deň termín máme ešte voľný ak by ste mali záujem celý február máme aj Valentínske zľavy

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov